AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

edhem_sa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la edhem_sa » 22 okt 2009, 15:33

LeBronJamesKing je napisao/la:
dado83 je napisao/la:Milan je uvijek bio ekipa za velike utakmice. FORZA MILAN.

ovdje ima dosta ljudi koji ne znaju nista o fudbalu ili su ga skoro poceli gledati....
nije milan klub za velike utakmice, samo, milan je veliki klub
a za ovog sto kaze za realovu kupovinu i za dusu, i on ocigledno ne zna nista o fudbalu, real je klub sa devet dusa...
ovo je evropski vrh, ova utakmica je bila sudar najbolje dvije ekipe u evropskoj ligi, ligi prvaka , ikada, skoro pa perfektna tekma a da je prvo poluvrijeme bilo i u pola kvalitetno kao drugo bila bi ne zaboravna, e jedino ju je malo pokvario spaho koji vise nego ocigledno navija za real pa su komentari bili uvijek u korist reala, i sudija jer je ponistio cist gol milana a nije sviro penal za real....
drzi se ti kosarke kume i lebron jamesa, jarane ti pojma nemas o fudbalu, kakav real i dusa pa bolan oni svake godine totalno promjene ekipu, i gdje tu dusa??? real je cisti bogataski klub isto mancester city, samo sto kod njih to duze traje... daj mi jednog igraca kojeg su oni otkrili samo izvale velike pare, dovedu neku zvjezdu i misle da mogu sve... ;) i za real navijaju samo oni sto pojma nemaju o fudbalu pa navijaju za najjjaceg... ;) klubovi s srcem i dusom su ti Milan, Inter, Liverpool, Borussia Dortmund, Arsenal, Roma, Lazio... ;) ZELJO I SARAJEVO NARAVNO... :)

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 22 okt 2009, 15:57

jbga sad ste i vi zasrali ako real nema dusu ne znam onda :shock: real je najveci klub svijeta i simbol uz barcu i par klubova u evropi i usporediti ga sa nekakvim manchester citiyem :o :shock: :oops: nema smisla, chelsea, city, su stetocine koje hoce preko noci nesto da budu kao veliki ;) . neko rece da real kupuje svake godine pa nije prije bio slucaj takav dok nije dosao perez i unistio tu dusu realu , od kada je dosao taj perez real je upropastio puno extra fudbalera i bacao ih kao neki odpadak :( a milan ni milan nije nista bolji dom penzionera ;)
srcem i dusom su ti Milan, Inter, Liverpool, Borussia Dortmund, Arsenal, Roma, Lazio... ZELJO I SARAJEVO NARAVNO...
nidje veze jedino liverpool ostali bezveze ;)
Zadnja izmjena: CRNI_SA, dana/u 22 okt 2009, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

mali_zeleni
Kontakt:

Post Postao/la mali_zeleni » 22 okt 2009, 15:59

edhem_sa je napisao/la: drzi se ti kosarke kume i lebron jamesa, jarane ti pojma nemas o fudbalu, kakav real i dusa pa bolan oni svake godine totalno promjene ekipu, i gdje tu dusa??? real je cisti bogataski klub isto mancester city, samo sto kod njih to duze traje... daj mi jednog igraca kojeg su oni otkrili samo izvale velike pare, dovedu neku zvjezdu i misle da mogu sve... ;) i za real navijaju samo oni sto pojma nemaju o fudbalu pa navijaju za najjjaceg... ;) klubovi s srcem i dusom su ti Milan, Inter, Liverpool, Borussia Dortmund, Arsenal, Roma, Lazio... ;) ZELJO I SARAJEVO NARAVNO... :)
:shock:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 22 okt 2009, 18:16

Milan je kita :lol: :lol: i onaj Leonardo lako je pricati nakon tekme da je vrijeovao u pobijedu ,a da ga je neko pito na polvremenu potpiso bi da nedozivi blamazu....jadan u Milanu nece imati srece 2put,,sve se vraca

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 okt 2009, 18:30

edhem_sa je napisao/la:
drzi se ti kosarke kume i lebron jamesa, jarane ti pojma nemas o fudbalu, kakav real i dusa pa bolan oni svake godine totalno promjene ekipu, i gdje tu dusa???klub i real je cisti bogataski sto mancester city, samo sto kod njih to duze traje... daj mi jednog igraca kojeg su oni otkrili samo izvale velike pare, dovedu neku zvjezdu i misle da mogu sve... ;) i za real navijaju samo oni sto pojma nemaju o fudbalu pa navijaju za najjjaceg... ;) klubovi s srcem i dusom su ti Milan, Inter, Liverpool, Borussia Dortmund, Arsenal, Roma, Lazio... ;) ZELJO I SARAJEVO NARAVNO... :)[/quote]

1.sve si rekao...uporediti Real i Arape...yes u Reala to malo duže traje(od kad se igra fudbal)..

2.sam ću reči Raul-pošto postoji ograničen broj riječi koje možeš napisati u jednom postu ništa od Raulovih rekorda..
3.
:shock: šta je pisac želio reči..jel navijaš za real pošto je najači ili nerazumijem..glupo u svakom slučaju...

4.kako si to zaključio majketi...da nisi slučajno simaptizer ovih klubova(naravno da jest)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 23 okt 2009, 00:20

Raul_64 je napisao/la:
edhem_sa je napisao/la:
drzi se ti kosarke kume i lebron jamesa, jarane ti pojma nemas o fudbalu, kakav real i dusa pa bolan oni svake godine totalno promjene ekipu, i gdje tu dusa???klub i real je cisti bogataski sto mancester city, samo sto kod njih to duze traje... daj mi jednog igraca kojeg su oni otkrili samo izvale velike pare, dovedu neku zvjezdu i misle da mogu sve... ;) i za real navijaju samo oni sto pojma nemaju o fudbalu pa navijaju za najjjaceg... ;) klubovi s srcem i dusom su ti Milan, Inter, Liverpool, Borussia Dortmund, Arsenal, Roma, Lazio... ;) ZELJO I SARAJEVO NARAVNO... :)
1.sve si rekao...uporediti Real i Arape...yes u Reala to malo duže traje(od kad se igra fudbal)..

2.sam ću reči Raul-pošto postoji ograničen broj riječi koje možeš napisati u jednom postu ništa od Raulovih rekorda..
3.
:shock: šta je pisac želio reči..jel navijaš za real pošto je najači ili nerazumijem..glupo u svakom slučaju...

4.kako si to zaključio majketi...da nisi slučajno simaptizer ovih klubova(naravno da jest)[/quote]

a sto si ti raul64 imao potrebu da odgovoris ovom levatu glupom sto mu je nik edhem kada je covjek glup, vidis ti da je za njega isto City i Real.
E stvarno bilo je jos glupih, ili ti puno glupih ljudi na ovom forumu, ali ti si edo kralju sve preskocio, ti stvarno pojma ama bas pojma nemas znas li ti nekog igraca da je inter sa njim profitiro, Liverpul kupuje skoro ko i City ...
ma nema potrebe tebi objasnjavati previse si ti glup, ali to sebi najbolje mozes dokazati ako se vratis na moj prethodni post i pokusas demantirati nesto od napisanod, edo krallju glup si do neba...
U ime Gospodara...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 okt 2009, 22:37

NESTAAAAAA TO MOMCIIII PREOKRET....PADA I CHIEVOO...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 okt 2009, 22:38

Nesta 2 gola. U maniru rasnog strijelca. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 okt 2009, 22:41

Nisu ovo cista posla,nije vama djaba sponzor bwin :mrgreen: 3 utakmice zaredom prelaz iz 1 u 2 :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 25 okt 2009, 22:46

uhhh srce mi na mjestu....nesta je glavni..a i morali smo dobiti,koliko onaj golman Sorentino moze odbranit,nesvakidasnje..Borriello stvarno dobro odigro,i sad i protiv reala kad je uso!!!
..Siamo l'armata Rossonera..

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 25 okt 2009, 22:48

joj ko ih ne zna... 3 utakmice sve prelazi

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 okt 2009, 22:50

miky_hz je napisao/la:Nisu ovo cista posla,nije vama djaba sponzor bwin :mrgreen: 3 utakmice zaredom prelaz iz 1 u 2 :)
:mrgreen: :mrgreen:
Italija je to :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 okt 2009, 22:54

Hahahahhha ja Milaneza. Ovo stvarno nešto nije u redu. Već nekoliko utakmica preokrećete rezultat.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 okt 2009, 22:56

sta skide dida kod 1--1 frajer sa 3 metra glavom on je jedva izvadi...svi su odlicni bili Ronaldinho rutinski,isto tako sedorf i pirlo al za Pata-NO COMENT za 3 sezone najjaci na planeti.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 25 okt 2009, 23:12

el-fighter je napisao/la:Hahahahhha ja Milaneza. Ovo stvarno nešto nije u redu. Već nekoliko utakmica preokrećete rezultat.
Ma jok ba :) nego u zadnje vrijeme su skontali da ima jos snage u njima,pa puste jedan gol protivniku,da bude zanimljivije za gledati.
Sad se vec moze pogledati na tablelu :)
Jos u subotu Parmu dobit, i bice sve za 10. I onda opet balerine iz Madrida napumpati :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 26 okt 2009, 01:06

neko_iz_mase je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Hahahahhha ja Milaneza. Ovo stvarno nešto nije u redu. Već nekoliko utakmica preokrećete rezultat.
Ma jok ba :) nego u zadnje vrijeme su skontali da ima jos snage u njima,pa puste jedan gol protivniku,da bude zanimljivije za gledati.
Jos u subotu Parmu dobit, i bice sve za 10. I onda opet balerine iz Madrida napumpati :D
sanjaj

tuga_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la tuga_sa_sjevera » 26 okt 2009, 19:25

Još prije subote, i prije Parme moraće izaći u srijedu na megdan Napoliju, pred 65 000 najvatrenijih navijača u Italiji. E, tu ne vjerujem da će Milana opet poslužiti sreća ko protiv Chieva... :lol:

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 26 okt 2009, 19:28

neko_iz_mase je napisao/la:
Nije sljedeca Parma..prekosutra tesko gostovanje podno Vezuva u Napulju...ako dobijemo mozemo i na 3. mjesto a onda dajte real da se igramoo...

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 26 okt 2009, 19:32

tuga_sa_sjevera je napisao/la:Još prije subote, i prije Parme moraće izaći u srijedu na megdan Napoliju, pred 65 000 najvatrenijih navijača u Italiji. E, tu ne vjerujem da će Milana opet poslužiti sreća ko protiv Chieva... :lol:
moram se nasmijati..heheh.slazem se da su dobri navijaci..a moram se i nasmijat ,,sreca protiv Chieva,, ako je sreca imati 15 stopostotnih sansi i zabit 2 gola sreca...onda stvarno nismo trebali pobijediti

tuga_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la tuga_sa_sjevera » 26 okt 2009, 19:41

Šta da ti kažem... Vidio si odmah nakon gola Neste za 1 : 1 šansu Chieva. Juan Pablo Granoche glavom, Dida fantastično, ali i uz puno sreće brani! Mislim da je Granoche jedan kalibar, a Lavezzi i Quagliarella sasvim drugi! I tu vam čini mi se ni sreća neće pomoći!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan, galia95, koraj i 8 gostiju.