hoshtapler je napisao/la:Ti ne kontaš da ste vi sami sebe izbacili iz lige jer ste 0 bodova kao navijači. Željo je u ratu bio na ivici gašenja u mnogo težoj situaciji nego Sloboda danas i nismo ispali iz lige niti smo se ugasili. Vi ste to dopustili, dopustili ste da vam propadne košarkaški klub a sada i fudbalski klub. Ti ne kontaš da si ti direktno kriv jer se nisi počešao po dupetu kada se sve to dešavalo. Nisu drugi sine krivi, vi ste krivi najviše.harry_90 je napisao/la:Najvise mi zao ovih sto su nas izbacili iz lige,vidim nesto su se digli u zadnja 2-3 dana,ko fol oni bi nesto da objasne,prepravljaju historiju,nema sta mnogo su sebi dopustili.. nekako mi ba zao i ovih sa kantona iz okoline Tuzle,slavili su sa ovim ispadanje Slobode i ubrzano gasenje kluba..![]()
Sada će se desiti da više nema Slobode, samo dresovi i ime, ostalog više nema jer je taj klub PROPAO/UGAŠEN, zbog vas, jer nemate kapaciteta niti volje.
Vaša bruka.
Opet kažem, bolje ovo nego hibrid OlimiC. Biće zanimljivije u svakom slučaju i iskreno se nadam da će se fuzija desiti.
Piše frajer satima. Objašnjava sve i svašta i na kraju sam sebe demantuje riječima.
bolje ovo nego hibrid OlimiC
Priznade da ovo više nije Olimpic.