ma mani se poraza, idemo ih rasturitiAmagelos je napisao/la:Nisam bio u mogucnosti da odgledam zadnje dvije utakmice ali sam danas barem snimke odlgedao. U obje utakmice smo prelomili tekmu u trecoj i lagano privodili kraju. Ohrabrujuce je da klupa opet dobro izgledala nakon par losih predstava.
Ova veceras se ne propusta, mada ocekujem poraz.
Memphis Grizzlies
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Memphis Grizzlies
Conley igra sjajno i on nam je najvazniji igrac u ekipi, ali nema sanse da bude all-star. Kao sto Mitar rece, imaju tu Westbrook, Parker i CP3.Ronaldo2012 je napisao/la:Kako vam igra mike conley ove godine? Cujem od nekih da briljira i da ni all star nije nemoguc?
Klupa danas opet dobra i dok su oni bili u igri taj period smo najbolje odigrali. Poslije one play-off seriji Duncan svaki put siluju Gasola kad se sastanu
Steta sto nema Allena koji je i sam je bio izjavio da bi igrao i protiv Detroita da je trebalo, ali bolje da ne igra da nebi pogorsao povredu.
- Ronaldo2012
- Kontakt:
produzeci
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
Velika steta sto smo ovo izgubili. Vidilo se u produzetku da su igraci umorni, teske noge, i masili dosta polaganja. Iako je Bonner bio na Z-bo ne mora se na silu ici njemu jer se vidilo da nije u svom ritmu veceras.
Onaj zadnji napad u regularnom dijelu je fakat los bio, pa Bayless sam da je ostao ne bi pogodio. Zadnji napad mora ic Rudy-u u 90% slucajeva po meni, ne bitno kakvu je noc imao. Ali lakse je uvijek poslije pricat
Nista poraz i dalje smo prvi, mada ovo da smo dobili to bi bio Big Point, ali nema veze idemo dalje slijedecu nam dolaze Suns-i u utorak.
Onaj zadnji napad u regularnom dijelu je fakat los bio, pa Bayless sam da je ostao ne bi pogodio. Zadnji napad mora ic Rudy-u u 90% slucajeva po meni, ne bitno kakvu je noc imao. Ali lakse je uvijek poslije pricat
Nista poraz i dalje smo prvi, mada ovo da smo dobili to bi bio Big Point, ali nema veze idemo dalje slijedecu nam dolaze Suns-i u utorak.
- Ronaldo2012
- Kontakt:
ono u produzecima je bio cini mi se faul ginobilija na rudyju, i pri pregledu snimka ta se odluka nije mogla ponisiti nego samo odluciti cija je lopta...glupo...mogli ste izjednaciti
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
Ma bio je cist faul Ginobili-a, sad ne znam bil Rudy uhvatio onu loptu i da ga Manu nije udario po ruci, ali ono je isto bio toliko los i glup pas Bayless-a da je to nevjerovatno.
Mi smo trebali dobit u regularnom dijelu utakmice ali smo stvarno lose odluke donosili u zadnjih par minuta i Spursi zasluzeno izjednacili i pobijedili na kraju.
Mi smo trebali dobit u regularnom dijelu utakmice ali smo stvarno lose odluke donosili u zadnjih par minuta i Spursi zasluzeno izjednacili i pobijedili na kraju.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sve je tu, koljeno, lakat, pa ti uzmi lopti...

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Z-bo lav, ali je fakat los zadnje dvije utakmice
Memphis Grizzlies' Lionel Hollins today was named the NBA Western Conference Coach of the Month
Memphis Grizzlies' Lionel Hollins today was named the NBA Western Conference Coach of the Month
Prespavalo se
Odgleda samo ove zadnje 3 minute kad smo stizali prednost Suns-a, mozda i bolje sto nisam gledao od pocetka, dzaba bi mi izvukli zivce 
Z-bo masina veceras 38 poena i 22 skoka
Odlicna reakcija nakon dvije lose utakmice.
Sreca pa se nekako spasismo u OT jer smo stvarno bili zauslizili da izgubimo u regularnom dijelu.
Svaka cast Suns-ima sta rade od ovih staraca sa povredama, O'neal sjajan.
Sreca pa se nekako spasismo u OT jer smo stvarno bili zauslizili da izgubimo u regularnom dijelu.
Svaka cast Suns-ima sta rade od ovih staraca sa povredama, O'neal sjajan.
kako mi je drago sto je ova ekipa konacno postala neki bitniji faktor u nba, kad se sjetim vremena vankuver grizlisa, vodje abdur-rahima, negativnih rekorda i dna iz sezone u sezonu, ko bi reko 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Reef legenda Grizlija, mada to i nije bilo toliko tesko s obzirom koliko su bili ocajni u VankuveruLenBias je napisao/la:kako mi je drago sto je ova ekipa konacno postala neki bitniji faktor u nba, kad se sjetim vremena vankuver grizlisa, vodje abdur-rahima, negativnih rekorda i dna iz sezone u sezonu, ko bi reko
Najzalosnije je da iz svih sezona gdje smo bili katastrofalni nikad nismo dobili prvi pik na draftu, vazda drugi
Angazovali smo sad John Hollinger-a (ko hebe ESPN
Sad me bas zanima kakav cemo roster imati u buducnosti, posto cemo vjerovatno trejdat jednog od glavnih igraca ove ili slijedece sezone
Veceras Denver koji su nas dobili u prvom okrsaju. Totalno smo van forme i ritma trenutno, tako da nisam nesto optimistican, a i sutra ponovo tesko gostovanje Jazz-u. Jedna pobjeda iz ove dvije utakmice bi bila odlicna.
Steta novi poraz, treci u nizu. Kad Marc, Conley i Z-bo prakticno ne postoje na terenu ne mozes nista drugo ni ocekivat, cak sto vise je dobro sto smo ikako bili u mogucnosti da pobijedimo
Da nije bilo Rudy-a i fantasticne klupe sinoc bi sigurno bio blow-out. Gallo i Javal nas unakazili....ponovo.
Poraz ko poraz, nema veze, ali je frustrirajuce gledat kako ne igramo nasu igru.
Veceras protiv Jazz-a. Pobjeda bi nam puno znacila ali kako igramo u poslijednje vrijeme... tesko.
Da nije bilo Rudy-a i fantasticne klupe sinoc bi sigurno bio blow-out. Gallo i Javal nas unakazili....ponovo.
Poraz ko poraz, nema veze, ali je frustrirajuce gledat kako ne igramo nasu igru.
Veceras protiv Jazz-a. Pobjeda bi nam puno znacila ali kako igramo u poslijednje vrijeme... tesko.
Uf kakva pobjeda na kraju protiv Jazz-a
Prvo poluvrijeme ocajno, ali stvarno ocajno, isto kao i zadnje tri utakmice. Ali zato smo ih izdominirali u drugom poluvremenu. Kako se lakse igra kad se ide Marc -ui Zach-u u post
Isto kao da su najmerno izbjegavali proslih utakmica.
Hollins kralj usao na poluvremenu u svlacionicu samo rekao ''This is bullshit'' i izasao
Sutra dolaze Bullsi i nova teska utakmica. Uglavnom imamo sa tri utakmice za redom kod kuce.
Prvo poluvrijeme ocajno, ali stvarno ocajno, isto kao i zadnje tri utakmice. Ali zato smo ih izdominirali u drugom poluvremenu. Kako se lakse igra kad se ide Marc -ui Zach-u u post
Hollins kralj usao na poluvremenu u svlacionicu samo rekao ''This is bullshit'' i izasao
Sutra dolaze Bullsi i nova teska utakmica. Uglavnom imamo sa tri utakmice za redom kod kuce.
Jest frustrirajuce nekad gledat ovu ekipu, strasno. Ponovo jako lose igramo ali klupa i trica nas vratise u igru. Ellington ili sve pogadja sto baci ili ne moze nista pogodit
Starteri ne znam da li su uopste u dvorani. Gay 0 poena, Z-bo 2 ponea i Marc 4, milsim stvarno. Ne znam da smo 2 ili 3 put isli Marc-u i Randolph-u u post, ma nije se ni pokusalo a to nam je najjace oruzje.
Valjda bude pobjeda na kraju.
Starteri ne znam da li su uopste u dvorani. Gay 0 poena, Z-bo 2 ponea i Marc 4, milsim stvarno. Ne znam da smo 2 ili 3 put isli Marc-u i Randolph-u u post, ma nije se ni pokusalo a to nam je najjace oruzje.
Valjda bude pobjeda na kraju.
Vidi se da su igrale dvije mozda najjbolje odbrane u ligi veceras
Klupa nas vratila u drugoj cetvrtini i to je okrenulo utakmicu. Starteri nisu iskreno receno ni vrijedni spomena, jednio sto su danas stvarno dobro odradili su skokovi.
Klupa nas vratila u drugoj cetvrtini i to je okrenulo utakmicu. Starteri nisu iskreno receno ni vrijedni spomena, jednio sto su danas stvarno dobro odradili su skokovi.
Odbrana nam je poslije utakmice sa Jazz-om fantasticna. Allen u elementu, u zadnje tri utakmice protivnicki SG-ovi (Ellis, Belinelli i Mayo) imaju sut 8-37
23 utakmice za redom drzimo protivnike ispod 100 poena. Pistonsi drze rekord od 30-nesto utakmica ako se ne varam. Nema veze jer sam nekako ubijedjen da idemo veceras preko 100 jer u Houston-u standardno gubimo.
Koliko nam je odbrana napredovalo u poslijednje vrijeme toliko nam je se napad pogorsao, ali ajde barem jedno sad funkcionise
Conley je jucer postao igrac sa najvise asistencija u francizi.
23 utakmice za redom drzimo protivnike ispod 100 poena. Pistonsi drze rekord od 30-nesto utakmica ako se ne varam. Nema veze jer sam nekako ubijedjen da idemo veceras preko 100 jer u Houston-u standardno gubimo.
Koliko nam je odbrana napredovalo u poslijednje vrijeme toliko nam je se napad pogorsao, ali ajde barem jedno sad funkcionise
Conley je jucer postao igrac sa najvise asistencija u francizi.
Da vidimo hocemo li dobit ovaj Denver vise, bilo bi vrijeme
Imamo dva vezana poraza i puno utakmica u gostima nam slijedi, ne bi se smijelo ovo izgubit. Uglavnom Rudy se vraca ovu utakmica nakon sto je propustio utakmicu protiv Sixers-a zbog ''licnih razloga''.
Imamo dva vezana poraza i puno utakmica u gostima nam slijedi, ne bi se smijelo ovo izgubit. Uglavnom Rudy se vraca ovu utakmica nakon sto je propustio utakmicu protiv Sixers-a zbog ''licnih razloga''.
Slabo ovo sve izgleda. Nisam zadovoljan nikako. Ponovo se nije moglo doci to 100 poena, mislim da je tako vec nekih desetak utakmica. Normalno, odbrana na nivou kao i uvijek, ali ako se nastavi ovako slabo igrati u napadu, slijedi ispadanje u prvoj rundi playoffa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.