FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Maniaacs
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Maniaacs » 05 dec 2012, 18:32

Šofa je napisao/la:dobro mozda sam malo pretjerao sa cijenom eto 110 000 :D
Nista ispod 150 000 :D

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 05 dec 2012, 18:42

Maniaacs je napisao/la:
Šofa je napisao/la:dobro mozda sam malo pretjerao sa cijenom eto 110 000 :D
Nista ispod 150 000 :D
koliko cete vi dobiti za zebu govorili ste 500k eurica :lol:

Kuruz
Kontakt:

Post Postao/la Kuruz » 05 dec 2012, 19:07

Ja za Zebu ne bi dao tri tegle paprika sa kupusom.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 05 dec 2012, 19:28

DevilS je napisao/la:Opet mi niko nije rekao pravu istinu? :lol: :D :D
Uglavnom znacemo kad bude pravo vrijeme bez brige... ;)
DEVILS NIŠTA NIKO NE ZNA, NAGAĐAJU ,A AKO IDE A VJEROVATNO IDE MI ĆEMO ZNATI NE BRINI BRATE. EVO VEĆ BARATAJU SA CIFROM OBEŠTEČENJA PUSTI BOGA TI NE PALI SE BRATE MOJ !
Sarajevo ljubavi moja!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 05 dec 2012, 19:48

Ne ide nigdje vidjećete. Ponuda koju ima njega lično ne zadovoljava a ovo ostalo je sve na dugu štapu. Njemu je prema njegovim riječima odlično u Sarajevu i samo ako bi imao ponudu iz neke ozbiljne zemlje bi otišao. Realno iako je dva koplja ispred svih u ovoj ligi teško da može da ode bilo gdje vani u neku ozbiljnu ligu. Ako bi ostao ovdje još pola godine ili godinu i ako bi se posvetio fudbalu ozbiljno onda bi mogao doći u optimalnu formu, reprezentacija pa onda tek neka prodaja vani
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 05 dec 2012, 19:50

hearts je napisao/la:Ne ide nigdje vidjećete. Ponuda koju ima njega lično ne zadovoljava a ovo ostalo je sve na dugu štapu. Njemu je prema njegovim riječima odlično u Sarajevu i samo ako bi imao ponudu iz neke ozbiljne zemlje bi otišao. Realno iako je dva koplja ispred svih u ovoj ligi teško da može da ode bilo gdje vani u neku ozbiljnu ligu. Ako bi ostao ovdje još pola godine ili godinu i ako bi se posvetio fudbalu ozbiljno onda bi mogao doći u optimalnu formu, reprezentacija pa onda tek neka prodaja vani
zasto ne moze u neku ozibljnu ligu ako toliko odudara od ostalih? momak osim utakmice sa levskim i onog prodora i jos nekiliko bljesaka u ligi,je pokazao da je dobar za ove lige,dalje ce ostat ne primjecen gdje god da ode,kad sve sumiras njegove pozitivne i negativne utakmice ,vise ima negativnih,u pravom trenutku moras biti najbolji da bi se prodao,u podgovorici nije uradio nista ,a te utakmice prodaju igrace evropske,nece ga prodat gol protiv npr,goska
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 05 dec 2012, 19:58, ukupno mijenjano 2 puta.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 05 dec 2012, 19:56

Sta se furate tu javna je tajna da je Espanjol najzainteresovaniji. I bilo bi lijepo kad bi otiso u Spaniju jer je tehnicar i sigurno bi imao sta za pokazati. Nadam se da nece u jednu od onih divljih liga (ceska, bugarska, poljska, azerejdzan, litvanija itd.)

A koliko je para u pitanju i to ce se brzo znati. Nije malo, to je sigurno.

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 05 dec 2012, 20:02

ako je espanyol najbolji od svih klubova sto ga traze,ne znam sto je on spominjao da ce preci u neki klub iz lige petice koji igra ligu sampiona...

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 05 dec 2012, 20:08

PL BiH -1 je napisao/la:Sta se furate tu javna je tajna da je Espanjol najzainteresovaniji. I bilo bi lijepo kad bi otiso u Spaniju jer je tehnicar i sigurno bi imao sta za pokazati. Nadam se da nece u jednu od onih divljih liga (ceska, bugarska, poljska, azerejdzan, litvanija itd.)

Ko je stvorio tu javnu tajnu ? Je li ti znaš šta znači kad te zove neko iz Primere ? Uzmeš gaćice četkicu za zube i kartu i to je sve. Nije Said ni blizu te lige. Ja bih lično volio i radi njega i Sarajeva i svega nečega ali teško 'ćeri da te aga uzme
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 05 dec 2012, 20:13

hearts je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Sta se furate tu javna je tajna da je Espanjol najzainteresovaniji. I bilo bi lijepo kad bi otiso u Spaniju jer je tehnicar i sigurno bi imao sta za pokazati. Nadam se da nece u jednu od onih divljih liga (ceska, bugarska, poljska, azerejdzan, litvanija itd.)

Ko je stvorio tu javnu tajnu ? Je li ti znaš šta znači kad te zove neko iz Primere ? Uzmeš gaćice četkicu za zube i kartu i to je sve. Nije Said ni blizu te lige. Ja bih lično volio i radi njega i Sarajeva i svega nečega ali teško 'ćeri da te aga uzme
Oni su za njega zanimanje pokazali jos prije 30-tak dana. Haman prije dva mjeseca. Njihov predstavnik se raspitivao koliko je Husejinovic jos vezan ugovorom za Sarajevo. Planirali su ga dzaba dovesti ali je Saidov zastupnik jer Said kaze da mu nije menadzer taj lik rekao da ce Said vec poslije nove godine promjeniti sredinu sto je malo "unervozilo" predstavnika Espanjola.

Sad ja ne znam da li su oni poslali ponudu njemu, klubu, sta ti ja znam, samo lik koji se predstavlja Saidovim menadzerom je ovo ispricao. Sad je li to dizanje cijene ili nesto drugo ja ne znam. Vidovit nisam ne znam gdje ce zavrsiti ni za koliko para.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 dec 2012, 20:22

3r0X je napisao/la:ako je espanyol najbolji od svih klubova sto ga traze,ne znam sto je on spominjao da ce preci u neki klub iz lige petice koji igra ligu sampiona...
Malaga je u igri takodjer.
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 dec 2012, 20:34

ne ulazim puno u vase kindergarten rasprave. Ali Espanyol ima dobru skauting mrezu sto se tice balkana
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 05 dec 2012, 20:46

PL BiH -1 je napisao/la:I nemoj se kofrciti slino slinavi.

Ne kofrči se ti jer lupaš gluposti slino ima malo više godina od prosjeka foruma tako da ne lupaš bezveze.

Pitao sam te znaš li šta znači kad te neko zove iz Primere ? To se ne odbija, ne razmišlja ne pregovara i da ima takva ponuda vjeruj da bi bila realizovana. Da li postoji interes, upit to možda ali ponuda ko ponuda ne postoji budi siguran. Ti o svemogući i sveznajući jednako kao i za Sesara. Da postoji to bi već bilo dogovoreno
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 05 dec 2012, 20:51

On jest ne 2 vec 4 koplja iznad ostalih i ne zadovoljavaju ga mnoge jace lige gdje nasi igraci iz Pl BiH idu bez razmisljanja.Tu mislim na belgiju,tursku i tim slicnim (o azerbejdzanu,kini,2 austrijskim i slicnim ligama je bespotrebno trositi rijeci)
Mislim da kod njega u obzir dolazi iskljucivo liga petice eventualno holandija,portugal.Realno on tu i zasluzuje igrati, mozda ne u timovima koji su top 5 tih liga ali u jednom espanjolu i slicnim moze igrati bez problema.
Doduse, fizicka sprema mu trenutno nije na nivou i jedino to moze kocit njegov odlazak u jedna od gore navedenih klubova.Malo ga i koci klub i liga iz koje odlazi, da igra u belgiji otiso bi davno za vece pare.Kvaliteta sigurno ima

Ja se nadam da je ono kao sto Hearths kaze, jos po godine u Sarajevu (po mogucnosti produzenje ugovora pa odlazak za pare na ljeto, mada ne bih imao nista protiv i dzaba da ode tad pod uslovom da nam donese titulu)
poziv u repku, potpuna ozbiljnost u igri i onda odlazak u neki gore navedeni klub mada mislim da on i sad moze otici u dosta jak klub koji ga moze zadovoljiti.

E moj ciza, covijek i kad podbaci, cijelu tekmu se ne vidi, je bolji od vecine ekipe.A sve i da cjelu tekmu ne uradi nista dovoljno je da u jednom potezu predribla 2-3 igraca (ne mora zabit go ili asistirat) i da se poslje tekme prica samo o njemu.
Imao je on losih tekmi ali losih za njegov nivo jer raja ocekuje svaki put levski.On je zabio neke jako vazne golove, dosta puta asistirao, MILION puta prosao 2-3 igraca i dao upotrebljivu loptu i jako malo puta mu se desilo da prodje igraca a onda se zavuce ili izgubi loptu.
Ne mozes reci da je imao vise losih nego dobrih, NIKAKO!

SAIDE SRETNO GDJE GOD ODES, NAZAD SI UVIJEK DOBRO DOSAO.
MAESTRO SA KOSEVA!

eno
Kontakt:

Post Postao/la eno » 05 dec 2012, 21:03

Husejnovic dolazi u rodnu Tuzlu,provjeren izvor. Kakva ce to Sloboda biti. :D :D :D

BegAx
Kontakt:

Re:

Post Postao/la BegAx » 05 dec 2012, 21:05

eno je napisao/la:Husejnovic dolazi u rodnu Tuzlu,provjeren izvor. Kakva ce to Sloboda biti. :D :D :D
Jedno su zelje, a drugo su pozdravi. ;)

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 05 dec 2012, 21:08

ciza je napisao/la:
hearts je napisao/la:Ne ide nigdje vidjećete. Ponuda koju ima njega lično ne zadovoljava a ovo ostalo je sve na dugu štapu. Njemu je prema njegovim riječima odlično u Sarajevu i samo ako bi imao ponudu iz neke ozbiljne zemlje bi otišao. Realno iako je dva koplja ispred svih u ovoj ligi teško da može da ode bilo gdje vani u neku ozbiljnu ligu. Ako bi ostao ovdje još pola godine ili godinu i ako bi se posvetio fudbalu ozbiljno onda bi mogao doći u optimalnu formu, reprezentacija pa onda tek neka prodaja vani
zasto ne moze u neku ozibljnu ligu ako toliko odudara od ostalih? momak osim utakmice sa levskim i onog prodora i jos nekiliko bljesaka u ligi,je pokazao da je dobar za ove lige,dalje ce ostat ne primjecen gdje god da ode,kad sve sumiras njegove pozitivne i negativne utakmice ,vise ima negativnih,u pravom trenutku moras biti najbolji da bi se prodao,u podgovorici nije uradio nista ,a te utakmice prodaju igrace evropske,nece ga prodat gol protiv npr,goska
[youtube][/youtube]

Ovo je protiv Gradine bilo Ordagić i ekipa nisu mogli ništa. Usoput u svim ozbiljnim utakmicama ove lige je bio najbolji ili medju dva najbolja, redom Olimpik, Široki, Željezničar, Borac, Zrinjski, prije toga Levski maestralan itd itd... Ali sad bar znam da nisi gledao tekme Sarajeva ove godine iako si imao priliku bar 7,8 utakmica da gledaš
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Zagor
Kontakt:

Re:

Post Postao/la Zagor » 05 dec 2012, 21:25

eno je napisao/la:Husejnovic dolazi u rodnu Tuzlu,provjeren izvor. Kakva ce to Sloboda biti. :D :D :D
Misliš Sloboda OLIMPIC ;) ...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 05 dec 2012, 21:29

Zagor je napisao/la:
Misliš Sloboda OLIMPIC ;) ...
Zaboravio si 1919 u sredini :D

eno
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la eno » 05 dec 2012, 21:33

SLOBODA1919-OLIMPIC ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, bhfanatic14, bordobijeli, Hajdeee, iliyaa8, keli, MokraKifla, mosarajvosa83 i 51 gost.