FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pokisli mu svatovi, mora da je lizo šerpe kad je bio mali.
Čestitke Torlaku! 
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
ipetm je napisao/la:Pokisli mu svatovi, mora da je lizo šerpe kad je bio mali.Čestitke Torlaku!
Cestitke i od mene ! Da je bise ovakvih igraca i na nasoj i na vasoj strani (koji vole i Ž I S svim srcem
Željeznicar za život cijeli !
Pozdrav devils burazeru kako si **** te falio si mi nekako nije kao kad si tu ali ima fakat fine rajeDevilS je napisao/la:Vozdra mala raja sta ima kod vas jutros?, nije me bilo radi putovanja opet samo sam njihova redovna musterija izgleda za ban.
![]()
Nego sta ima novo u klubu?
Pzdrav sa svu bracu najvise za:@sekac, hilmo posto sa njima najvise se ''druzim'' ovdje.
Sarajevo ljubavi moja!
Nisam u "banovićima" ali sam na putu non stop evo sad ali baš sad sam iz Bihaća!Pozdrav i tebi brate i svoj bordo braći!hilmo je napisao/la:Mora da si pisao na "anam onoj" temi, ja sam se toga odrekao pišem najviše na ovoj!DevilS je napisao/la:@hilmo druze ponovo bio na hladjenju radi trollanja ma ja sam njihova redovna musterija jedini ja puno pisem i spamam, a druge pokrivaju clanove.![]()
Ti dobar gdje je sekac?![]()
I @sekac se ušutio nema ga dva dana, bojim se da nije i on svratio do banovića
Nego vidiš li ti našeg kapitena, u gangham style fazonu...
Sarajevo ljubavi moja!
Sta ti je stari pitar,ljude prati od TurskeHypnose je napisao/la:Zapeli na granici.....ZZtop10 je napisao/la:Šta bi sa onim ulagacima iz Turske
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
http://www.pressonline.rs/svet/balkan/2 ... uraka.html" onclick="window.open(this.href);return false;harishp je napisao/la:Sta ti je stari pitar,ljude prati od TurskeHypnose je napisao/la:Zapeli na granici.....ZZtop10 je napisao/la:Šta bi sa onim ulagacima iz Turske
DRUG NEBI TI PUNCA
Znaci @hipnotizirani,vec ubrao pinku.bagrcavi je napisao/la:http://www.pressonline.rs/svet/balkan/2 ... uraka.html" onclick="window.open(this.href);return false;harishp je napisao/la:Sta ti je stari pitar,ljude prati od TurskeHypnose je napisao/la: Zapeli na granici.....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znači Husejinović i definitvno ide iz kluba, ako ne uzmete minimum 300.000 eura za njega onda piši propalo sve, najbolji igrac Sarajeva poslije Škore i Pelaka definitivno.
S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.
Pa 300 000 nije bio najveći transfer u BH ligi.
Kuruz je napisao/la:Pa 300 000 nije bio najveći transfer u BH ligi.
nisam ni rekao, nego kazem ako FKS ne uzme minimum 300.000 eura onda jbg, poznavajuci da FKS nema tradiciju i praktiku da prodaje igrace svoje za nase uslove velike pare ili čak nikako, najveci transfer u FKS zadnjih godina je cini mi se Dzakmicev nekih 200.000 eura, zato ako Said kao najbolji igrac FKS u zadnjih 10.godina ne ode za minimalno tih 300.000 eura pa navise onda kao sto rekoh pisi propalo ljudi u FKS nisu znali "iskoristiti" takvog igraca na najbolji moguci nacin
Cisco je napisao/la:Kuruz je napisao/la:Pa 300 000 nije bio najveći transfer u BH ligi.e jesi lud bgm
nisam ni rekao, nego kazem ako FKS ne uzme minimum 300.000 eura onda jbg, poznavajuci da FKS nema tradiciju i praktiku da prodaje igrace svoje za nase uslove velike pare ili čak nikako, najveci transfer u FKS zadnjih godina je cini mi se Dzakmicev nekih 200.000 eura, zato ako Said kao najbolji igrac FKS u zadnjih 10.godina ne ode za minimalno tih 300.000 eura pa navise onda kao sto rekoh pisi propalo ljudi u FKS nisu znali "iskoristiti" takvog igraca na najbolji moguci nacin
Idi broj pare od Svrake pusti Saida
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Kakav crni Svraka !?hearts je napisao/la:Cisco je napisao/la:Kuruz je napisao/la:Pa 300 000 nije bio najveći transfer u BH ligi.e jesi lud bgm
Idi broj pare od Svrake pusti Saida
Nema potrebe razligu ti idi objasni Olimpicovcima šta i kako trebaju
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Jel ima neki "insider," gdje vam ode Said?
Steta. Znam da smo rivali, ali volim ga gledati i mislim da je bio plus za nasu ligu. Gdje god ode, sretno.
Steta. Znam da smo rivali, ali volim ga gledati i mislim da je bio plus za nasu ligu. Gdje god ode, sretno.
Nivo djece predskolskog uzrasta, neznam sta bi ti rekao vise ...hearts je napisao/la:Nema potrebe razligu ti idi objasni Olimpicovcima šta i kako trebaju
Volite vi svi njega gledati ali onako potajno, kao kad gledaš trebu a nemaš damu da joj pridješvalterboy je napisao/la:Jel ima neki "insider," gdje vam ode Said?
Ne ide nigdje ne sekiraj se gledaćete ga vi još bar godinu
@ cisco trola 105 ili 106
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
hearts je napisao/la:Volite vi svi njega gledati ali onako potajno, kao kad gledaš trebu a nemaš damu da joj pridješvalterboy je napisao/la:Jel ima neki "insider," gdje vam ode Said?
Ne ide nigdje ne sekiraj se gledaćete ga vi još bar godinu
@ cisco trola 105 ili 106
Ja ipak mislim da ce Said napustit Sarajevo, ne bi dzaba davao ovolike intervjue..
A da, bas lijep fudbal momak igra..
140 000 eura
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovi bombaši su najjaci.Šofa je napisao/la:140 000 eura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.