Sta ti je stari pitar,ljude prati od TurskeHypnose je napisao/la:Zapeli na granici.....ZZtop10 je napisao/la:Šta bi sa onim ulagacima iz Turske

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sta ti je stari pitar,ljude prati od TurskeHypnose je napisao/la:Zapeli na granici.....ZZtop10 je napisao/la:Šta bi sa onim ulagacima iz Turske
http://www.pressonline.rs/svet/balkan/2 ... uraka.html" onclick="window.open(this.href);return false;harishp je napisao/la:Sta ti je stari pitar,ljude prati od TurskeHypnose je napisao/la:Zapeli na granici.....ZZtop10 je napisao/la:Šta bi sa onim ulagacima iz Turske
Znaci @hipnotizirani,vec ubrao pinku.bagrcavi je napisao/la:http://www.pressonline.rs/svet/balkan/2 ... uraka.html" onclick="window.open(this.href);return false;harishp je napisao/la:Sta ti je stari pitar,ljude prati od TurskeHypnose je napisao/la: Zapeli na granici.....
Kuruz je napisao/la:Pa 300 000 nije bio najveći transfer u BH ligi.
Cisco je napisao/la:Kuruz je napisao/la:Pa 300 000 nije bio najveći transfer u BH ligi.e jesi lud bgm
nisam ni rekao, nego kazem ako FKS ne uzme minimum 300.000 eura onda jbg, poznavajuci da FKS nema tradiciju i praktiku da prodaje igrace svoje za nase uslove velike pare ili čak nikako, najveci transfer u FKS zadnjih godina je cini mi se Dzakmicev nekih 200.000 eura, zato ako Said kao najbolji igrac FKS u zadnjih 10.godina ne ode za minimalno tih 300.000 eura pa navise onda kao sto rekoh pisi propalo ljudi u FKS nisu znali "iskoristiti" takvog igraca na najbolji moguci nacin
Kakav crni Svraka !?hearts je napisao/la:Cisco je napisao/la:Kuruz je napisao/la:Pa 300 000 nije bio najveći transfer u BH ligi.e jesi lud bgm
nisam ni rekao, nego kazem ako FKS ne uzme minimum 300.000 eura onda jbg, poznavajuci da FKS nema tradiciju i praktiku da prodaje igrace svoje za nase uslove velike pare ili čak nikako, najveci transfer u FKS zadnjih godina je cini mi se Dzakmicev nekih 200.000 eura, zato ako Said kao najbolji igrac FKS u zadnjih 10.godina ne ode za minimalno tih 300.000 eura pa navise onda kao sto rekoh pisi propalo ljudi u FKS nisu znali "iskoristiti" takvog igraca na najbolji moguci nacin
Idi broj pare od Svrake pusti Saida
Nivo djece predskolskog uzrasta, neznam sta bi ti rekao vise ...hearts je napisao/la:Nema potrebe razligu ti idi objasni Olimpicovcima šta i kako trebaju
Volite vi svi njega gledati ali onako potajno, kao kad gledaš trebu a nemaš damu da joj pridješvalterboy je napisao/la:Jel ima neki "insider," gdje vam ode Said?
Steta. Znam da smo rivali, ali volim ga gledati i mislim da je bio plus za nasu ligu. Gdje god ode, sretno.
hearts je napisao/la:Volite vi svi njega gledati ali onako potajno, kao kad gledaš trebu a nemaš damu da joj pridješvalterboy je napisao/la:Jel ima neki "insider," gdje vam ode Said?
Steta. Znam da smo rivali, ali volim ga gledati i mislim da je bio plus za nasu ligu. Gdje god ode, sretno.
Ne ide nigdje ne sekiraj se gledaćete ga vi još bar godinu
@ cisco trola 105 ili 106
Ovi bombaši su najjaci.Šofa je napisao/la:140 000 eura
Ja vam kazem da imam provjerene informacije vi meni ne vjerujete..... I naravno neki noFci su se uzeli na Turcima.....harishp je napisao/la:Znaci @hipnotizirani,vec ubrao pinku.bagrcavi je napisao/la:http://www.pressonline.rs/svet/balkan/2 ... uraka.html" onclick="window.open(this.href);return false;harishp je napisao/la: Sta ti je stari pitar,ljude prati od Turske
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, skoJaa, supervizor, ubipara i 46 gostiju.