Walker over 14,5 – Ogromna je razlikau njegovom učinku kad igra doma i kad igra u gostima. Doma prosjek 19.3 u gostima 11.7. Portlandov rookie još uvijek nije netko u koga se može obrambeno pouzdati mi mislim da će walker uspjeti iskoristiti njegove slabosti i na domaćem terenu na kojem se dobro snalazi preći 14,5. Prosjek mu je 16.3 ove sezone.
Detroit – Cleveland 1 – iako još nije konačno, uz Irvinga koji fali Clevelandu danas bi susret trebao propustiti i Waiters koji preuzima dosta veliku napadačku odgovornost na sebe. Također je Varejao ozljeđen, ali po trenutnim informacijama bi trebao igrati. E sad Detroit je katastrofalno počeo sezonu, otvaranje sa 8 poraza u nizu ali polako se dižu, nije to ništa spektakularno ali 5 pobjeda u zadnjih 10 utakmica je ogromna razlika s obzirom kako su stvari funkcionirale na početku. Nemaju nikakvih problema sa ozljedama.
Derozan 18,5 under (supersport @1.70) – Mislim da svi na ovom forumu imaju veliko i opravdano povjerenje u Iguodalinu obranu. Danas će čuvati Derozana koji pokazuje velike razlike u igri vani i doma. Ove sezone doma ima prosjek 22,9 a vani 15,3 što je ogromna razlika. Ali dokaz da to nije slučajnost, i prošle sezone je bilo tako. Doma 19,1, a vani 14,4. Nitko od ostalih Torontovoih bitnih napadačkih opcija (Barnjani, Lowry) nije ozljeđen i zaključak je da Derozana ne vidim u gostima i protiv Iguodale na 19+ koševa
Preuzeto sa ->
http://www.nbaknights.com