Raul_64 je napisao/la:edhem_sa je napisao/la:
drzi se ti kosarke kume i lebron jamesa, jarane ti pojma nemas o fudbalu, kakav real i dusa pa bolan oni svake godine totalno promjene ekipu, i gdje tu dusa???
klub i real je cisti bogataski sto mancester city, samo sto kod njih to duze traje...
daj mi jednog igraca kojeg su oni otkrili samo izvale velike pare, dovedu neku zvjezdu i misle da mogu sve...

i
za real navijaju samo oni sto pojma nemaju o fudbalu pa navijaju za najjjaceg...
klubovi s srcem i dusom su ti Milan, Inter, Liverpool, Borussia Dortmund, Arsenal, Roma, Lazio... 
ZELJO I SARAJEVO NARAVNO...

1.sve si rekao...uporediti Real i Arape...yes u Reala to malo duže traje(od kad se igra fudbal)..
2.sam ću reči Raul-pošto postoji ograničen broj riječi koje možeš napisati u jednom postu ništa od Raulovih rekorda..
3.

šta je pisac želio reči..jel navijaš za real pošto je najači ili nerazumijem..glupo u svakom slučaju...
4.kako si to zaključio majketi...da nisi slučajno simaptizer ovih klubova(naravno da jest)[/quote]
a sto si ti raul64 imao potrebu da odgovoris ovom levatu glupom sto mu je nik edhem kada je covjek glup, vidis ti da je za njega isto City i Real.
E stvarno bilo je jos glupih, ili ti puno glupih ljudi na ovom forumu, ali ti si edo kralju sve preskocio, ti stvarno pojma ama bas pojma nemas znas li ti nekog igraca da je inter sa njim profitiro, Liverpul kupuje skoro ko i City ...
ma nema potrebe tebi objasnjavati previse si ti glup, ali to sebi najbolje mozes dokazati ako se vratis na moj prethodni post i pokusas demantirati nesto od napisanod, edo krallju glup si do neba...
U ime Gospodara...