FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

KSIVLE
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la KSIVLE » 05 dec 2012, 23:15

Protiv Reala bi bilo 50-50, protiv ostalih rutinski prolazite.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 05 dec 2012, 23:20

3 utakmice ga nece biti

Znaci dvomec u osmini 100%
Za Bundesligu me zaboli jer bi sad potpiso da je 10 godina neosvojimo samo da uzmemo CL

I da vidis kako je krenulo sa povredama od Septembra Alaba ,Gomez , Gustavo , Badstuber , Robben , Contento logicno je ocekivati da se Muller Wohlfahrt povrijedi
Thomas Müller - Fußballgott

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 05 dec 2012, 23:29

To ko ti je reko ili si procito da ga nece biti 3 uatkmice je LAŽ!!Tek sutradan se donosi odluka koliko je utakmica zabrane za igraca sa crvenim kartonom.Ne lueptaj!I neznam kako ti uposte zivis i funkcioniras kad si toliki pesimista popusti malo covjece sve je ok!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 dec 2012, 23:30

@Burza pravo isfrustriran. :twisted:

Sa igracem vise ne znamo igrati, sa istim brojem igraca na obje strane meljemo, a sa igracem manje djelujemo jos ubjedljivije nego u ovom drugom slucaju.
Sad meni nije jasno, dali je bolje da mi krenemo u mec sa igracem manje ili sa istim brojem igraca kao protivnici? :mrgreen:

Jedna vrlo vazna cinjenica je da smo opet zabili iz kornera, stoji da nije direktan sut glavom, ali je korner koji je prethodio golu.
Na kraju, Shaqiri, najmanji igrac na terenu meće ga glavom. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 05 dec 2012, 23:30

Tako nam je bilo i sa Bilalom protiv Lyona :?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 dec 2012, 23:33

don_burza je napisao/la:Tako nam je bilo i sa Bilalom protiv Lyona :?
Vazna cinjenica je da za Bilala nismo imali adekvatnu zamjenu. Altintop je sve samo ne kvalitetna zamjena za najbolje lijevo krilo na dunjaluku.

Za Boatenga postoji zamjena i to ne jedna, nego vise njih ali o tom potom. Sto je najvaznije, ti igraci mogu igrati ili igraju na istom nivou kao i on.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 05 dec 2012, 23:45

Boa je ispao konj da valja :evil: suvisno je reci da ce nam faliti,ali koga nema bez njega se moze i mora ;)
Sto se tice mogucih protivnika nije bitno koga dobijemo,zasto ne i Real,kao sto neko rece prije i ja imam osjecaj da ce mo dobiti Milan.

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 05 dec 2012, 23:51

Nije Boi trebalo ono ... Sto se tice moguceg protivnika mozemo ih sve lako proci po mom skromnom misljenju , samo da max ozbiljno udjemo u tekmu.. Najvise mi se svidja sto svi uzdizu Borusiju i moze se reci da zanemarivaju Bayern a najjaci smo kad nas ne smatraju favoritom . Samo nek oni nabrajaju United ,Barcu i Real u favorite 8-)
P.S. Nek je ispo Chelsea ..Vidi se da ime pravde na dunjaluku !!
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 05 dec 2012, 23:59

Jos nam Danteu i Martinezu u slucaju zutog prijeti suspenzija

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 06 dec 2012, 01:51

KSIVLE je napisao/la:Protiv Reala bi bilo 50-50, protiv ostalih rutinski prolazite.
Ako malehni i smijesni Dortmund moze ubiti Reala, pa samo zamisli sta im mozemo uraditi. :mrgreen:

Veceras smo zavrnuli ventile. :lol: Neki vicu pusti plin, a mi ama yok. :lol: Cepaj. 8-)

Dakle, zelimo Reala. :!:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 06 dec 2012, 06:32

Sinoć očekivan rezultat 4-1 sa kobinovanim sastavom :D

Malo me je Boateng razočarao, onakav bezpotreban start :? Al pokrpat ćemo mi tu poziciu na adekvatan način, Ne bi se trebalo osjetiti na rezultatu 8-) OČEKUJEM Milan, rano je da se sudarimo sa Realom očeujem ih opet u polufinalu :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 06 dec 2012, 08:51

Hare_BVB... Jel' sve uredu s tobom?!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 06 dec 2012, 09:38

Hare_BvB je napisao/la:Ako malehni i smijesni Dortmund moze ubiti Reala, pa samo zamisli sta im mozemo uraditi.
tako je sinko :)
davud87 je napisao/la:Hare_BVB... Jel' sve uredu s tobom?!
cudno ti sto je covjek dos´o ´na tobe´ :?
da, kroz poticaje amidze velicanstvenog ´harebvb´ se vratio na pravi navijacki put.
hare, nakon sto si se odrekao malog domuza, oprosteni su ti navijacki grijesi - ispravi se kao veliki navijac najveceg kluba na svijetu. 8-)
Hare_BvB je napisao/la:Dakle, zelimo Reala
nije lose, nije lose 8-)
treba ih zveknuti dok su u krizi.
nego, treba napomenuti da mozemo izvuci i truhli milan - poluklub koji nam je duzan.
dakle, real ili milan, pitanje je sad :twisted:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 06 dec 2012, 10:07

Kad ce biti donjeti odluka o suspenziji Jeroma?
Koliko možemo očekivati jednu ili obje utakmice u šesnestini?

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 06 dec 2012, 13:56

Bayern@heart je napisao/la:Kad ce biti donjeti odluka o suspenziji Jeroma?
Koliko možemo očekivati jednu ili obje utakmice u šesnestini?

Pravilo je da se za dva zuta = crveni dobije jedna tekma pauze, dok se za direktni crveni dobijaju 2 tekme pauze. Osim ako je tezi prekrsaj, pa komisija odluci da igraca kazni sa vise utakmica pauze.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 06 dec 2012, 14:49

davud87 je napisao/la:Hare_BVB... Jel' sve uredu s tobom?!
i ja se pitam :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 06 dec 2012, 14:51

Moja jedina zelja je Milan.Nikad slabiji,a kroz povijest ih nikad nismo izbacili,odnosno imamo samo jednu sluzbenu pobjedu u cetiri tekme.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 06 dec 2012, 15:22

Ne bih volio real to mi je zadnja opcija bez obzira što smo jači i što njih štošta potresa ali to je uvijek polapola,zatim ja lično volio bih izbjeći kad bi me pitali i Šahtar a ostali mogu redom lično bih volio da dobijemo Milan ili Arsenal...

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 06 dec 2012, 15:29

gerdmuller je napisao/la: i ja se pitam :)
Ostavi ti Hareta :? Ja se pitam sta je tebi kakve cetiri sluzbene tekme? Gdje si to procitao?
Ovo ti je crna statistika sa Milanezima.
slika
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 06 dec 2012, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 06 dec 2012, 15:38

Statistika koja bas ide u korist Milaneza, isto sto mi ne sjedamo Realu, tako nama Milan ne sjeda ..
Ali ova generacija igraca Bayerna je jaca od Milanove, i mislim da ako ih sad dobijemo da cemo ih izbacit, trebali smo one godine kad smo odigrali 2-2 u Milanu pa izgubili kod kuce, tad smo trebali proci, al et karakter nam nije bio toliko jak koliko je jak sad.. Zelimo do kraja, i svake godine je Bayern favorit za titulu to se zna .. to smo pokazali zadnjih 3 godine :)

E sad ko god da nam dodje ja vjerujem ui prolaz, al cini mi se da nam ne bi bas legao Porto iako mi mozemo pricat kak smo nakantali Sporting, mislim da Porto nam ne bi sjeo, dok ostali pa cak i Real da mi to mlavili :)

Bayern do kraja kak god :) Nego u subotu ocekujemo tu pobjedu i mozda cak povecanje bodovne prednosti nad Leverkusenom i Dortmundom u zadnja 2 kola :)
FC Bayern !!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []