Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 nov 2012, 00:49

adriano_leite je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: Gdje si vidio da prozivam Hajrovica? Ja samo kazem ako je ono istina sto je izjavio trebaju nasi da vide oko toga ;)
Nisam nigdje vidio, umislio sam brate. Izvini jbg.

Kod: Označi sve

Postao/la Adi_Zepce dana 13 nov 2012, 14:22
Adi_Zepce je napisao/la:Uzivaj pe.de,.ru jedan dBg u debiju za Svicu nogu slomio.Vjerovao sam da ce se odazvati na one price koje je davao,a on ovako kao najveci kvisling odbije gromade kakvi su Spahic i Dzeko.
Uzivaj debilu u Svicarskoj u tih par tekmi koliko ces odigrati,a nikad za nikad ti oni nece sa tribina skandirati i bodriti te na svakoj utakmici gdje budes igrao.
Stojim iza toga sto sam napisao,ali kazem ako je vec istina ono sto on govori trebaju nasi vidjeti to.Kuzis? U nogometu ne pali vise patriotizam,vec iskljucivo kvalitet ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 29 nov 2012, 00:51

Da je pol I valentan mozda bi i mogao. Koliko vremena on igra dobro? Ova tri mjeseca ..Pises kao da je vec godinama dobar, a nema ga... Ako nastavi tako dobro kao sto kazes mozda dobije priliku. I Zukan je pofino cekao ..

Emir77
Kontakt:

Post Postao/la Emir77 » 29 nov 2012, 00:51

Da vide na koliko stolica sjedi mali Izet :roll: ma daj nismo glupi.. a ni Safet nije papak da prosi.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 29 nov 2012, 00:54

Pa Dzeko je izjavio da je mali izabrao put. Nema od njega nista ma koliko se predomislio. Jedni drugima zazeljeli srecu nakon tel. poziva i blam bi bio situaciju kao popravljati ..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 nov 2012, 00:55

samson je napisao/la:Da je pol I valentan mozda bi i mogao. Koliko vremena on igra dobro? Ova tri mjeseca ..Pises kao da je vec godinama dobar, a nema ga... Ako nastavi tako dobro kao sto kazes mozda dobije priliku. I Zukan je pofino cekao ..
Koliko godina Avdija igrao dobro? :roll:
Nadarevic od prosle sezone igra dobro i privukao je na sebe paznju i nekih jaci klubova,nego sto je sada Varesse ;)
Emir77 je napisao/la:Da vide na koliko stolica sjedi mali Izet :roll: ma daj nismo glupi.. a ni Safet nije papak da prosi.
Ma to jeste,ali ja ovdje ne govorim uopce o njemu toliko.Ja sam vise pominjao igrace koji imaju zelju i opciju da igraju za BiH,a nisu dobijali pozive.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 29 nov 2012, 01:04

Vidim, 18 utakmica i 1 gol ... To je to od prosle sezone dobre igre? Ja necu vise, idem Mirzu gledati.

Da zavrsim. Avdija je imao srecu da je pozvan i za sada je unutra. Ko je to za Nadarevica cuo do prije par mjeseci? Realno.. Nisam nit znao da je brat Safetov, jos da igra gdje .. Ako bude napredovao sigurno ce dobiti poziv. Bude li tavorio po Italija B, nema nista od njega...

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 29 nov 2012, 01:07

samson je napisao/la:Vidim, 18 utakmica i 1 gol ... To je to od prosle sezone dobre igre? Ja necu vise, idem Mirzu gledati.

Da zavrsim. Avdija je imao srecu da je pozvan i za sada je unutra. Ko je to za Nadarevica cuo do prije par mjeseci? Realno.. Nisam nit znao da je brat Safetov, jos da igra gdje .. Ako bude napredovao sigurno ce dobiti poziv. Bude li tavorio po Italija B, nema nista od njega...
inactive

Nets: Shengelia, Teletovic

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 nov 2012, 01:17

Adi_Zepce je napisao/la: Ma to jeste,ali ja ovdje ne govorim uopce o njemu toliko.Ja sam vise pominjao igrace koji imaju zelju i opciju da igraju za BiH,a nisu dobijali pozive.
Koje igrace Mehinog malog,ili mozda Kadrijinog iz Maoce a ovaj drugi iz Babanovaca,imaju zelju i opciju da igraju za BIH a nisu dobijali pozive. :lol:
Nego sta rece @Adi gdje bi ti Hajrovoica Izmeta prozivao dusa draga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 nov 2012, 01:24

harishp je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: Ma to jeste,ali ja ovdje ne govorim uopce o njemu toliko.Ja sam vise pominjao igrace koji imaju zelju i opciju da igraju za BiH,a nisu dobijali pozive.
Koje igrace Mehinog malog,ili mozda Kadrijinog iz Maoce a ovaj drugi iz Babanovaca,imaju zelju i opciju da igraju za BIH a nisu dobijali pozive. :lol:
Bas sam na te mislio.Vidi se da si strucnjak,nedo te Bog nikome :D

www.valencia-balkan.net

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 nov 2012, 01:36

Adi_Zepce je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Bas sam na te mislio.Vidi se da si strucnjak,nedo te Bog nikome :D
Ne sekiram se da si mislio na mene,jer ocigledno da ikako mislis nebi se prosipao glupostima, a bogami i dvolicnim postovima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 nov 2012, 01:40

Kakvim glupostima? Tvrdim samo da ima bolji igraca od Avdije za repku i to glupost?.O dvolicnosti necemo,jer sam vec rekao sta mislim o Izetu i samo sam rekao da trebaju provjeriti istinitos njegove posljednje izjave ;)

www.valencia-balkan.net

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 nov 2012, 10:14

Treba Seferovica polako zvati.

Da ne bude ponovo: "Pa vjerovatno je izgubljen za nas, cuo sam se sa njim tamo negdje 2010te zadnji put i iznenadjen sam kako su ga Svicarci tako lako privolili da igra za njih. Mozda je stalni kontakt sa Hitzfeldom razlog za to. Ako ga Hitzfeld sad pozove bit ce vjerovatno izgubljen za nas, sta cu ja tu."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Kuruz
Kontakt:

Post Postao/la Kuruz » 29 nov 2012, 10:17

Subića treba zvati da igra za U-19.

sanchi
Kontakt:

Post Postao/la sanchi » 29 nov 2012, 13:53

Kuruz je napisao/la:Subića treba zvati da igra za U-19.
a ko ti je taj sad
adeko

Kuruz
Kontakt:

Post Postao/la Kuruz » 29 nov 2012, 13:57

http://www.fkborac.net/sajt/aleksandar-subi%C4%87/" onclick="window.open(this.href);return false;

Izdanak naše škole.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 29 nov 2012, 15:37

Gledam malo Zecov klub, Gencler kad dao gol Hursut Meric, http://www.transfermarkt.co.uk/en/hursu ... 56372.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jel ima ikakve veze sa nama?

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 29 nov 2012, 16:28

Kuruz je napisao/la:http://www.fkborac.net/sajt/aleksandar-subi%C4%87/

Izdanak naše škole.
kazu odakle nacionalizam u sportu. ne razumjem po kojoj logici na web sajtu borca pise "nacionalnost: srbin" sto je etnicki termin umjesto da pise drzavljanstvo igraca "BiH". kao da je napravio sajt neki politicar.

to bi isto bilo da u klubovima iz federacije pisu bosnjak ili hrvat za nacionalnost. :roll:

Kuruz
Kontakt:

Post Postao/la Kuruz » 29 nov 2012, 16:33

Ma kako će se drugačije izjasniti ,pa na narednom popisu većina RS će se izjasniti kao Srbi a ne kao Bosanci i Hercegovci prvi ti ćeš staviti da si Bošnjak na Bosanac i o toj temi dosta.

Nije politici mjesto ovde...

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 29 nov 2012, 16:35

Kuruz je napisao/la:Ma kako će se drugačije izjasniti ,pa na narednom popisu većina RS će se izjasniti kao Srbi a ne kao Bosanci i Hercegovci prvi ti ćeš staviti da si Bošnjak na Bosanac i o toj temi dosta.

Nije politici mjesto ovde...
Nije bitno to što je njegova nacionalnost srbin, već je fora sto na sajtu pise nacionalnost a ne drzavljanstvo!!!

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 29 nov 2012, 16:43

Golcina Nadarevica, plus asistencija

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 7 gostiju.