Odigram ovaj par iz Argentine, ovaj prelaz...u Premieru, i naravno traži 3 para min., ja dodam Inter da gol i Zaragoza da gol.
Šta reći?
Sunce vam uhljupsko-prevarantsko...pa ovoj Celti bi i Velež dao dvicu
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
evo i ja sad podjo da napisem koga oni hebuzlatniljiljan je napisao/la:kod mene je 34 bila danas,a i sad je ista kvotamirza_it je napisao/la:Evo sad gledam na bet365 pala quota sa 36 na 29€ na prelaz![]()
mozda nesta i bude od ove dojave
Ja se evo pola sata J*** i nece i nece da se izvrsi uplata. Valjda samo MasterCard i VISA mogu, a u mene Maestro.mirza_it je napisao/la:jeste mozes odma napraviti traje svega 5 min ukucas sve podatke tacne i ako imas kreditnu karticu napunis sebi koliko hoces i igras se.GGManUtd je napisao/la:hahahaibra_barca je napisao/la:ma nije vala bas, ma nemam racun, gdje se pravi taj bet365 kako vec, da odem sutra napraviti, uplatit odmah joju, kad mi treba **** ti sunceve zrake, sad bi obio kladionicu..
mozes sad odma napravit ja mislim ako imas kreditnu karticu i sa nje prebacis sebi na depozit i kladis se time.. nezz opet nisam siguran kako ide, al morat cu i ja sebi na bet365 napravit racun
Mene je trabzonEdin TM87 je napisao/la:hahahahhah joj lakrdije, mene oborio dvoznak inter i zaragoza i vise zutih parma hahaha
Pa j.ebemu mater, ne da mi se nikako odigrat ovaj par.. Šta god da sam pokušo, sve mi se s.****.. Imal ba neko, kolko god keša na wwinu da mi pošalje, makar da odigram prvo poluvrijeme keca, kvota 3,30Citizen-X je napisao/la:ako nemas ebanking onda nista od toga buraz
bjezi ba spavaj jebla te dojavaBenjooJutub je napisao/la:Pa j.ebemu mater, ne da mi se nikako odigrat ovaj par.. Šta god da sam pokušo, sve mi se s.****.. Imal ba neko, kolko god keša na wwinu da mi pošalje, makar da odigram prvo poluvrijeme keca, kvota 3,30Citizen-X je napisao/la:ako nemas ebanking onda nista od toga buraz
100% ovo prolazi, čim ja imam ovoliko problema
ako nisi do sada uspio odigrati bolje i nemoj sacuvat ces pareBenjooJutub je napisao/la:Pa j.ebemu mater, ne da mi se nikako odigrat ovaj par.. Šta god da sam pokušo, sve mi se s.****.. Imal ba neko, kolko god keša na wwinu da mi pošalje, makar da odigram prvo poluvrijeme keca, kvota 3,30Citizen-X je napisao/la:ako nemas ebanking onda nista od toga buraz
Razbijat cu sebi glavu ujutro, kad PROĐE DOJAVA, a ja je ne uplati! A imam pare u novčaniku, a isto ko da ih i nemamCitizen-X je napisao/la:bjezi ba spavaj jebla te dojavaBenjooJutub je napisao/la:Pa j.ebemu mater, ne da mi se nikako odigrat ovaj par.. Šta god da sam pokušo, sve mi se s.****.. Imal ba neko, kolko god keša na wwinu da mi pošalje, makar da odigram prvo poluvrijeme keca, kvota 3,30Citizen-X je napisao/la:ako nemas ebanking onda nista od toga buraz
Da malo skrenem s ovog prelaza, sinoc solidan tiket prodje pravo da ti kazem ja nisam igro nikad manje od 1€ tako da neznambianconer je napisao/la:kolika je minimalna uplata/isplatana bet365
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.