Nista ispod 150 000Šofa je napisao/la:dobro mozda sam malo pretjerao sa cijenom eto 110 000

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nista ispod 150 000Šofa je napisao/la:dobro mozda sam malo pretjerao sa cijenom eto 110 000
koliko cete vi dobiti za zebu govorili ste 500k euricaManiaacs je napisao/la:Nista ispod 150 000Šofa je napisao/la:dobro mozda sam malo pretjerao sa cijenom eto 110 000
DEVILS NIŠTA NIKO NE ZNA, NAGAĐAJU ,A AKO IDE A VJEROVATNO IDE MI ĆEMO ZNATI NE BRINI BRATE. EVO VEĆ BARATAJU SA CIFROM OBEŠTEČENJA PUSTI BOGA TI NE PALI SE BRATE MOJ !DevilS je napisao/la:Opet mi niko nije rekao pravu istinu?![]()
![]()
Uglavnom znacemo kad bude pravo vrijeme bez brige...
zasto ne moze u neku ozibljnu ligu ako toliko odudara od ostalih? momak osim utakmice sa levskim i onog prodora i jos nekiliko bljesaka u ligi,je pokazao da je dobar za ove lige,dalje ce ostat ne primjecen gdje god da ode,kad sve sumiras njegove pozitivne i negativne utakmice ,vise ima negativnih,u pravom trenutku moras biti najbolji da bi se prodao,u podgovorici nije uradio nista ,a te utakmice prodaju igrace evropske,nece ga prodat gol protiv npr,goskahearts je napisao/la:Ne ide nigdje vidjećete. Ponuda koju ima njega lično ne zadovoljava a ovo ostalo je sve na dugu štapu. Njemu je prema njegovim riječima odlično u Sarajevu i samo ako bi imao ponudu iz neke ozbiljne zemlje bi otišao. Realno iako je dva koplja ispred svih u ovoj ligi teško da može da ode bilo gdje vani u neku ozbiljnu ligu. Ako bi ostao ovdje još pola godine ili godinu i ako bi se posvetio fudbalu ozbiljno onda bi mogao doći u optimalnu formu, reprezentacija pa onda tek neka prodaja vani
PL BiH -1 je napisao/la:Sta se furate tu javna je tajna da je Espanjol najzainteresovaniji. I bilo bi lijepo kad bi otiso u Spaniju jer je tehnicar i sigurno bi imao sta za pokazati. Nadam se da nece u jednu od onih divljih liga (ceska, bugarska, poljska, azerejdzan, litvanija itd.)
A koliko je para u pitanju i to ce se brzo znati. Nije malo, to je sigurno.
Oni su za njega zanimanje pokazali jos prije 30-tak dana. Haman prije dva mjeseca. Njihov predstavnik se raspitivao koliko je Husejinovic jos vezan ugovorom za Sarajevo. Planirali su ga dzaba dovesti ali je Saidov zastupnik jer Said kaze da mu nije menadzer taj lik rekao da ce Said vec poslije nove godine promjeniti sredinu sto je malo "unervozilo" predstavnika Espanjola.hearts je napisao/la:PL BiH -1 je napisao/la:Sta se furate tu javna je tajna da je Espanjol najzainteresovaniji. I bilo bi lijepo kad bi otiso u Spaniju jer je tehnicar i sigurno bi imao sta za pokazati. Nadam se da nece u jednu od onih divljih liga (ceska, bugarska, poljska, azerejdzan, litvanija itd.)
A koliko je para u pitanju i to ce se brzo znati. Nije malo, to je sigurno.
Ko je stvorio tu javnu tajnu ? Je li ti znaš šta znači kad te zove neko iz Primere ? Uzmeš gaćice četkicu za zube i kartu i to je sve. Nije Said ni blizu te lige. Ja bih lično volio i radi njega i Sarajeva i svega nečega ali teško 'ćeri da te aga uzme
Malaga je u igri takodjer.3r0X je napisao/la:ako je espanyol najbolji od svih klubova sto ga traze,ne znam sto je on spominjao da ce preci u neki klub iz lige petice koji igra ligu sampiona...
PL BiH -1 je napisao/la:I nemoj se kofrciti slino slinavi.
Jedno su zelje, a drugo su pozdravi.eno je napisao/la:Husejnovic dolazi u rodnu Tuzlu,provjeren izvor. Kakva ce to Sloboda biti.![]()
![]()
[youtube][/youtube]ciza je napisao/la:zasto ne moze u neku ozibljnu ligu ako toliko odudara od ostalih? momak osim utakmice sa levskim i onog prodora i jos nekiliko bljesaka u ligi,je pokazao da je dobar za ove lige,dalje ce ostat ne primjecen gdje god da ode,kad sve sumiras njegove pozitivne i negativne utakmice ,vise ima negativnih,u pravom trenutku moras biti najbolji da bi se prodao,u podgovorici nije uradio nista ,a te utakmice prodaju igrace evropske,nece ga prodat gol protiv npr,goskahearts je napisao/la:Ne ide nigdje vidjećete. Ponuda koju ima njega lično ne zadovoljava a ovo ostalo je sve na dugu štapu. Njemu je prema njegovim riječima odlično u Sarajevu i samo ako bi imao ponudu iz neke ozbiljne zemlje bi otišao. Realno iako je dva koplja ispred svih u ovoj ligi teško da može da ode bilo gdje vani u neku ozbiljnu ligu. Ako bi ostao ovdje još pola godine ili godinu i ako bi se posvetio fudbalu ozbiljno onda bi mogao doći u optimalnu formu, reprezentacija pa onda tek neka prodaja vani
Misliš Sloboda OLIMPICeno je napisao/la:Husejnovic dolazi u rodnu Tuzlu,provjeren izvor. Kakva ce to Sloboda biti.![]()
![]()
Zaboravio si 1919 u srediniZagor je napisao/la:Misliš Sloboda OLIMPICeno je napisao/la:Husejnovic dolazi u rodnu Tuzlu,provjeren izvor. Kakva ce to Sloboda biti.![]()
![]()
...
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, bhfanatic14, bordobijeli, Hajdeee, iliyaa8, keli, MokraKifla, mosarajvosa83 i 51 gost.