Eto da sam imo keša, ovo bi uplatio
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Kad god ispratim neki tvoj par masim, al bas svaki putpintol_TM87 je napisao/la:OFI Crete - Panthrakikos 1 @2.05
Smicer napisao,kod njega se tesko vidjaju ovakve kvote,ali poznaje odbojku poprilicno pa mislim da vredi probati.Odbojka, Žene Italija
Icos Crema-Giaveno TIP 1 1,70
Odlučio sam se na ovako malo rizičniji par jer bi se ove ekipe danas trebale "klati".... inače Crema i Giaveno su prošle sezone nastupale u 2.ligi i uspjele su ući u 1.ligu.. Giaveno kao 1. ekipa, a Crema kao nakon doigravanja.. inače prošle godine su se ekipe u prvenstvu sastale 2 puta i u oba navrata je Crema dobila nakon što je gubila 2-0 u setovima... uz to su ih u kupu pobijedile s 3-0.. smatram da su ekipe ove sezone tu negdje.. zapravo da je Crema nešto bolja ekipa zbog pojedinke poput čehinje Matuzkove koja u takvim utakmicama di je borba za doslovno svaki poen pravi razliku.. u formi je ona, a to potvrđuje i velikih 40 poena u posljednjem kolu uz nevjerovatnih 65% prolaza Čehinje.. uz to danas je moguće da se Finkinja Lehtonen vrati, tj. da zaigra nakon lagane operacije koju je imala.. a ona za domaćina puno znači.. uglavnom oćekujem tvrdu utakmicu.. al vjerujem da će domaćin ipak uzeti pobjedu...
1:0dr.van nostrand je napisao/la:Antalya-Mersin 3+ 1,65
penal+di natalepintol_TM87 je napisao/la:OFI Crete - Panthrakikos 1 @2.05
ja sam odigro prelaz x-1 i eto samo cu njega pastharis10 je napisao/la:pa ja,i ja sam medju tim sretnicima,očito se zakon velikih brojeva poigrao sa nama,red je bio da cardif kiksne nakon tih silnih pobjeda!
pocrkali dabogda!!fanatic1991 je napisao/la:Ajde PAOK!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.