Stojim iza toga sto sam napisao,ali kazem ako je vec istina ono sto on govori trebaju nasi vidjeti to.Kuzis? U nogometu ne pali vise patriotizam,vec iskljucivo kvalitetadriano_leite je napisao/la:Nisam nigdje vidio, umislio sam brate. Izvini jbg.Adi_Zepce je napisao/la: Gdje si vidio da prozivam Hajrovica? Ja samo kazem ako je ono istina sto je izjavio trebaju nasi da vide oko toga![]()
Kod: Označi sve
Postao/la Adi_Zepce dana 13 nov 2012, 14:22Adi_Zepce je napisao/la:Uzivaj pe.de,.ru jedan dBg u debiju za Svicu nogu slomio.Vjerovao sam da ce se odazvati na one price koje je davao,a on ovako kao najveci kvisling odbije gromade kakvi su Spahic i Dzeko.
Uzivaj debilu u Svicarskoj u tih par tekmi koliko ces odigrati,a nikad za nikad ti oni nece sa tribina skandirati i bodriti te na svakoj utakmici gdje budes igrao.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Da je pol I valentan mozda bi i mogao. Koliko vremena on igra dobro? Ova tri mjeseca ..Pises kao da je vec godinama dobar, a nema ga... Ako nastavi tako dobro kao sto kazes mozda dobije priliku. I Zukan je pofino cekao ..
Da vide na koliko stolica sjedi mali Izet
ma daj nismo glupi.. a ni Safet nije papak da prosi.
Pa Dzeko je izjavio da je mali izabrao put. Nema od njega nista ma koliko se predomislio. Jedni drugima zazeljeli srecu nakon tel. poziva i blam bi bio situaciju kao popravljati ..
Koliko godina Avdija igrao dobro?samson je napisao/la:Da je pol I valentan mozda bi i mogao. Koliko vremena on igra dobro? Ova tri mjeseca ..Pises kao da je vec godinama dobar, a nema ga... Ako nastavi tako dobro kao sto kazes mozda dobije priliku. I Zukan je pofino cekao ..
Nadarevic od prosle sezone igra dobro i privukao je na sebe paznju i nekih jaci klubova,nego sto je sada Varesse
Ma to jeste,ali ja ovdje ne govorim uopce o njemu toliko.Ja sam vise pominjao igrace koji imaju zelju i opciju da igraju za BiH,a nisu dobijali pozive.Emir77 je napisao/la:Da vide na koliko stolica sjedi mali Izetma daj nismo glupi.. a ni Safet nije papak da prosi.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Vidim, 18 utakmica i 1 gol ... To je to od prosle sezone dobre igre? Ja necu vise, idem Mirzu gledati.
Da zavrsim. Avdija je imao srecu da je pozvan i za sada je unutra. Ko je to za Nadarevica cuo do prije par mjeseci? Realno.. Nisam nit znao da je brat Safetov, jos da igra gdje .. Ako bude napredovao sigurno ce dobiti poziv. Bude li tavorio po Italija B, nema nista od njega...
Da zavrsim. Avdija je imao srecu da je pozvan i za sada je unutra. Ko je to za Nadarevica cuo do prije par mjeseci? Realno.. Nisam nit znao da je brat Safetov, jos da igra gdje .. Ako bude napredovao sigurno ce dobiti poziv. Bude li tavorio po Italija B, nema nista od njega...
inactivesamson je napisao/la:Vidim, 18 utakmica i 1 gol ... To je to od prosle sezone dobre igre? Ja necu vise, idem Mirzu gledati.
Nets: Shengelia, Teletovic
Koje igrace Mehinog malog,ili mozda Kadrijinog iz Maoce a ovaj drugi iz Babanovaca,imaju zelju i opciju da igraju za BIH a nisu dobijali pozive.Adi_Zepce je napisao/la: Ma to jeste,ali ja ovdje ne govorim uopce o njemu toliko.Ja sam vise pominjao igrace koji imaju zelju i opciju da igraju za BiH,a nisu dobijali pozive.
Nego sta rece @Adi gdje bi ti Hajrovoica Izmeta prozivao dusa draga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bas sam na te mislio.Vidi se da si strucnjak,nedo te Bog nikomeharishp je napisao/la:Koje igrace Mehinog malog,ili mozda Kadrijinog iz Maoce a ovaj drugi iz Babanovaca,imaju zelju i opciju da igraju za BIH a nisu dobijali pozive.Adi_Zepce je napisao/la: Ma to jeste,ali ja ovdje ne govorim uopce o njemu toliko.Ja sam vise pominjao igrace koji imaju zelju i opciju da igraju za BiH,a nisu dobijali pozive.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ne sekiram se da si mislio na mene,jer ocigledno da ikako mislis nebi se prosipao glupostima, a bogami i dvolicnim postovima.Adi_Zepce je napisao/la:Bas sam na te mislio.Vidi se da si strucnjak,nedo te Bog nikomeharishp je napisao/la:Koje igrace Mehinog malog,ili mozda Kadrijinog iz Maoce a ovaj drugi iz Babanovaca,imaju zelju i opciju da igraju za BIH a nisu dobijali pozive.Adi_Zepce je napisao/la: Ma to jeste,ali ja ovdje ne govorim uopce o njemu toliko.Ja sam vise pominjao igrace koji imaju zelju i opciju da igraju za BiH,a nisu dobijali pozive.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakvim glupostima? Tvrdim samo da ima bolji igraca od Avdije za repku i to glupost?.O dvolicnosti necemo,jer sam vec rekao sta mislim o Izetu i samo sam rekao da trebaju provjeriti istinitos njegove posljednje izjave 
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Principatus
- Kontakt:
Treba Seferovica polako zvati.
Da ne bude ponovo: "Pa vjerovatno je izgubljen za nas, cuo sam se sa njim tamo negdje 2010te zadnji put i iznenadjen sam kako su ga Svicarci tako lako privolili da igra za njih. Mozda je stalni kontakt sa Hitzfeldom razlog za to. Ako ga Hitzfeld sad pozove bit ce vjerovatno izgubljen za nas, sta cu ja tu."
Da ne bude ponovo: "Pa vjerovatno je izgubljen za nas, cuo sam se sa njim tamo negdje 2010te zadnji put i iznenadjen sam kako su ga Svicarci tako lako privolili da igra za njih. Mozda je stalni kontakt sa Hitzfeldom razlog za to. Ako ga Hitzfeld sad pozove bit ce vjerovatno izgubljen za nas, sta cu ja tu."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Subića treba zvati da igra za U-19.
a ko ti je taj sadKuruz je napisao/la:Subića treba zvati da igra za U-19.
adeko
http://www.fkborac.net/sajt/aleksandar-subi%C4%87/" onclick="window.open(this.href);return false;
Izdanak naše škole.
Izdanak naše škole.
Gledam malo Zecov klub, Gencler kad dao gol Hursut Meric, http://www.transfermarkt.co.uk/en/hursu ... 56372.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel ima ikakve veze sa nama?
Jel ima ikakve veze sa nama?
kazu odakle nacionalizam u sportu. ne razumjem po kojoj logici na web sajtu borca pise "nacionalnost: srbin" sto je etnicki termin umjesto da pise drzavljanstvo igraca "BiH". kao da je napravio sajt neki politicar.
to bi isto bilo da u klubovima iz federacije pisu bosnjak ili hrvat za nacionalnost.
Ma kako će se drugačije izjasniti ,pa na narednom popisu većina RS će se izjasniti kao Srbi a ne kao Bosanci i Hercegovci prvi ti ćeš staviti da si Bošnjak na Bosanac i o toj temi dosta.
Nije politici mjesto ovde...
Nije bitno to što je njegova nacionalnost srbin, već je fora sto na sajtu pise nacionalnost a ne drzavljanstvo!!!Kuruz je napisao/la:Ma kako će se drugačije izjasniti ,pa na narednom popisu većina RS će se izjasniti kao Srbi a ne kao Bosanci i Hercegovci prvi ti ćeš staviti da si Bošnjak na Bosanac i o toj temi dosta.
Golcina Nadarevica, plus asistencija
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.