Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- TheVerminator
- Kontakt:
Re: Arsenal
Na prošloj stranici smo pričali o tomeLondonarsenal je napisao/la:Sve je to odlično što kažete ali evo pišu da su na pragu transferi Zahe i Huntelara uz posudbu Henry-a za zimski prelazni rok. Šta mislite o ovome što je izvjesno da će se dogoditi ?
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Imamo trenera boli glava

Wenger: Možemo se umiješati u borbu za titulu
Menadžer Arsenala Arsene Wenger je uvjeren da se i njegov tim može umiješati u borbu za titulu prvaka Engleske.
Arsenal je trenutno na sedmoj poziciji Premiershipa, sa velikih 12 bodova zaostatka za prvoplasiranim Manchester Unitedom. No, Wenger je optimist i smatra da se taj minus uveliko može sustići do kraja decembra.
"Trenutno su dva Manchestera u vrhu. Ne briljiraju, ali pobjeđuju i gotovo maksimalno koriste svaku šansu za gol", smatra Wenger, prenosi The Sun.
Francuski stručnjak ističe da njegov tim u narednim utakmicama mora što više koristiti šanse za golove, kako bi pobjeđivali umjesto da remiziraju.
"To bi nam podiglo samopouzdanje i onda bismo u neke susrete ulazili sa manje tereta na leđima", zaključio je Wenger.
Marsal , Isco vise ne kosta 20 m , obnovljen ugovor sa klauzulom od 40 m.
Cisto informativno.
Cisto informativno.
Ne bih dao ni pola od 20, čisto informativno. 
Capoue, Paulinho, Cabaye, Fellaini i M'Villa, igrači sredine terena koje bih ja rado gledao u dresu Arsenala. Grenier je moj miljenik kad je u pitanju veznjak. Možda i najdraži centralni veznjak izvan Arsenala.
Na krilu bih volio vidjeti Ardu (Turan), drag mi igrač nekako. Adrian Lopez isto moRe. Iskreno, jako bih volio da dodje Valbuena, al' da ne bude neka cifra veća od 12-13 miliona eura. Amalfitana strašno gotivim, al' nije kvalitet za Arsenal.
Dries Mertens je za sve njih tata.
Napadač kad bi mogao Benzema, a inače Lewandowski, Gameiro, Gignac, Remy, drag mi je i Doyle, al' mislim da ni on nije baš dorast'o Arsenalu.
Naravno preduslov za sve to je da se prvo dovedu Zaha i ako može Shaw.
////
@Verminatoru nekad i uvidim, a nekad i mediji malo potaknu, ja istražim i ako mi se svidi igrač, onda aminam
. Volim skautirati, ta navijam za Arsenal jbo ga ti (
), a i iskreno mogao bih kao skaut raditi, davno sam predlag'o Willemsa i Strootmana Unitedu, Mahera Liverpoolu
, Corchiu bih uzeo za nas, a zadnje vrijeme čitam kako ga Milan želi. I Greniera legendu. On ima predispozicije postati buduća zvijezda.
Ove sezone malo šta stignem gledati. Inače volim gledati francusku i holandsku ligu. Meni je francuska liga zanimljivija od engleske i španske, samo me jbe da ništa ne razumim (
). A niže engleske lige budu često na TV-u, nekad sam preko TV-a gled'o i Ukrajince, dok danas slabo. HNL takodje prest'o ima dvije godine. Ruse katkad i pogledam, Kokorin kažu sledeći Arshavin.
Gledao sam ga zadnju utakmicu, jako dobar igrač, al' Rusima treba zabranit ulaz na Emirate. 
Capoue, Paulinho, Cabaye, Fellaini i M'Villa, igrači sredine terena koje bih ja rado gledao u dresu Arsenala. Grenier je moj miljenik kad je u pitanju veznjak. Možda i najdraži centralni veznjak izvan Arsenala.
Na krilu bih volio vidjeti Ardu (Turan), drag mi igrač nekako. Adrian Lopez isto moRe. Iskreno, jako bih volio da dodje Valbuena, al' da ne bude neka cifra veća od 12-13 miliona eura. Amalfitana strašno gotivim, al' nije kvalitet za Arsenal.
Napadač kad bi mogao Benzema, a inače Lewandowski, Gameiro, Gignac, Remy, drag mi je i Doyle, al' mislim da ni on nije baš dorast'o Arsenalu.
Naravno preduslov za sve to je da se prvo dovedu Zaha i ako može Shaw.
////
@Verminatoru nekad i uvidim, a nekad i mediji malo potaknu, ja istražim i ako mi se svidi igrač, onda aminam
Ove sezone malo šta stignem gledati. Inače volim gledati francusku i holandsku ligu. Meni je francuska liga zanimljivija od engleske i španske, samo me jbe da ništa ne razumim (
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- vedofeelgood
- Kontakt:
vala ako su Arshavin i Kokorin u necemu isti, onda su obojica podjednako ruzni 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger

http://www.101greatgoals.com/blog/pictu ... -ferguson/" onclick="window.open(this.href);return false;
- TheVerminator
- Kontakt:
Danas sa Swansima. Ne sumnjam da smo kvalitetnija ekipa od njih, ali samo su poziciju ispod nas, tako da, danas pobjeda mora doći. I izjave igrača i Wengera su dosta optimistične, dobro, od Vođe smo na to i navikli, ali valjda malo dolaze sebi.
Jenki-Mert-Verm-Gibbo
Mislim da onda, bar što se tiče defanzive, ne bi trebalo bit' problema. Bac je griješio u prošloj tekmi, pa i da nije povrijeđen ja bih stavio Jenkija.
Giroud daje gol.
Greniera nisam gledao, k'o češće pratim onu Jelen Ligu Srbije nego francuze.
Ne volim ih nešto, draži su mi i talijani i švabe od njih.
Mada, nemam ni sredstava, posto sam kuci kratak sa sportskim kanalima, jedna Arena (zato gledam JSL, nemam ništa kvalitetnije), i dva ES. I nas jedva gledam, fatam neke streamove..
I danas ću, valja mi.
Znači danas možemo očekivati ovakvu odbranu:Arsenal: Sagna (foot), Fabianski (ankle), Santos (abdominal), Koscielny (thigh), Diaby (thigh)
Jenki-Mert-Verm-Gibbo
Mislim da onda, bar što se tiče defanzive, ne bi trebalo bit' problema. Bac je griješio u prošloj tekmi, pa i da nije povrijeđen ja bih stavio Jenkija.
Giroud daje gol.
Greniera nisam gledao, k'o češće pratim onu Jelen Ligu Srbije nego francuze.
Ne volim ih nešto, draži su mi i talijani i švabe od njih.
Mada, nemam ni sredstava, posto sam kuci kratak sa sportskim kanalima, jedna Arena (zato gledam JSL, nemam ništa kvalitetnije), i dva ES. I nas jedva gledam, fatam neke streamove..
I danas ću, valja mi.
Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Zašto dovoditi Capaoua za nekih 15 miliona eura kada možete dovesti Moussa Sissoka džabe na ljeto iz iste ekipe? Čak šta više Sissoko je mlađi za nekoliko mjeseci i prije dolaska Zebine u klub bio je kapiten kluba. Ne trebam uopće napominjati da je Sissoko bolji igrač.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Taman da danas na teren istrči i Barca i Real zajedno a ovamo Arsenal, jednostavno moraju pobijedit.
Dosta je bilo sranja mamu im.
A što se tiče pojačanja po kojekakvim stranicama i po fb stranicama svi bruje o krilu i napadaču, niko ni da spomene DMF-a
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... senal.html" onclick="window.open(this.href);return false;
20 m i 100 k sedmično :O :O :O :O brine me što The sun nisu toliko levatske novine.
A oko walcotta se natežu
o Bože, pa ovde neko stvarno hoće da uništi tim 
Dosta je bilo sranja mamu im.
A što se tiče pojačanja po kojekakvim stranicama i po fb stranicama svi bruje o krilu i napadaču, niko ni da spomene DMF-a
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... senal.html" onclick="window.open(this.href);return false;
20 m i 100 k sedmično :O :O :O :O brine me što The sun nisu toliko levatske novine.
A oko walcotta se natežu
Vođa zna.
Ako Wallcot ode, a ne nadju mu pristojnu zamjenu tesko nama, Chamberlain jeste dobar i jedan je od najvecih talenata na svijetu, al on je jos mlad i ne moze doprinjeti igri kao Theo, tako da eventualnim odlaskom Thea treba traziti zamjenu, il Cazorlu slat na krilo, sa Artetom igrati ofanzivnije, a Koklera na DMF.
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Evo gledam situaciju oko Pjanica, ne bi bilo lose da ga dovedemo, uglavnom bio bi bolji nego Ramsey.
— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Arnelinho dobro ti te talente snimas samo mi nije jasno kako nisi zapazio Yayu Bananu, strasan potencijal?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Možda zato što se zove Banana
..
Nema Arnelinho je pravi skaut, svaka čast.. Možda i za Porto radi a da mi ne znamo
Nema Arnelinho je pravi skaut, svaka čast.. Možda i za Porto radi a da mi ne znamo
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
-
arminarsenal
- Kontakt:
Nek nam je sretan 126. rodjendan
COYG !
COYG !
Lewandowskog ugrabi Man.Utd..za 15 m.. igracinu onakvu.
Btw, 126! COYG..
Btw, 126! COYG..
- vedofeelgood
- Kontakt:
Jamaal Lascelles - Najveci dragulj Arnelovog skautinga 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Danas očekujem pobjedu al baš da izdominiramo Swansealonu.....
126....COYG!
126....COYG!
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Mogla bi petarda danas, imam nekakav osjecaj 
Remi ne dolazi u obzir, ako bude pisi propalo..
Remi ne dolazi u obzir, ako bude pisi propalo..
Valjda je kranje vrijeme da nas obraduju, zasluzili smo 
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.