waikiki, do kabina
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
[quote="blacknoke"]gdje u sarajevu kupit obicnu crnu majicu kratkih rukava? jeli neko vidao? ajde pomozite da ne obilazim sve po graduu
)[/quot]
waikiki, do kabina
waikiki, do kabina
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
znas li koliko kostamozda?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Imal kod da se farba ovdje
Meni je malo cudna kosa , zimi bude smeđa ,a ljeti pocrveni
Od sunca vjerovatno... U tom slucaju uzmem šampon farbu i vratim je u normalu , doduše bude malo tamnija od prirodne , haman crna i sto je najgore tamno smeđa(opet kazem haman crna) mi bolje stoji od prirodne smeđe. 
- tyler durden
- Kontakt:
Jesil to ruzan kad ti kosa pocrveni?HZ_ilidzaa je napisao/la:Imal kod da se farba ovdje![]()
Od sunca vjerovatno... U tom slucaju uzmem šampon farbu i vratim je u normalu , doduše bude malo tamnija od prirodne , haman crna i sto je najgore tamno smeđa(opet kazem haman crna) mi bolje stoji od prirodne smeđe.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ma ruzan sam i ovako i onakotyler durden je napisao/la:Jesil to ruzan kad ti kosa pocrveni?HZ_ilidzaa je napisao/la:Imal kod da se farba ovdje![]()
FIS Rajlovac, 7KM obična, 12KM polo...blacknoke je napisao/la:gdje u sarajevu kupit obicnu crnu majicu kratkih rukava? jeli neko vidao? ajde pomozite da ne obilazim sve po graduu)
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
u azelu su vam sniženja, da znate
košulje po 17 km, džemperi po 20-30, ima dobrih kapa za 7 km.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Do kad su snizenja ?? Ako znas.azTer je napisao/la:u azelu su vam sniženja, da znatekošulje po 17 km, džemperi po 20-30, ima dobrih kapa za 7 km.
mislim da su do kraja godine... samo što bih ti preporučio da što prije odeš, baš je prometno onako, otić će ova bolja roba začas
također, uske jednobojne hlače po 21 km.

Zenim devojku sa ovom jaknom,odmah.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ekskluzivno sa Devilove svadbe par godina iz buducnosti.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
gojzerica
- Kontakt:
Sad će ovaj koncert Ace Lukasa, vi koji idete šta namjeravate obući?
Vi što ne idete šta bi ste obukli?
Pitam jer rijetko idem na koncerte, a sad me jedna osoba pegla.
Posto ne znam, gdje je koncert? Jel na nekom polju, dvorani il mozda u nekoj hebenoj diskotecigojzerica je napisao/la:Sad će ovaj koncert Ace Lukasa, vi koji idete šta namjeravate obući?
U Zetrisoxx je napisao/la:Posto ne znam, gdje je koncert? Jel na nekom polju, dvorani il mozda u nekoj hebenoj diskotecigojzerica je napisao/la:Sad će ovaj koncert Ace Lukasa, vi koji idete šta namjeravate obući?
Obući se ko da ide na muziku ispod satora, to ga otprilike dođe na isto
- TheVerminator
- Kontakt:
Slika Devilove svadbe

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
-
gojzerica
- Kontakt:
Zetrasoxx je napisao/la:Posto ne znam, gdje je koncert? Jel na nekom polju, dvorani il mozda u nekoj hebenoj diskotecigojzerica je napisao/la:Sad će ovaj koncert Ace Lukasa, vi koji idete šta namjeravate obući?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.