Ne,ne, ne i ne. Željo je spašen od propadanja i gašenja u ratu i nakon rata jer je imao prave navijače koji to nisu dopustili. Bili smo loši, bili smo dobri pa oopet loši ali nismo ispadali iz lige, niti se to može desiti jer bi za tom upravom bile raspisane potjernice sa nagradamaJTS je napisao/la:De pokušajte shvatiti, da bi se Sloboda vjerovatno ugasila u svakom slučaju. Šta onda ? Osnovati novi klub i krenuti iz zadnje lige. Ovako, pojavljuje se Gracić kao spasitelj, Tuzla će na proljeće imati premijerligaša, to će biti Sloboda, sa istim grbom, istim bojama. To će biti Sloboda koji će moći ravnopravno sa svima da igra, da računa na najveće domete u državi BiH. Niko ne podržava gašenje Slobode, al' opet ponavljam, budući da bi se ono vjerovatno u svakom slučaju desilo, ovo je daleko najbolja opcija. A za svakog pravog Tuzla i navijača Slobode, ovo će biti Sloboda, klub koji je nekada igrao evropske tekme, pobjeđivao velikane iz bivše države, itd. Možete nas zvati kako hoćete, Olimpic, ovo ono, mi smo Sloboda. Gdje god da budemo gostovali, zna se da je to Sloboda.Buu je napisao/la:Cekaj podrzavas gasenje Slobode ?
Nadam se da sam ti lijepo objasnio.
Vi ste to sebi dopustili jer jednostavno nema kapaciteta da nešto konkretno uradite i promijenite. Ispali ste iz lige ko zadnji levati, ugašen je košarkaški klub za koji ste navijali, izbacili su vas sa vaše tribine. Ne treba više dalje pričati.
Opet, bolje išta nego ništa što se tiče BiH lige. Bolje imati OlimpiC sa navijačima iz Tuzle nego imati odronjenu Slobodu i OlimpiC ovakakv kakav je ako se ja pitam.
Nadam se da sam ti lijepo objasnio. Vaša bruka, što opet ne čudi