mama jesi to tiazTer je napisao/la:pintole, jedan si od rijetkih koje vrijedi pratit na ovoj temi
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- BenjooJutub
- Kontakt:

Eto da sam imo keša, ovo bi uplatio
- _karabaja_
- Kontakt:
Kad god ispratim neki tvoj par masim, al bas svaki putpintol_TM87 je napisao/la:OFI Crete - Panthrakikos 1 @2.05
Izgleda i sad cu.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Mozel' Felton preko 13?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Fluminen-Vasco da Gama 2 2,90
obje ekipe ne igraju za ništa.
Fluminense je osvojio naslov, Vasco je sedmi na tablici i ne mogu učiniti ništa, ali mislim da će Vasco htjeti pobijediti ovu utakmicu i biti peti na tablici
Domaćini danas s B momčadi.trener je odlučio odmoriti svoje ključne igrače, jer ne želi riskirati ozljede.
U ekipi neće biti: Carlinhos (df 32/1), Gum (df 34/2), Neves (MF 29/5, treći strijelac), Jean (MF 35/2), Edinho (MF 33/0) , Deco (MF 17/1) i najbolji napadač Fred (ATT 28/20 najbolji strijelac).
Ozlijeđeni su: Anderson (df 11/1), Euzebio (df 19/3), Nem (MF 29/6, 2. strijelac), Wagner (MF 26/1) i Carvalho (ATT 8/0), dok je Wallace (df 18/1) suspendiran.
Vasco također ima neke izostanke i trener će odmarati neke igrače, ali mislim da i Vascov mješoviti tim ima dovoljno kvalitete za pobjedu protiv domaćinove B momčadi.
obje ekipe ne igraju za ništa.
Fluminense je osvojio naslov, Vasco je sedmi na tablici i ne mogu učiniti ništa, ali mislim da će Vasco htjeti pobijediti ovu utakmicu i biti peti na tablici
Domaćini danas s B momčadi.trener je odlučio odmoriti svoje ključne igrače, jer ne želi riskirati ozljede.
U ekipi neće biti: Carlinhos (df 32/1), Gum (df 34/2), Neves (MF 29/5, treći strijelac), Jean (MF 35/2), Edinho (MF 33/0) , Deco (MF 17/1) i najbolji napadač Fred (ATT 28/20 najbolji strijelac).
Ozlijeđeni su: Anderson (df 11/1), Euzebio (df 19/3), Nem (MF 29/6, 2. strijelac), Wagner (MF 26/1) i Carvalho (ATT 8/0), dok je Wallace (df 18/1) suspendiran.
Vasco također ima neke izostanke i trener će odmarati neke igrače, ali mislim da i Vascov mješoviti tim ima dovoljno kvalitete za pobjedu protiv domaćinove B momčadi.
Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
Smicer napisao,kod njega se tesko vidjaju ovakve kvote,ali poznaje odbojku poprilicno pa mislim da vredi probati.Odbojka, Žene Italija
Icos Crema-Giaveno TIP 1 1,70
Odlučio sam se na ovako malo rizičniji par jer bi se ove ekipe danas trebale "klati".... inače Crema i Giaveno su prošle sezone nastupale u 2.ligi i uspjele su ući u 1.ligu.. Giaveno kao 1. ekipa, a Crema kao nakon doigravanja.. inače prošle godine su se ekipe u prvenstvu sastale 2 puta i u oba navrata je Crema dobila nakon što je gubila 2-0 u setovima... uz to su ih u kupu pobijedile s 3-0.. smatram da su ekipe ove sezone tu negdje.. zapravo da je Crema nešto bolja ekipa zbog pojedinke poput čehinje Matuzkove koja u takvim utakmicama di je borba za doslovno svaki poen pravi razliku.. u formi je ona, a to potvrđuje i velikih 40 poena u posljednjem kolu uz nevjerovatnih 65% prolaza Čehinje.. uz to danas je moguće da se Finkinja Lehtonen vrati, tj. da zaigra nakon lagane operacije koju je imala.. a ona za domaćina puno znači.. uglavnom oćekujem tvrdu utakmicu.. al vjerujem da će domaćin ipak uzeti pobjedu...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
kosarka
Italijanska 2 liga:
Monfferato-Forli 2 3,60 i h2 (+6,5) 1,90
domacini bez Greena covjeka koji postize 25 poena i vise po utakmicu.Proslu ubacio 40.Glavni igrac i strijelac idem na ovo s velikim ulogom.
Vtb liga:
Zalgiris-Nymburhk H1 (11,5)
Gosti bez Abramsa i Benda.Najbolji igraci prvi i treci strijal ekipe mislim da ovo ide.
austrijaska liga:
Ark.Traiskirchen - Vienna(168,5) 2 1,85 vise
mislim sve s njima ide preko tako i ovaj susret
Zalgiris-Nymburk 90:70 win
Ark.Traiskirchen - Vienna(168,5) 2
79:104 win
Italijanska 2 liga:
Monfferato-Forli 2 3,60 i h2 (+6,5) 1,90
domacini bez Greena covjeka koji postize 25 poena i vise po utakmicu.Proslu ubacio 40.Glavni igrac i strijelac idem na ovo s velikim ulogom.
Vtb liga:
Zalgiris-Nymburhk H1 (11,5)
Gosti bez Abramsa i Benda.Najbolji igraci prvi i treci strijal ekipe mislim da ovo ide.
austrijaska liga:
Ark.Traiskirchen - Vienna(168,5) 2 1,85 vise
mislim sve s njima ide preko tako i ovaj susret
Zalgiris-Nymburk 90:70 win
Ark.Traiskirchen - Vienna(168,5) 2
79:104 win
Zadnja izmjena: vecaveca, dana/u 02 dec 2012, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
1:0dr.van nostrand je napisao/la:Antalya-Mersin 3+ 1,65
prva domaca under ut. u Antalyi
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- pintol_TM87
- Kontakt:
penal+di natalepintol_TM87 je napisao/la:OFI Crete - Panthrakikos 1 @2.05
jes me krenulo
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
ljudi imal gdje link za cardif nigdje ne mogu da nadjem?
Wolfsburg-HsV oba daju i 3+ 1,9
Lorient Tolouse 0-2 gola 1,75
Fiorentina Sampdoria 1 1,5
Mallorca-Zaragoza više od 6,5 zutih 2,0
River Plate-Lanus 0-2 gola 1,5
Elche-Villareal 1x 1,25
kvota oko 20
Lorient Tolouse 0-2 gola 1,75
Fiorentina Sampdoria 1 1,5
Mallorca-Zaragoza više od 6,5 zutih 2,0
River Plate-Lanus 0-2 gola 1,5
Elche-Villareal 1x 1,25
kvota oko 20
Skide me Atalanta, X igrao.. nista sad cekamo LŠ
kosto gledam mogo bi Cardiff sjebat mnoge...
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
pa ja,i ja sam medju tim sretnicima,očito se zakon velikih brojeva poigrao sa nama,red je bio da cardif kiksne nakon tih silnih pobjeda!
- Citizen-X
- Kontakt:
eto vam kardif ybo li vas on 
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
ja sam odigro prelaz x-1 i eto samo cu njega pastharis10 je napisao/la:pa ja,i ja sam medju tim sretnicima,očito se zakon velikih brojeva poigrao sa nama,red je bio da cardif kiksne nakon tih silnih pobjeda!
EDIT: 1-0 toooo
Zadnja izmjena: mirzard, dana/u 02 dec 2012, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Veceras Gremio - Internacional 1 1.60 kvota, Gremiu treba pobjeda za Copa Lipertadores, dok Internacionalu nizasta ne treba.
Atletiko Mg - Cruzeiro 1 1.60 kvota, Atletiku isto treba za Copa Libertadores a usput ce prisluskivati rezultat iz Gremia.
Atletiko Mg - Cruzeiro 1 1.60 kvota, Atletiku isto treba za Copa Libertadores a usput ce prisluskivati rezultat iz Gremia.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Evo mene opet da vas (nas) zavijem u crno.
NFL Dubl:
Detroit-Indianapolis(+5,5) h1 @ 1.85
Lionsima je ovo must-win utakmica i ako izgube propustiće playoff. S druge strane Coltsi su za sada tamo, i imaju 4 pobjede u 5 utakmica. Ja mislim da trenutni omjeri varaju i da su domaći kvalitetnija ekipa. Lionsi su zadnje 2 utakmice izgubili tijesno i to protiv jakih protivnika dok su Coltsi uglavnom pobjeđivali lošije ekipe. Očekujem da Luck ima puno problema sa ofanzivnom linijom domaćih.
Tennesse-Houston(-6,5) h2 @ 1.85
Texansi su zadnje 2 utakmice dobili u produžetku a za ovu utakmicu su imali puno vremena da se pripreme (posljednju igrali u četvrtak, a ne u nedjelju). U te zadnje 2 utakmice im je problem bila odbrana, što je nekarakteristično za njih, i smatram da je nemoguće da odigra 3 defanzivno loše utakmice zaredom. Naročito ako uzmemo u obzir koliko su imali vremena da se pripreme. Domaći se oslanjaju na Chrisa Johnsona ali sumnjam da će njegova probijanja konstantno prolaziti protiv odbrane gostiju. Titansi nijednom nisu pokrili hendikep u utakmicama koje su izgubili ove sezone.
Probati:
Denver-Tampa Bay (+8,5) h1
Miami-New England (-7,5) h2
Green Bay-Minnesota over 45,5
Buffalo-Jacksonville (+6,5) h2
NFL Dubl:
Detroit-Indianapolis(+5,5) h1 @ 1.85
Lionsima je ovo must-win utakmica i ako izgube propustiće playoff. S druge strane Coltsi su za sada tamo, i imaju 4 pobjede u 5 utakmica. Ja mislim da trenutni omjeri varaju i da su domaći kvalitetnija ekipa. Lionsi su zadnje 2 utakmice izgubili tijesno i to protiv jakih protivnika dok su Coltsi uglavnom pobjeđivali lošije ekipe. Očekujem da Luck ima puno problema sa ofanzivnom linijom domaćih.
Tennesse-Houston(-6,5) h2 @ 1.85
Texansi su zadnje 2 utakmice dobili u produžetku a za ovu utakmicu su imali puno vremena da se pripreme (posljednju igrali u četvrtak, a ne u nedjelju). U te zadnje 2 utakmice im je problem bila odbrana, što je nekarakteristično za njih, i smatram da je nemoguće da odigra 3 defanzivno loše utakmice zaredom. Naročito ako uzmemo u obzir koliko su imali vremena da se pripreme. Domaći se oslanjaju na Chrisa Johnsona ali sumnjam da će njegova probijanja konstantno prolaziti protiv odbrane gostiju. Titansi nijednom nisu pokrili hendikep u utakmicama koje su izgubili ove sezone.
Probati:
Denver-Tampa Bay (+8,5) h1
Miami-New England (-7,5) h2
Green Bay-Minnesota over 45,5
Buffalo-Jacksonville (+6,5) h2
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- fanatic1991
- Kontakt:
- fanatic1991
- Kontakt:
pocrkali dabogda!!fanatic1991 je napisao/la:Ajde PAOK!!!
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.