Ne priznajem crno odelo.Donnie Darko je napisao/la:Ekskluzivno sa Devilove svadbe par godina iz buducnosti.
Sto se tice koncerta Ace Lukasa obicna dukserica ili tako nesta,jer je koncert nista vise od toga.
Ne priznajem crno odelo.Donnie Darko je napisao/la:Ekskluzivno sa Devilove svadbe par godina iz buducnosti.
Ne priznajem crno odelo.Devil je napisao/la:
Obuci nešto belo prije svega Aci će se svideti mnogogojzerica je napisao/la:Sad će ovaj koncert Ace Lukasa, vi koji idete šta namjeravate obući?
Vi što ne idete šta bi ste obukli?
Pitam jer rijetko idem na koncerte, a sad me jedna osoba pegla.
Kuruz je napisao/la:Obuci nešto belo prije svega Aci će se svideti mnogogojzerica je napisao/la:Sad će ovaj koncert Ace Lukasa, vi koji idete šta namjeravate obući?
Vi što ne idete šta bi ste obukli?
Pitam jer rijetko idem na koncerte, a sad me jedna osoba pegla.
pa ja, ko ce drugi bit'gojzerica je napisao/la:Jest cura jedna

ima u azelu nekih finih.TheVerminator je napisao/la: gdje ima finih kapa u TZ, danas sam obuko neku staru, isti Junuz Đipalo sam bio jbt
strašanHZ_ilidzaa je napisao/la:
30kmBoljeg dzempera za manje pare nisam kupio...
Odrezes nokte i narucis 45.BenjooJutub je napisao/la:Je li ima neko ili je imo K1X patike? Zanima me oko veličine, pošto hoću naručit sa neta. Ako ste nosili npr. Nike 47 1/2, koji broj od K1X patika vam je odgovarao?
Ja imam Lacoste i Puma po 47 i tamam mi. Adidas 47 mi ne može navirit, dok Nike 47 1/2 mi je knap.
K1X nisam nikad kupovao, pa ne znam ni sam, koji broj da naručim, 47, 47 1/2 ili 48

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHmaxuz baxuz je napisao/la:Odrezes nokte i narucis 45.BenjooJutub je napisao/la:Je li ima neko ili je imo K1X patike? Zanima me oko veličine, pošto hoću naručit sa neta. Ako ste nosili npr. Nike 47 1/2, koji broj od K1X patika vam je odgovarao?
Ja imam Lacoste i Puma po 47 i tamam mi. Adidas 47 mi ne može navirit, dok Nike 47 1/2 mi je knap.
K1X nisam nikad kupovao, pa ne znam ni sam, koji broj da naručim, 47, 47 1/2 ili 48