LenBias je napisao/la:kako mi je drago sto je ova ekipa konacno postala neki bitniji faktor u nba, kad se sjetim vremena vankuver grizlisa, vodje abdur-rahima, negativnih rekorda i dna iz sezone u sezonu, ko bi reko

Reef legenda Grizlija, mada to i nije bilo toliko tesko s obzirom koliko su bili ocajni u Vankuveru
Najzalosnije je da iz svih sezona gdje smo bili katastrofalni nikad nismo dobili prvi pik na draftu, vazda drugi

a i da jesmo ne mora znacit da bi to sta promijenilo, nismo se bas proslavili sa biranjem igraca u proslosti osim par izuzetaka XD
Angazovali smo sad John Hollinger-a (ko hebe ESPN

) koji ce bit ''Vice President of Basketball Operations'' i Stu Lash-a kao ''Director of Player Personnel and Basketball Development''. Stvarno me je iznenadila ova vijest, ali drago mi jer se vidi da Pera (novi vlasnik) ima neki plan i da ozbiljno radi. Ovo je svakako napredak s obzirom kakve smo skaute (koji su btw svi otpusteni) i organizaciju oko toga imali.
Sad me bas zanima kakav cemo roster imati u buducnosti, posto cemo vjerovatno trejdat jednog od glavnih igraca ove ili slijedece sezone
Veceras Denver koji su nas dobili u prvom okrsaju. Totalno smo van forme i ritma trenutno, tako da nisam nesto optimistican, a i sutra ponovo tesko gostovanje Jazz-u. Jedna pobjeda iz ove dvije utakmice bi bila odlicna.