FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MakeTZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MakeTZ » 03 dec 2012, 16:51

Evo na TK Meske prica i on je za, dakle ovo je gotovo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 dec 2012, 16:52

Ja sam prezadovoljan trenutnom situacijom.

Najvise pate oni koji su nas i izbacili iz ove lige ali i oni koji su svjesni da ce u buducnosti redovno dobijati po pičci, zato ima mnogo ljubomore i zavidnih komentara.

Svima je jasno da od proljeca Sloboda postaje ekipa koja ce se boriti za Europu i protiv koje nikome nece biti drago ukrstiti koplje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 03 dec 2012, 16:54

E jbg Tuzlaci,nije vam fazon,.Iz druge lige u borbu za Evropu,,El magico Nijaz :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 dec 2012, 16:55

MakeTZ je napisao/la:Evo na TK Meske prica i on je za, dakle ovo je gotovo.
E jbg ja kasno prebaci..sta su jos pricali ? :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 dec 2012, 16:55

Omerbavarac je napisao/la:Ja sam prezadovoljan trenutnom situacijom.

Najvise pate oni koji su nas i izbacili iz ove lige ali i oni koji su svjesni da ce u buducnosti redovno dobijati po pičci, zato ima mnogo ljubomore i zavidnih komentara.

Svima je jasno da od proljeca Sloboda postaje ekipa koja ce se boriti za Europu i protiv koje nikome nece biti drago ukrstiti koplje.
Objasnio.

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 03 dec 2012, 16:56

SaltCityAttack je napisao/la:
Lesnar je napisao/la:R.I.P. Sloboda Tuzla :cry:

ne znam za vas ali ja za ovu umjetnu tvorevinu neću navijati !
pa ti nisi za nas ni navijao nikad.. idi ba tamo druzi se po forumu pisi po drugim temama stipu se nas
znači što više pišem po ovoj temi sve sam veći navijač slobode ? logično nema šta
to što ne ***** po temi stalno ko ostali ne znači da ne volim slobodu !

sretno toj novoj umjetnoj tvorevini

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 dec 2012, 16:56

Sada bih ja samo volio da svi podržavamo i OKK Sloboda, kao što podržavamo ovu ideju sada, tj. ovaj novi klub Sloboda 1919. Po mom sudu, tu nema razlike. Sloboda je Sloboda, u mom srcu ista.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

CuMuRaS
Kontakt:

Post Postao/la CuMuRaS » 03 dec 2012, 16:57

Ma nema od vas hajra ba :mrgreen:
Dilamo CRNI UGALJ !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 03 dec 2012, 16:58

JTS je napisao/la:Sada bih ja samo volio da svi podržavamo i OKK Sloboda, kao što podržavamo ovu ideju sada, tj. ovaj novi klub Sloboda 1919. Po mom sudu, tu nema razlike. Sloboda je Sloboda, u mom srcu ista.
sve to stoji, ali imaš primjer Salzburga, Wimbledona, Varteksa.... možete vi mislit šta hoćete naravno, ali na papirima će pisati osnovani 1993 pod imenom Olimpic, u tome je poenta...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 dec 2012, 16:58

Lesnar je napisao/la:R.I.P. Sloboda Tuzla :cry:

ne znam za vas ali ja za ovu umjetnu tvorevinu neću navijati !
De ba, nije ni nama svejedno! Meni je bilo zao i hotela Bristol kada su ga srusili, a evo pravi se najveci u BiH.
Prijatelju sve vrijeme gazi. Samo istorija ostaje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 dec 2012, 16:59

KB-TM87 je napisao/la:
JTS je napisao/la:Sada bih ja samo volio da svi podržavamo i OKK Sloboda, kao što podržavamo ovu ideju sada, tj. ovaj novi klub Sloboda 1919. Po mom sudu, tu nema razlike. Sloboda je Sloboda, u mom srcu ista.
sve to stoji, ali imaš primjer Salzburga, Wimbledona, Varteksa.... možete vi mislit šta hoćete naravno, ali na papirima će pisati osnovani 1993 pod imenom Olimpic, u tome je poenta...
osnovani 1993 pod imenom Olimpic, u tome je poenta..... Čekaj , OLIMPIC se osnovao 1993... Spojio se sa FK Sloboda Tuzla u 2012 godini , te je nastao treći klub.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 dec 2012, 16:59

Najvise mi zao ovih sto su nas izbacili iz lige,vidim nesto su se digli u zadnja 2-3 dana,ko fol oni bi nesto da objasne,prepravljaju historiju,nema sta mnogo su sebi dopustili.. nekako mi ba zao i ovih sa kantona iz okoline Tuzle,slavili su sa ovim ispadanje Slobode i ubrzano gasenje kluba.. :lol: :lol:

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 03 dec 2012, 17:00

hoshtapler je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Buu je napisao/la:Cekaj podrzavas gasenje Slobode ?
De pokušajte shvatiti, da bi se Sloboda vjerovatno ugasila u svakom slučaju. Šta onda ? Osnovati novi klub i krenuti iz zadnje lige. Ovako, pojavljuje se Gracić kao spasitelj, Tuzla će na proljeće imati premijerligaša, to će biti Sloboda, sa istim grbom, istim bojama. To će biti Sloboda koji će moći ravnopravno sa svima da igra, da računa na najveće domete u državi BiH. Niko ne podržava gašenje Slobode, al' opet ponavljam, budući da bi se ono vjerovatno u svakom slučaju desilo, ovo je daleko najbolja opcija. A za svakog pravog Tuzla i navijača Slobode, ovo će biti Sloboda, klub koji je nekada igrao evropske tekme, pobjeđivao velikane iz bivše države, itd. Možete nas zvati kako hoćete, Olimpic, ovo ono, mi smo Sloboda. Gdje god da budemo gostovali, zna se da je to Sloboda.

Nadam se da sam ti lijepo objasnio.
Ne,ne, ne i ne. Željo je spašen od propadanja i gašenja u ratu i nakon rata jer je imao prave navijače koji to nisu dopustili. Bili smo loši, bili smo dobri pa oopet loši ali nismo ispadali iz lige, niti se to može desiti jer bi za tom upravom bile raspisane potjernice sa nagradama :mrgreen:

Vi ste to sebi dopustili jer jednostavno nema kapaciteta da nešto konkretno uradite i promijenite. Ispali ste iz lige ko zadnji levati, ugašen je košarkaški klub za koji ste navijali, izbacili su vas sa vaše tribine. Ne treba više dalje pričati.

Opet, bolje išta nego ništa što se tiče BiH lige. Bolje imati OlimpiC sa navijačima iz Tuzle nego imati odronjenu Slobodu i OlimpiC ovakakv kakav je ako se ja pitam.

Ta "nova Sloboda" ima veze sa starom Slobodom samo po imenu i dresovima, ostalo 0 bodova. To je isto kao kada voliš ženu, ona te ostavi/umre ( gluho bilo ) a ti onda nađeš novu koja ima isto ime i kažeš "eto, našao sma opet pravu". Ne bih rekao da je to ona prava ljubav al opet kakvi ste i ovo je odlično :mrgreen:

Nadam se da sam ti lijepo objasnio. Vaša bruka, što opet ne čudi :mrgreen:
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 dec 2012, 17:01

harry_90 je napisao/la:Najvise mi zao ovih sto su nas izbacili iz lige,vidim nesto su se digli u zadnja 2-3 dana,ko fol oni bi nesto da objasne,prepravljaju historiju,nema sta mnogo su sebi dopustili.. nekako mi ba zao i ovih sa kantona iz okoline Tuzle,slavili su sa ovim ispadanje Slobode i ubrzano gasenje kluba.. :lol: :lol:
A sad su se sprčili jer im se snovi pokvariše 8-)

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 03 dec 2012, 17:04

Elegant je napisao/la:
SultanSulejman je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ajde neka neko objasni "koja" je koja "Sloboda". Ova sto ce da igra PL je koja, a ona iz FBiH je koja ?
Objasnit ćemo vam u 26.kolu.
Ti si jedan od ozbiljnih na temi Slobode, ajde reci realno kao jeste.

Olimpik seli iz Sarajeva u Tuzlu, mjenja boje i ime (Sloboda 1919) > to nije ona prava Sloboda.

Prava FK Sloboda iz TUZLE igra u ligi FBiH, u dugovima je, treba to da plati ili se gasi, također bori se u toj ligi da se vrati u PL BiH ?
Nisi daleko. Kako sam ja skontao, OlimpiC i Sloboda zajedno prave novi klub na temeljima Olimpika, samim time, ova sad Sloboda, valjda ne igra više te utakmice Lige FBiH nego se one uopšte ne igraju, tj. te ekipe sa kojima se trebalo igrati, će biti 'slobodne' u tim kolima kad igraju sa Slobodom.

Neko je napisao, Sloboda-Olimpic ulazi u sastav RSD Sloboda i time nastavlja rad kao jedini fudbalski tim "Slobode".

Znači u zvaničnoj historiji kluba će pisati nešto ovako:

FK Sloboda 1919 je osnovan 2012. godine, spajanjem FK Slobode iz Tuzle i FK Olimpik Sarajevo...
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 03 dec 2012, 17:05

harry_90 je napisao/la:Najvise mi zao ovih sto su nas izbacili iz lige,vidim nesto su se digli u zadnja 2-3 dana,ko fol oni bi nesto da objasne,prepravljaju historiju,nema sta mnogo su sebi dopustili.. nekako mi ba zao i ovih sa kantona iz okoline Tuzle,slavili su sa ovim ispadanje Slobode i ubrzano gasenje kluba.. :lol: :lol:
Ti ne kontaš da ste vi sami sebe izbacili iz lige jer ste 0 bodova kao navijači. Željo je u ratu bio na ivici gašenja u mnogo težoj situaciji nego Sloboda danas i nismo ispali iz lige niti smo se ugasili. Vi ste to dopustili, dopustili ste da vam propadne košarkaški klub a sada i fudbalski klub. Ti ne kontaš da si ti direktno kriv jer se nisi počešao po dupetu kada se sve to dešavalo. Nisu drugi sine krivi, vi ste krivi najviše.

Sada će se desiti da više nema Slobode, samo dresovi i ime, ostalog više nema jer je taj klub PROPAO/UGAŠEN, zbog vas, jer nemate kapaciteta niti volje.

Vaša bruka.

Opet kažem, bolje ovo nego hibrid OlimiC. Biće zanimljivije u svakom slučaju i iskreno se nadam da će se fuzija desiti.
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 dec 2012, 17:06

@ hoshtapler

Ajde popusti matere ti, kako ti ne dosadi da nas ubjeđuješ u nešto, sa čime se niti jedan Tuzlak ne slaže ? Bitno je šta mi mislimo, cijeli grad se slaže sa ovim, a vi ste nebitni, boli nas ku*ac šta mislite. Imaš svoj klub i odj*bi na njegovu temu.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 03 dec 2012, 17:08

Ali najzanimljivije ove loje zaljubljenici u plavu boju pametuju. Ja stvarno ne znam jeli obraz dzon ili sta pa vi dajete neka svoja misljena ili sta. Doslo je do grla jer mart je nama bio i ovako i onako kraj, svi su dobili da im Sloboda mora isplatiti do marta sve od Glavasa pa nadalje do najveci dio koji se morao dati poreznoj. Ovo je nekako izmedju dva zla, izabrati ono manje. Svi mi bi volili da Sloboda nije morala ovo da radi i slicno, ali sa ovakvom upravom i bez zakona o sportu vrlo brzo bi se sami ugasili.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 03 dec 2012, 17:09

Fukare nemojte dopusiti da vam kradu Svetinju .....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 dec 2012, 17:09

hoshtapler je napisao/la:
Ti ne kontaš da ste vi sami sebe izbacili iz lige jer ste 0 bodova kao navijači. Željo je u ratu bio na ivici gašenja u mnogo težoj situaciji nego Sloboda danas i nismo ispali iz lige niti smo se ugasili. Vi ste to dopustili, dopustili ste da vam propadne košarkaški klub a sada i fudbalski klub. Ti ne kontaš da si ti direktno kriv jer se nisi počešao po dupetu kada se sve to dešavalo. Nisu drugi sine krivi, vi ste krivi najviše.

Sada će se desiti da više nema Slobode, samo dresovi i ime, ostalog više nema jer je taj klub PROPAO/UGAŠEN, zbog vas, jer nemate kapaciteta niti volje.

Vaša bruka.

Opet kažem, bolje ovo nego hibrid OlimiC. Biće zanimljivije u svakom slučaju i iskreno se nadam da će se fuzija desiti.
I ti ne kontas da bi se klub ugasio do marta jer nemamo gdje naci 2 miliona maraka ..ovo je jedino logicno rjesenje,da nije ovakva situacija u klubu mislis da bi pristali na neke fuzije.. al moras shvatit da nam je ovo zadnja slamka spasa bila..kako to necete da shvatite vise ??

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.