Jest a Zeba ce se vrnuti u Kamaz k'o autoprevoznik za tri zdenke i dvije kifle.Hypnose je napisao/la:Ja vam kazem da imam provjerene informacije vi meni ne vjerujete..... I naravno neki noFci su se uzeli na Turcima.....harishp je napisao/la:Znaci @hipnotizirani,vec ubrao pinku.bagrcavi je napisao/la:
http://www.pressonline.rs/svet/balkan/2 ... uraka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
Ma Said ode negdje, ko zna mozda i u Bugarsku, a imam neki eben osjecaj da i ako nesto uzmete da ce to biti slabasno... Mozda 100k evrica, al' za takvog igraca je to slabo.....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nisi zanimljiv pasha
I ja kazem,cuj 100k pa toliko i Adilovic vrijedi.nime_tm87 je napisao/la:Nisi zanimljiv pasha
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Said ode u Španiju za cifru oko 300k eura. Klub će se znati sljedeće sedmice. 

U novi boj...
Usraće motku s ovim prijelaznim rokom, kako je krenulo.Pa može se valjda sačekati neki trofej ili bar kraj sezone da se krene s rasprodajom ekipe.Razumijem ja ako su dobre ponude, ali volio bi da se odgodi bar do ljeta, da probamo napasti titulu kako Bog zapovijeda.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- franklampard8
- Kontakt:
Malaga je u pitanju 100%Head je napisao/la:Malaga je u igri takodjer.3r0X je napisao/la:ako je espanyol najbolji od svih klubova sto ga traze,ne znam sto je on spominjao da ce preci u neki klub iz lige petice koji igra ligu sampiona...
1946
Ako ode said i sesar nemate sta traziti u premijer ligi,sto se tice titule.
-
- Kontakt:
Nismo u poziciji da biramo.Igraci nemaju ugovor i nece da ga produze iako je sa njima razgovarano vise puta.Said hoce vani i neka ide, dovoljno je ucinio i kad je na ovu godinu produzio.Shanks je napisao/la:Usraće motku s ovim prijelaznim rokom, kako je krenulo.Pa može se valjda sačekati neki trofej ili bar kraj sezone da se krene s rasprodajom ekipe.Razumijem ja ako su dobre ponude, ali volio bi da se odgodi bar do ljeta, da probamo napasti titulu kako Bog zapovijeda.
Sesar također zeli odmah da ide ali je rekao ako ne uspije da ce produziti pa da ide na ljeto a da klub dobije neko obestecenje.To su dva najtrazenija nasa igraca.
Sesar je nadoknadiv, jako nadoknadiv.Dovedi Hameta i bices jos i u boljoj situaciji nego sa Sesarom.
Said jeste nenadoknadiv ali jakom i kompaktnom cjelinom se to moze postici.Dovedes Kojasevica,Kurinca,Hameta i Bilbiju i nece se ni osjetiti odlazak njih dvojice.Sredina bi ti bila jaca, napad jaci.Malo po stranama bi stekalo ali je Kojasevic vise nego dobar igrac i moze pokusat zamjenit "maestra sa koseva".Kad bi dosao npr Alivodic iz Novog Pazara imali bi strasne krilne igrace.
@samosarajvo ova tvoja varijanta nije loša nimalo, ali jbg, nešto nisam siguran da će završiti baš tako povoljno po FKS.Al' dobro, ima još vremena, možda nas pozitivno iznenade u januaru.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
-
- Kontakt:
ako odu sesar i said a dodju bilbija,krunic i hame to bi bilo tu negdje mozda bolji, mozda losi.vjerovatno bi zaradili nesto od ove dvojice pa da plate ovu trojicu to nije lose samo mislim da opet nema trofeja e to je ono sto nevalja nikako.
Samo nek oni sira pošalju u Travnik i dovedu ozbiljnog trenera evo šuška se i da će Husref biti slobodan tako da taman može da preseli na klupu koju zaslužuje
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
- Kontakt:
i ja sam za Husrefa samo je pitanje dali bi i on ista mogao u ovoj drugoj polusezoni,puno odlazaka dok se to sve poslozi i on svoj rad uspostavi gotova sezona.tako da mislim da je postenije ostavidi Jovica do kraja sezone pa sta bude
-
- Kontakt:
Ako mislis da bi imali 100% trofej ostankom Saida i Sesara grdno se varas.Ja ti opet kayem Sesara ce Hame i vise nego dobro zamjenit a da ne kazem sta bi bilo dolaskom i Krunica.Hame iza Krunic kreator a Radan kao zamjena.Odlicna sredina.bordobijeli je napisao/la:ako odu sesar i said a dodju bilbija,krunic i hame to bi bilo tu negdje mozda bolji, mozda losi.vjerovatno bi zaradili nesto od ove dvojice pa da plate ovu trojicu to nije lose samo mislim da opet nema trofeja e to je ono sto nevalja nikako.
Sto se Saida tice, slazem se, ne postoji igrac kao on, ali dovedes solidne igrace na 2-3 pozicije,spremis ih maximalno, uigras i nalozis i Saidov izostanak se osjetit nece.
Kako bi ovog alivodica volio vidjeti u Sarajevu!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako je za Sesara obestecenje 150.000€ nekome se treba familije sjetit.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
ma ne mislim i napisao sam da bi to bilo tu negdje sa kvalitetom.i nisam optimista za drugu polusezonu narocito poslije ova zadnja cetri gostovanja.a valjalo bi pravo da grijesimsamosarajvo je napisao/la:Ako mislis da bi imali 100% trofej ostankom Saida i Sesara grdno se varas.Ja ti opet kayem Sesara ce Hame i vise nego dobro zamjenit a da ne kazem sta bi bilo dolaskom i Krunica.Hame iza Krunic kreator a Radan kao zamjena.Odlicna sredina.bordobijeli je napisao/la:ako odu sesar i said a dodju bilbija,krunic i hame to bi bilo tu negdje mozda bolji, mozda losi.vjerovatno bi zaradili nesto od ove dvojice pa da plate ovu trojicu to nije lose samo mislim da opet nema trofeja e to je ono sto nevalja nikako.
Sto se Saida tice, slazem se, ne postoji igrac kao on, ali dovedes solidne igrace na 2-3 pozicije,spremis ih maximalno, uigras i nalozis i Saidov izostanak se osjetit nece.
Kako bi ovog alivodica volio vidjeti u Sarajevu!
Kreni odmah:)Sarajlijc@ je napisao/la:Ako je za Sesara obestecenje 150.000€ nekome se treba familije sjetit.
-
- Kontakt:
Jeste malo, mozda 200.000 izvuci za njega ali jbg to je realnost.Pola godine ugovora ga **** a i klubovi strani VRLO DOBRO znaju da je situacija kod nas puno drugacija nego kod Zelje i da nase igrace, cak i bolje nego njihove, mozes dobit za manje para.Sesar kad bi ostao jos pola godine, u medjuvremenu odigrao jos koju tekmu za repku, mogao bi na ljeto biti dosta skuplji (pod uslovom da ima dosta duzi ugovor).Sarajlijc@ je napisao/la:Ako je za Sesara obestecenje 150.000€ nekome se treba familije sjetit.
Nemojte se zanosti njihovim ciframa za svraku od 700,600 ili 500 milja eura.Laz i to samo takva, slicno ko i za viscu i sehica.Uzeli su solidne pare ali ni blizu onog sto u medjima iznose.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Realno nije Sesar ni mlad toliko, gazi u 24-u. Ali ipak mislim da vrijedi bar 300
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: admir1946, amypitar, Arhitekt, Arnelv52, Confiance, Dave, feniksptica, Galantni, galia95, hz35, J1897, Jadnimi, jurisicduska, Kaunas, Lecler, LegendKiller, Mocvara1991, One2Play, Posejdon, Proximic, r3m1, Rajvosa4ever, ronaldo99, Serha, Shategabri, strahmeipomisliti, USB, zagorski i 231 gost.