Nije Jackie za support strikera...ali baš nikako po meni nije za tu poziciju. Ako već hoćemo najbolje od njega staviti ga na AMC, a da iza sebe ima dvojicu koji će trčat za njega i pripomagat mu i treba da ima 2 krila koji često ulijecu u 16 metara, mislim da bi to bilo najbolje za njega. Što se mene tiče iza mogu igrati baš Capoue i M'villa, ili recimo kad već maštamo Cabaye, Bender itd...AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam, ja to vec godinama govorim kako ne bih volio vidjeti njeg kao b2b igraca. Mislim moze on to, ali ima nevjerovatan ofanzivni potencijal, i ne bih volio da se to unisti stavljanjem na poziciju sa defanzivnim zadacima. Ni pod cijenu Isca, ni mnogo boljih igraca to ne bih volio. A i nekako ekipa sa dva jaca igraca u sredini mi izgleda bolje. Da se mene pita ja bih igrao 4-4-2, sa Jackom na tom SS mjestu, odnosno ono sto je Dennis igrao. A onda Capoue-M'vila u sredini kao Vieira i Silva.
Ako imaš vremena de malo pogledaj Isca, znam da jutub klipići nisi baš relevantni ali ovaj momak dominira. Kakva igračina, ja sam oduševljen sa njim. 17 miliona funti za njega je, pa ne znam, to se ne smije propustid taman da imamo još 4 ofenzivna vezna.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
De Jong je hajvan, mislim da bi nam više nanio štete nego dobrog. Pogledaj druže malo Ettiena Capouea, igra u Toulousu. Strašan potencijal... A iskreno i naš Kokolan je pravo zayeban igrač samo mu treba pruzit PRAVU priliku.BigBigBang je napisao/la:Sto jes jes, treba nam jedna mesarcina poput Gilberta i Vieire u veznom redu, neko ko ce da pravi protivnicima poparu od metatarzalne kosti. De Jong je bio idealna prilika, ali plata a i City ga vjerovatno nama ne bi prodao.