evo 7 razlike... znači ovi moraju napraviti seriju 17:0 da promašim.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
isto razmisljamo ali zabise ga ovi eo 1:1..Lisac je napisao/la:Probati Din. Bucharest 1 live ,moguc preokret mada je tek 25.min al gube golom iz penala.Nisam pratio vrijeme pocetka meca a planirao sam na minimalan ulog probat iz 2u1.
Jbg. preokret i dalje u opticaju samo sto nece biti kako smo mi zamislilipintol_TM87 je napisao/la: isto razmisljamo ali zabise ga ovi eo 1:1..
odigras dinamo 1 i alborg oba daju imas kvotu preko 2Lisac je napisao/la:Jbg. preokret i dalje u opticaju samo sto nece biti kako smo mi zamislilipintol_TM87 je napisao/la: isto razmisljamo ali zabise ga ovi eo 1:1..![]()
Sad me vuce da odigram H1 live 3.2 kvota na mali ulog pa sta bude.
cim je tako nece se desit nista uglavnom - prodje sigurica....gundul je napisao/la:sta bi se moglo desiti na utakmici Bradford PA - Gainsborough u dosta kladionica blokiran par
i turci pokvare svegundul je napisao/la:odigrao malopre nesto na live
AEK - PAS Giannina
Regularno vrijeme (1-X-2)
Tip: 1 [AEK ]
4.04
Aalborg - Aarhus
Da li obje ekipe daju gol?
Tip: DA
1.49
Dinamo Buk. - Turnu Severin
Regularno vrijeme (1-X-2)
Tip: 1 [Dinamo Buk.]
2.22
Erciyesspor - Adanaspor
Regularno vrijeme (1X-X2-12)
Tip: 1X [Erciyesspor]
1.22
jos cekam Aalborg oba go i dinamo 1 dobru kvotu na AEK-u
ovaj dinamo mi je sumnjiv samo takoLisac je napisao/la:Jbg. preokret i dalje u opticaju samo sto nece biti kako smo mi zamislilipintol_TM87 je napisao/la: isto razmisljamo ali zabise ga ovi eo 1:1..![]()
Sad me vuce da odigram H1 live 3.2 kvota na mali ulog pa sta bude.
Pintole, mani se kladionice, prihvati se LOGISTIKEpintol_TM87 je napisao/la:ovaj dinamo mi je sumnjiv samo takoLisac je napisao/la:Jbg. preokret i dalje u opticaju samo sto nece biti kako smo mi zamislilipintol_TM87 je napisao/la: isto razmisljamo ali zabise ga ovi eo 1:1..![]()
Sad me vuce da odigram H1 live 3.2 kvota na mali ulog pa sta bude.u proslom kolu 2 penala za njih ovaj put 2 penala 1 za njih...
ovo koda se u jelahu igra
@lisac ganja ti 7+ na tom lajvu
hehelcapitano je napisao/la:Pintole, mani se kladionice, prihvati se LOGISTIKEpintol_TM87 je napisao/la:Jbg. preokret i dalje u opticaju samo sto nece biti kako smo mi zamislilipintol_TM87 je napisao/la: isto razmisljamo ali zabise ga ovi eo 1:1..![]()
ovaj dinamo mi je sumnjiv samo takou proslom kolu 2 penala za njih ovaj put 2 penala 1 za njih...
ovo koda se u jelahu igra
@lisac ganja ti 7+ na tom lajvu))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.