Manchester City FC

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
94
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
32
17%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 191

BigBigBang
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la BigBigBang » 05 dec 2012, 17:33

ZOI84 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:City se mrzi ovde najvise iz razloga sto siri aduitorijum ovog foruma Mancinija krivi sto Dzeko kad pocne u prvih 11 ne zna ustopati loptu kako treba, pa se ovde traze krivci, Mancini je naravno prvi na listi. Ovi ostali prigovori, ispadanje iz lp su samo maska, neko ko realno gleda na City zna da oni trenutno veoma dobro odradjuju svoj posao, moze bolje ali i dalje je to na nivou da se kaze uspjesni su.
Ne misli se samo ovdje da je Mancini nikakav trener i da igra ne lici ni nasta. Dovoljno je pogledati utakmice i onaj ko se malo rezumije u nogomet to vidi.Uostalom procitaj malo strane medije, pa ces vidjeti da ni sira nogometna javnost nema rijeci hvale za City. City je i sa Edinom i bez njega truba. Ako imas 4 klasna napadaca, a ni jedan ti nije u formi u isto vrijeme, do koga je to?
Dovoljno je pogledati postignute rezultate i osvojene trofeje u dvije zadnje sezone kao i trenutno stanje na tabeli da se zakljuci da majstor rotacija radi izvanredno svoj posao.

haha ovde ljudi porede smijesne grupe Malage i PSG-a sa Cityevom, pa City je miljama ispred PSG-a, svaka cast parizanima ali grupa sa poluamaterskim dinamom kao i ukrajinskim dinamom koji je daleko od onog starog, te novom generacijom Porta nije nikakav izazov koji City ne bi mogao proci a da ne pricam o smijesnoj grupi Malage, u kojoj je truhli Milan izvukao prolaz. Navodis mi primjere PSG-a i Malage i ufatis se LP, gdje su imali prelake grupe, de mi reci kako ta dva kluba stoje u domacim sampionatima? Jedni ce se boriti za cetvrto mjesto a drugi u smijesnoj (za PSGove skupe igrace i standarde) francuskoj ligi jos se nisu izdvojili, dapace zaostaju za konkurencijom. City u ligi ima nekoliko klubova koji su im rame uz rame sto se tice trosenja i izdvajanja na plate i nekoliko klubova koji bar priblizno trose a PSG je u svojoj ligi ubjedljivo finansijski najmocnija ekipa koja nema premca pa opet nisu prvi, jos uvijek..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 05 dec 2012, 17:43

Al definitivno najinteresantniji pdf na forumu :D
Glory Glory Man United!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 05 dec 2012, 17:49

Mancini je podbacio u ligi prvaka totalno da se razumijemo,nista nije naucio od ispadanja prosle godine,jbt covjek nije uspio Ajaxa pobijediti u dvije utakmice.
Samo je dovoljno pogledati Kloppa sa Dortmundom i sve je jasno,prosle sezone lose,al covjek izvukao pouke i ove sezone pojeo takticki sve i jednog trenera protivnika.

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 05 dec 2012, 18:07

Warrick je napisao/la: Samo je dovoljno pogledati Kloppa sa Dortmundom i sve je jasno,prosle sezone lose,al covjek izvukao pouke i ove sezone pojeo takticki sve i jednog trenera protivnika.
Upravo to je tvoja greska, ti samo trazis primjere da bi potvrdio svoju pretpostavku(svjesno ili nesvjesno sad svejedno je).

Ajmo pogledat Fergusona, najboljeg managera na svijetu.

Prosle godine povrijedilo mu se 10 igraca i ove bi trebalo da izvuce pouku, zar ne?

I ove godine opet mu tovar igraca povrijedjen a on nije na vrijeme sprijecio ili nabavio dovoljno talentovanih igraca... nema ko beka da igra, a u veznom redu i na krilu mu opet igraju djedovi...ej na krilu...a najbolji trener na svijetu?!

Bilo je ovdje neke price da Mancini namjerno sabotira da bi Mu Seik kupio Ronalda, nesto slicno kao kad igraci bojkotuju trenera...ko zna mozda ima neke istine u tome mozda oni to podsvjesno rade ne toliko namjerno, poznate su takve stvari u psihologiji i ljudskoj prirodi. Vidis da se covjeku osladilo da se igra managera. A mozda je covjek i u pravu on je bogat i nazivio se , naigro i natreniro fudbala i sad hoce malo da se opusti i zajebava, nije njemu stalo do svake pobjede ko nekim navijacima. Covjek je opusten, pa sjecas se da je zaspo na utakmici prije 2-3 kola. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 05 dec 2012, 18:15

Ronaldo2012 je napisao/la:
Warrick je napisao/la: Samo je dovoljno pogledati Kloppa sa Dortmundom i sve je jasno,prosle sezone lose,al covjek izvukao pouke i ove sezone pojeo takticki sve i jednog trenera protivnika.
Upravo to je tvoja greska, ti samo trazis primjere da bi potvrdio svoju pretpostavku(svjesno ili nesvjesno sad svejedno je).

Prosle godine povrijedilo mu se 10 igraca i ove bi trebalo da izvuce pouku, zar ne?

I ove godine opet mu tovar igraca povrijedjen a on nije na vrijeme sprijecio ili nabavio dovoljno talentovanih igraca... nema ko beka da igra, a u veznom redu i na krilu mu opet igraju djedovi...ej na krilu...a najbolji trener na svijetu?!

Bilo je ovdje neke price da Mancini namjerno sabotira da bi Mu Seik kupio Ronalda, nesto slicno kao kad igraci bojkotuju trenera...ko zna mozda ima neke istine u tome mozda oni to podsvjesno rade ne toliko namjerno, poznate su takve stvari u psihologiji i ljudskoj prirodi. Vidis da se covjeku osladilo da se igra managera. A mozda je covjek i u pravu on je bogat i nazivio se , naigro i natreniro fudbala i sad hoce malo da se opusti i zajebava, nije njemu stalo do svake pobjede ko nekim navijacima. Covjek je opusten, pa sjecas se da je zaspo na utakmici prije 2-3 kola. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pa Manciniju su svi zdravi bili koliko se sjecam,i jos se pojacao i opet nista,pa burazere Dortmund prodje ko prvi u gurpi a City bio zadnji,znaci podbacio Mancini u ligi prvaka totalno,vec drugu godinu zaredom ispada.
A sad moguce je da ga igraci bojkotuju,cudno izgledaju na terenu bezvoljno totalno.
Ispunio je prve ciljeve koji su bili pred njega kad je preuzeo City.
Prvo izborio ligu prvaka,pa onda prvi trofej uzeo FA cup,pa Prvenstvo ali je zakovo u ligi prvaka,vidjet cemo.
Zadnja izmjena: Warrick, dana/u 05 dec 2012, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 dec 2012, 18:19

Smijesno sinoc kako ste igrali, sad neka vam je bog na pomoci kad stignu red devili po pobjedu. :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

emir_

Post Postao/la emir_ » 05 dec 2012, 18:22

DevilS je napisao/la:Smijesno sinoc kako ste igrali, sad neka vam je bog na pomoci kad stignu red devili po pobjedu. :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jedno je igrati ligu prvaka a drugo derati United, imaš šest toplih pozdrava :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4-IN-A-ROW

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 05 dec 2012, 19:42

DevilS je napisao/la:Smijesno sinoc kako ste igrali, sad neka vam je bog na pomoci kad stignu red devili po pobjedu. :D
Kakvu bolan pobjedu,ako bod izvučete,udarajte se nogom gu*icu.
You'll never walk alone.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 dec 2012, 21:02

Ja kad vidim kakav potencijal i kakvu ekipu City ima, a kakve rezultate ostvaruju i kako igraju, ne treba mi niko drugi da mi pametuje.

Kad Mancini nije mogao prošle sezone da bez problema osvoji EPL, a znamo da je United imao ogromne probleme sa povredama, onda je definitivno nešto do njega. Nema lijepe igre, skoro sve se svodi na individualne kvalitete pojedinaca. Može on pričati šta hoće, al' sa ovako skupom ekipom dvije godine zaredom ispasti u grupnoj fazi je sramota. Pa makar bio u grupi sa Borussiom, Realom i Ajaxom.
FK Pjetlovi

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 05 dec 2012, 21:02

Ok, i do sada je bilo jasno da si nečiji klon, a nakon ovoga to je i više nego očigledno.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 05 dec 2012, 21:09

MoR je napisao/la:

Ok, i do sada je bilo jasno da si nečiji klon, a nakon ovoga to je i više nego očigledno.
:mrgreen: :mrgreen: Ja sam jos prosle sedmice govorio.
Ovo mu je peti ili sesti nick kako ja znam. Zamisli koliko ih je jos imao? :shock:
Lik je BAS bolesnik. Ovdje pored Administratora i Moderatora treba zaposliti i psihijatra. Ozbiljno mislim.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 05 dec 2012, 21:10

:lol:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 05 dec 2012, 21:37

Ronaldo2012 & Hypnose :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 05 dec 2012, 21:50

SamoZeljo je napisao/la:Ronaldo2012 & Hypnose :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
To sto mi je drag Mancini i msm da je vrhunski trener i najbolji u Engleskoj je jedna mocna konstatacija a u prilog mi idu i rezultati koje gigant ostvaruje.... Ja sam nakon utakmice sa Ajaxom napisao da ce Mancini genijalno odigrati tj. ispasti iz takmicenja kojeg ne moze osvojiti i fokusirati se na EPL koju ce ponovno osvojiti jer stara ohrdina ne bi trebala imati vise srece i vjetra u ledja..... Koji genijalac..... naravno da nece igrati LE.... Pa evo ako Juve veceras nekim cudom izgubi, ja bi volio da ne ide u LE jer je to smijesno takmicenje.....
Samo slijepci, totalne neznalice i Dzekoljupci ne vide u Manciniu vrhunskog trenera.....
To sto mu seici daju novac da trosi pokazuje da mu vjeruju i da zna raditi sa njima... Mozda nekad malo fula al' jbg desi se svakom.... Da li su i Hughesu pa je vidjeno kako je zavrseno.... Znaci mogu dati novac, al' mogu dati i nogu, al' nesto ne vidim da je daju Manciniu iako ovdje mnogi to ocekuju da vide ublehasa Guardiolu na klupi, koji ne moze trenirati ni vehabije iz Gornje Maoce i za to ti treba znanje i duga brada a ovaj je nema.....

Stara ohrdina i lopuza zajedno sa njegovim FA Unitedom ce da dobije po guzi.ci( pa i prezime Ferguzon to pokazuje, da dobija po otpozadi), onako kako mu je cika Mancini vec jednom pokazao.....
I na kraju ce te opet da slavite veliku genijalnost i znanje majstora Mancinia....Koja klasa....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 05 dec 2012, 21:59

Eto, razje.ebeš ga, a on doda gas :mrgreen:

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 05 dec 2012, 22:03

ne diraj lava dok spava :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 05 dec 2012, 23:13

Hypnose je napisao/la: To sto mi je drag Mancini i msm da je vrhunski trener i najbolji u Engleskoj je jedna mocna konstatacija a u prilog mi idu i rezultati koje gigant ostvaruje.... Ja sam nakon utakmice sa Ajaxom napisao da ce Mancini genijalno odigrati tj. ispasti iz takmicenja kojeg ne moze osvojiti i fokusirati se na EPL koju ce ponovno osvojiti jer stara ohrdina ne bi trebala imati vise srece i vjetra u ledja..... Koji genijalac..... naravno da nece igrati LE.... Pa evo ako Juve veceras nekim cudom izgubi, ja bi volio da ne ide u LE jer je to smijesno takmicenje.....
Samo slijepci, totalne neznalice i Dzekoljupci ne vide u Manciniu vrhunskog trenera.....
To sto mu seici daju novac da trosi pokazuje da mu vjeruju i da zna raditi sa njima... Mozda nekad malo fula al' jbg desi se svakom.... Da li su i Hughesu pa je vidjeno kako je zavrseno.... Znaci mogu dati novac, al' mogu dati i nogu, al' nesto ne vidim da je daju Manciniu iako ovdje mnogi to ocekuju da vide ublehasa Guardiolu na klupi, koji ne moze trenirati ni vehabije iz Gornje Maoce i za to ti treba znanje i duga brada a ovaj je nema.....

Stara ohrdina i lopuza zajedno sa njegovim FA Unitedom ce da dobije po guzi.ci( pa i prezime Ferguzon to pokazuje, da dobija po otpozadi), onako kako mu je cika Mancini vec jednom pokazao.....
I na kraju ce te opet da slavite veliku genijalnost i znanje majstora Mancinia....Koja klasa....
Svaka čast,genijalno si ovo napisao. :mrgreen:
Baš sve ono što i ja hoću da kažem,ali nisam znao da se izrazim.
I Hughes je imao pare pa nije uspijevao.Ovaj čovjek je prvo osvojio FA cup pa EPL i sad će opet EPL.
Sve je to odraz kvalitete jednog velikog menadžera.
Svakako da se u Ligi Prvaka ne može vaditi na neiskustvo ekipe ili tako nešto,ali Mancini ni sa Interom nije ništa uspijevao u Ligi Prvaka,a redovno je osvajao prvenstva.
Samo lud čovjek,a šeik nije lud,bi smijenio menadžera koji je donio titulu ekipi nakon 44 godine.
Lud čovjek i Džekoljupci.
You'll never walk alone.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 dec 2012, 23:44

Ovo je mozda prilika da otpuste ovog sarlatana Mancinija. Toliko dobrih trenera, koji bi sa ovim timom napravili dar-mar, a oni gube redom, muce se u EPL gdje imaju srece sto konkurencija nije pretjerano jaka ,pa su jos uvijek u samom vrhu ,tu osim Uniteda nema ozbiljnog konkurenta za titulu . U konkurenciji sa Ajaksom nisu izborili ni LE... Jedina im je prednost, sad ce se moci iskljucivo fokusirati na EPL . Toliko para su ulozili (mislim oko 250 miliona u zadnje dvije sezone) a nista u Evropi nisu napravili . Tu mislim i na onaj period kada su igrali EL, price kako nisu ozbiljno shvatali to takmicenje ne pije vode ,jer dobro se sjecam kako plakali kada su ispadali od Dynama . Sinoc su dobro prosli ,Borussia se poigravala s njima .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 dec 2012, 00:12

SamoZeljo je napisao/la:
Lik je BAS bolesnik. Ovdje pored Administratora i Moderatora treba zaposliti i psihijatra. Ozbiljno mislim.
Već sam nakon 10. posta posumnjao u njega. :mrgreen: Što vam je 'voliko trebalo? :mrgreen: Prijavite ga ranije, uštedite živce i sebi i meni. :P
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 dec 2012, 00:21

Problem je sto City uopste nema toliko jaku ekipu koliko vi pisete o tome.
Pa tu ima vise panjeva nego WC igraca.
Hart, Kompany, Yaya, Silva, Aguero i donekle Dzeko.
To su WC igraci, ostalo je prosjek .. manje-vise.

Daleko su oni od Reala, Barcelone, Juventusa, Bayerna i BvB-a.

Jos kad neki pocnu pisati kako imaju jacu klupu od pojedinih klubova, a u prvim timu im igra 5-6 levata :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []