FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 03 dec 2012, 16:53

Koga boli prangija za Olimpic i Slobodu ? Ako vam se piše o njima imate njihove teme i opletite.
DRUG NEBI TI PUNCA

trojan5
Kontakt:

Post Postao/la trojan5 » 03 dec 2012, 16:53

Elegant je napisao/la:JTS nama je jasno da ce Tuzla imati premijerligasa na proljece ali to je preimenovani Olimpik, pravi tuzlanski tim je u ligi FBiH. I on je taj koji je u problemima.
a sto ti je ova slika lijepa na profilu,stvarno !
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 03 dec 2012, 16:54

JTS je napisao/la:
Buu je napisao/la:Cekaj podrzavas gasenje Slobode ?
De pokušajte shvatiti, da bi se Sloboda vjerovatno ugasila u svakom slučaju. Šta onda ? Osnovati novi klub i krenuti iz zadnje lige. Ovako, pojavljuje se Gracić kao spasitelj, Tuzla će na proljeće imati premijerligaša, to će biti Sloboda, sa istim grbom, istim bojama. To će biti Sloboda koji će moći ravnopravno sa svima da igra, da računa na najveće domete u državi BiH. Niko ne podržava gašenje Slobode, al' opet ponavljam, budući da bi se ono vjerovatno u svakom slučaju desilo, ovo je daleko najbolja opcija. A za svakog pravog Tuzla i navijača Slobode, ovo će biti Sloboda, klub koji je nekada igrao evropske tekme, pobjeđivao velikane iz bivše države, itd. Možete nas zvati kako hoćete, Olimpic, ovo ono, mi smo Sloboda. Gdje god da budemo gostovali, zna se da je to Sloboda.

Nadam se da sam ti lijepo objasnio.
Ne,ne, ne i ne. Željo je spašen od propadanja i gašenja u ratu i nakon rata jer je imao prave navijače koji to nisu dopustili. Bili smo loši, bili smo dobri pa oopet loši ali nismo ispadali iz lige, niti se to može desiti jer bi za tom upravom bile raspisane potjernice sa nagradama :mrgreen:

Vi ste to sebi dopustili jer jednostavno nema kapaciteta da nešto konkretno uradite i promijenite. Ispali ste iz lige ko zadnji levati, ugašen je košarkaški klub za koji ste navijali, izbacili su vas sa vaše tribine. Ne treba više dalje pričati.

Opet, bolje išta nego ništa što se tiče BiH lige. Bolje imati OlimpiC sa navijačima iz Tuzle nego imati odronjenu Slobodu i OlimpiC ovakakv kakav je ako se ja pitam.

Nadam se da sam ti lijepo objasnio. Vaša bruka, što opet ne čudi :mrgreen:
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

oldtown
Kontakt:

Post Postao/la oldtown » 03 dec 2012, 16:55

budite ponosni sto ste imali zajko zebu u ekipi ,u proslim sezonama 40 % bodova vaznih bodova je donio zelji zato ste i osvajali i ne trebaju pojedinci sad tu da pricaju kako je amar osim upravu ,vrijeme ce pokazat jel upravu ,jos trebate biti ponosni jer ste imali jednog profesionalca u ekipi uz mirsada besliju jedini profesionalac u ekipi ,momak koji je poslije treninga kuci ,momak koji je prije utakmice kuci ,momak koji alkohol pije jedino kada zeljo osvoji titulu i slavi pobjede ,momak koji ne kocka do jutra i zaduzuje se po gradu kao par igraca ,momak koji nije vise u kfani nego na treningu ,dok ostale kafandzije lumpuju ,amar osim moze samo da se zahvali manijacima navijacima i ivici osimu sto je na 1 mjestu ,bez manijaka zeljo na grbavici nebi imo ovakav skor kakav je sad nego se protivnicke ekipe useru valjda od navijaca ,ja sam hordas al ovo sto sam napiso je tako kako je pa svidjelo se to nekom il ne ,amar osim je obican ker

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 dec 2012, 17:02

Elegant je napisao/la:JTS nama je jasno da ce Tuzla imati premijerligasa na proljece ali to je preimenovani Olimpik, pravi tuzlanski tim je u ligi FBiH. I on je taj koji je u problemima.
Sloboda će se vjerovatno ugasiti, ne znam ..ode Sloboda, dođe Sloboda.
Žvaka je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Buu je napisao/la:Cekaj podrzavas gasenje Slobode ?
De pokušajte shvatiti, da bi se Sloboda vjerovatno ugasila u svakom slučaju. Šta onda ? Osnovati novi klub i krenuti iz zadnje lige. Ovako, pojavljuje se Gracić kao spasitelj, Tuzla će na proljeće imati premijerligaša, to će biti Sloboda, sa istim grbom, istim bojama. To će biti Sloboda koji će moći ravnopravno sa svima da igra, da računa na najveće domete u državi BiH. Niko ne podržava gašenje Slobode, al' opet ponavljam, budući da bi se ono vjerovatno u svakom slučaju desilo, ovo je daleko najbolja opcija. A za svakog pravog Tuzla i navijača Slobode, ovo će biti Sloboda, klub koji je nekada igrao evropske tekme, pobjeđivao velikane iz bivše države, itd. Možete nas zvati kako hoćete, Olimpic, ovo ono, mi smo Sloboda. Gdje god da budemo gostovali, zna se da je to Sloboda.

Nadam se da sam ti lijepo objasnio.
Nešto sumnjam da ćete baš od proljeća moći igrati u PL, ne znam kakvi su zakoni ali moguće da krenete il od sadašnje pozicije Slobode ili čak od kantonalne lige. Kakav je stav saveza o tome?
Maloprije sam slušao Mesketa, al' jako kratko, kasno sam prebacio da vidim. Klub će se prvobitno zvati Sloboda 1919 Olimpic, igrati će u Tuzli, a od sljedeće sezone Sloboda 1919. Grb, boje, sve ostaje isto.

Uzmi ovo s rezervom, ali mislim da je ovako.
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 03 dec 2012, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 03 dec 2012, 17:02

e kud ne odigrasmo na jesen na otoci... :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 03 dec 2012, 17:05

oldtown je napisao/la:budite ponosni sto ste imali zajko zebu u ekipi ,u proslim sezonama 40 % bodova vaznih bodova je donio zelji zato ste i osvajali i ne trebaju pojedinci sad tu da pricaju kako je amar osim upravu ,vrijeme ce pokazat jel upravu ,jos trebate biti ponosni jer ste imali jednog profesionalca u ekipi uz mirsada besliju jedini profesionalac u ekipi ,momak koji je poslije treninga kuci ,momak koji je prije utakmice kuci ,momak koji alkohol pije jedino kada zeljo osvoji titulu i slavi pobjede ,momak koji ne kocka do jutra i zaduzuje se po gradu kao par igraca ,momak koji nije vise u kfani nego na treningu ,dok ostale kafandzije lumpuju ,amar osim moze samo da se zahvali manijacima navijacima i ivici osimu sto je na 1 mjestu ,bez manijaka zeljo na grbavici nebi imo ovakav skor kakav je sad nego se protivnicke ekipe useru valjda od navijaca ,ja sam hordas al ovo sto sam napiso je tako kako je pa svidjelo se to nekom il ne ,amar osim je obican ker
po lajanju se vidi ko je ker.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 03 dec 2012, 17:06

Znamo mi Gracica..jedne sezone zvacete se Sloboda tuzla olimpic,pa sledece sloboda 2013 olimpic,pa tuzla city olimpic..pa mozda postanete sloboda und itd..boli vas briga bice vam zanimljivo ;)

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 03 dec 2012, 17:08

jovanmaksimovic je napisao/la:e kud ne odigrasmo na jesen na otoci... :lol:
moramo igrati jer ne moze se desiti ova infuzija fuzija prije pocetka nove sezone
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

katalinskiosim
Kontakt:

Post Postao/la katalinskiosim » 03 dec 2012, 17:08

oldtown je napisao/la:budite ponosni sto ste imali zajko zebu u ekipi ,u proslim sezonama 40 % bodova vaznih bodova je donio zelji zato ste i osvajali i ne trebaju pojedinci sad tu da pricaju kako je amar osim upravu ,vrijeme ce pokazat jel upravu ,jos trebate biti ponosni jer ste imali jednog profesionalca u ekipi uz mirsada besliju jedini profesionalac u ekipi ,momak koji je poslije treninga kuci ,momak koji je prije utakmice kuci ,momak koji alkohol pije jedino kada zeljo osvoji titulu i slavi pobjede ,momak koji ne kocka do jutra i zaduzuje se po gradu kao par igraca ,momak koji nije vise u kfani nego na treningu ,dok ostale kafandzije lumpuju ,amar osim moze samo da se zahvali manijacima navijacima i ivici osimu sto je na 1 mjestu ,bez manijaka zeljo na grbavici nebi imo ovakav skor kakav je sad nego se protivnicke ekipe useru valjda od navijaca ,ja sam hordas al ovo sto sam napiso je tako kako je pa svidjelo se to nekom il ne ,amar osim je obican ker
Sve to stoji sa Zebom i Bešlijom što si napisao, al zašto vrijeđaš Amara nazvaši ga kerom. Čovjek je najuspješniji trener ovog kluba i najbolji trener samo vi to ne možete podnijeti. Ne useru se protivnički igrači od manijaka, mi smo stajali na jugu i prije Amara pa su nas mnogi bušili. Amar je taj koji je vratio ovaj klub na ono mjesto gdje i treba da bude i gdje će ostati još dugi niz godina.
ZA SVE TI HVALA AMARE
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 dec 2012, 17:09

TMmanija2012 je napisao/la:Znamo mi Gracica..jedne sezone zvacete se Sloboda tuzla olimpic,pa sledece sloboda 2013 olimpic,pa tuzla city olimpic..pa mozda postanete sloboda und itd..boli vas briga bice vam zanimljivo ;)
Nadaj se ..navijači su jasno zahtjevali da se klub zove Sloboda, boja crveno-crne, grb isti. Bez toga, ne bi bilo ništa od ovoga.

NON MOLLARE MAI

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 03 dec 2012, 17:10

JTS je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Znamo mi Gracica..jedne sezone zvacete se Sloboda tuzla olimpic,pa sledece sloboda 2013 olimpic,pa tuzla city olimpic..pa mozda postanete sloboda und itd..boli vas briga bice vam zanimljivo ;)
Nadaj se ..navijači su jasno zahtjevali da se klub zove Sloboda, boja crveno-crne, grb isti. Bez toga, ne bi bilo ništa od ovoga.
Vi ste svakako propali ko zeton..a malo se informisi o gracicu..komsije sa koseva zavio u crno ;)

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 03 dec 2012, 17:12

Pitaru idi svrsavaj na svoju temu i na sira jovica.Amar je ikona Zelje ;)

oldtown
Kontakt:

Post Postao/la oldtown » 03 dec 2012, 17:15

TMmanija2012 je napisao/la:Pitaru idi svrsavaj na svoju temu i na sira jovica.Amar je ikona Zelje ;)
ma libo me racku i za jovica i za amara nego ovog zebu gotivim ko igraca pa zato sam to napiso al ok zzz

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 03 dec 2012, 17:18

AMAR AMAR OSIM OSIM,ako ikako moze da mu se spomenik digne na jugu!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 dec 2012, 17:19

TMmanija2012 je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Vi ste svakako propali ko zeton..a malo se informisi o gracicu..komsije sa koseva zavio u crno ;)
Nas ne može sje*bati više nego što smo sje*ani. Sloboda bi se svakako ugasila, tako da ..samo može na bolje, nikako na gore.

NON MOLLARE MAI

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 dec 2012, 17:20

Evo novih vjesti vezano za Zajka Zebu:

:arrow: http://www.klix.ba/sport/nogomet/premij ... /121203117
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 03 dec 2012, 17:21

JTS je napisao/la:
ne znam na sta se furate ali vecih miseva od Fukara nema. sahranili ste Slobodu u koju ste se kleli. sad kontate da ste se izvukli ovim dogovorom koji triunfalno nazivate fuzija. nije to jarane fuzija, za svakog iskrenog navijaca Slobode to je zguzija.
od danas cete imati jednog i dozivotnog predsjednika, sarajlicu. on ce vam biti Bog i batina. sutra kad mu pukne cundara on ce i cetvrti put promjeniti ime i tako u krug.

dobro je sto ce se mozda u BiH profilirati jedan novi klub koji ce mozda nesto znaciti na ovoj sceni, ali je tuzno da jedan radnicki klub kakav je Sloboda ide u istoriju.

u nasoj istoriji mi smo imali i gorih trenutaka, ispadali smo dva puta iz drustva najboljih, prezivjeli smo dva rata pa smo danas opet najbolji u Drzavi. i kad je bilo najgore, nismo se predavali i zato smo tu gdje jesmo a vi.......
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 03 dec 2012, 17:23

oldtown je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Pitaru idi svrsavaj na svoju temu i na sira jovica.Amar je ikona Zelje ;)
ma libo me racku i za jovica i za amara nego ovog zebu gotivim ko igraca pa zato sam to napiso al ok zzz
Zajko je igrac i šoumen..navijaci ga vole..bio je korektno placen u Zelji(najvecu platu).Ovo sto je pruzio za ovu polusezonu je veliko nista(osim gola protiv rudara),setnja po terenu,mahanje rukama,psuje nesto.Moje licno misljenje nije on vise za ove ekipe.Ja cu njega i dalje cijeniti i bice mi drag gdje god igrao.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 dec 2012, 17:24

Samo nas ne uzimajte u usta ..eto, sve smo što vi kažete, hajde, dosta je. Nužda zakon mijenja.

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.