Malo me je Boateng razočarao, onakav bezpotreban start
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- brzitesanj
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Sinoć očekivan rezultat 4-1 sa kobinovanim sastavom
Al pokrpat ćemo mi tu poziciu na adekvatan način, Ne bi se trebalo osjetiti na rezultatu
OČEKUJEM Milan, rano je da se sudarimo sa Realom očeujem ih opet u polufinalu 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Hare_BVB... Jel' sve uredu s tobom?!
tako je sinkoHare_BvB je napisao/la:Ako malehni i smijesni Dortmund moze ubiti Reala, pa samo zamisli sta im mozemo uraditi.
cudno ti sto je covjek dos´o ´na tobe´davud87 je napisao/la:Hare_BVB... Jel' sve uredu s tobom?!
da, kroz poticaje amidze velicanstvenog ´harebvb´ se vratio na pravi navijacki put.
hare, nakon sto si se odrekao malog domuza, oprosteni su ti navijacki grijesi - ispravi se kao veliki navijac najveceg kluba na svijetu.
nije lose, nije loseHare_BvB je napisao/la:Dakle, zelimo Reala
treba ih zveknuti dok su u krizi.
nego, treba napomenuti da mozemo izvuci i truhli milan - poluklub koji nam je duzan.
dakle, real ili milan, pitanje je sad
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kad ce biti donjeti odluka o suspenziji Jeroma?
Koliko možemo očekivati jednu ili obje utakmice u šesnestini?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bayern@heart je napisao/la:Kad ce biti donjeti odluka o suspenziji Jeroma?
Pravilo je da se za dva zuta = crveni dobije jedna tekma pauze, dok se za direktni crveni dobijaju 2 tekme pauze. Osim ako je tezi prekrsaj, pa komisija odluci da igraca kazni sa vise utakmica pauze.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- gerdmuller
- Kontakt:
i ja se pitamdavud87 je napisao/la:Hare_BVB... Jel' sve uredu s tobom?!
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- gerdmuller
- Kontakt:
Moja jedina zelja je Milan.Nikad slabiji,a kroz povijest ih nikad nismo izbacili,odnosno imamo samo jednu sluzbenu pobjedu u cetiri tekme.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ne bih volio real to mi je zadnja opcija bez obzira što smo jači i što njih štošta potresa ali to je uvijek polapola,zatim ja lično volio bih izbjeći kad bi me pitali i Šahtar a ostali mogu redom lično bih volio da dobijemo Milan ili Arsenal...
Ostavi ti Haretagerdmuller je napisao/la: i ja se pitam
Ovo ti je crna statistika sa Milanezima.

Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 06 dec 2012, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Statistika koja bas ide u korist Milaneza, isto sto mi ne sjedamo Realu, tako nama Milan ne sjeda ..
Ali ova generacija igraca Bayerna je jaca od Milanove, i mislim da ako ih sad dobijemo da cemo ih izbacit, trebali smo one godine kad smo odigrali 2-2 u Milanu pa izgubili kod kuce, tad smo trebali proci, al et karakter nam nije bio toliko jak koliko je jak sad.. Zelimo do kraja, i svake godine je Bayern favorit za titulu to se zna .. to smo pokazali zadnjih 3 godine
E sad ko god da nam dodje ja vjerujem ui prolaz, al cini mi se da nam ne bi bas legao Porto iako mi mozemo pricat kak smo nakantali Sporting, mislim da Porto nam ne bi sjeo, dok ostali pa cak i Real da mi to mlavili
Bayern do kraja kak god
Nego u subotu ocekujemo tu pobjedu i mozda cak povecanje bodovne prednosti nad Leverkusenom i Dortmundom u zadnja 2 kola 
Ali ova generacija igraca Bayerna je jaca od Milanove, i mislim da ako ih sad dobijemo da cemo ih izbacit, trebali smo one godine kad smo odigrali 2-2 u Milanu pa izgubili kod kuce, tad smo trebali proci, al et karakter nam nije bio toliko jak koliko je jak sad.. Zelimo do kraja, i svake godine je Bayern favorit za titulu to se zna .. to smo pokazali zadnjih 3 godine
E sad ko god da nam dodje ja vjerujem ui prolaz, al cini mi se da nam ne bi bas legao Porto iako mi mozemo pricat kak smo nakantali Sporting, mislim da Porto nam ne bi sjeo, dok ostali pa cak i Real da mi to mlavili
Bayern do kraja kak god
FC Bayern !!!!!
- farinelli123
- Kontakt:
Kad je zreb za "knock-out" fazu lige sampiona? Ovog ili iduceg petka?
Verovatno cemo za suparnika dobiti Real, Milan, mozda Sahtjor. Barseloni ce kao i obicno da padne neka mrsa poput Galatasaraja a "nastelovace" ostrvski dvomec Junajteda i Seltika.
Verovatno cemo za suparnika dobiti Real, Milan, mozda Sahtjor. Barseloni ce kao i obicno da padne neka mrsa poput Galatasaraja a "nastelovace" ostrvski dvomec Junajteda i Seltika.
•
Evo dijela razgovora KHR-a za Bayernovu stranicu
Michel Platini recently aired the idea of expanding the Champions League to 64 teams. What do you think of that?
I'm no friend of quantity over quality. At the moment, the Champions League is rightly regarded as the world's elite club competition. Everyone's happy with it everywhere, and revenues have reached very high levels. Please let's not change that.
Jerome Boateng was sent off in the Champions League on Wednesday. What was your view of the second-half incident?
I thought it was an overly harsh decision. It was certainly a foul, and possibly a yellow card, but not red. It was Jerome's first foul, so we were very surprised by the sending-off. However, we have to live with Jerome not being available for the Round of 16.
Holger Badstuber is also definitely out, and Dante will be banned if he collects another yellow. Is it a precarious situation?
I'd describe it as uncomfortable. The red card doesn't help us at all.
Will the club need to sign a new centre-back in the January sales?
No, it definitely wouldn't be wise to look for a new player just because of two Champions League fixtures. And in all likelihood, there won't be a centre-back on the winter market capable of playing in the Champions League and increasing our quality. We're in a position to cover possible selection problems for a couple of games, because Jerome will still be eligible for the Bundesliga
You wouldn't necessarily want Real Madrid in the last 16 though, would you?
I do believe Real wouldn't necessarily want to play Bayern.
Bastian Schweinsteiger made his Bundesliga debut exactly ten years ago this Friday. Is he "Mr Bayern Munich" these days?
Definitely, he's our longest-serving player. And best of all, he's our own youth product. Bastian has made his way in the game and dictates our play. We need him in top form if we're to hit our targets.
Most people think Javi Martinez is increasingly showing just why Bayern brought him in. Would you agree?
We spent a lot on him. It's not like we were shooting from the hip, we gave it a lot of thought. We fought on several fronts to pull off the transfer. I'm convinced we've brought in a very important player who will keep improving in the months to come.
Michel Platini recently aired the idea of expanding the Champions League to 64 teams. What do you think of that?
I'm no friend of quantity over quality. At the moment, the Champions League is rightly regarded as the world's elite club competition. Everyone's happy with it everywhere, and revenues have reached very high levels. Please let's not change that.
Jerome Boateng was sent off in the Champions League on Wednesday. What was your view of the second-half incident?
I thought it was an overly harsh decision. It was certainly a foul, and possibly a yellow card, but not red. It was Jerome's first foul, so we were very surprised by the sending-off. However, we have to live with Jerome not being available for the Round of 16.
Holger Badstuber is also definitely out, and Dante will be banned if he collects another yellow. Is it a precarious situation?
I'd describe it as uncomfortable. The red card doesn't help us at all.
Will the club need to sign a new centre-back in the January sales?
No, it definitely wouldn't be wise to look for a new player just because of two Champions League fixtures. And in all likelihood, there won't be a centre-back on the winter market capable of playing in the Champions League and increasing our quality. We're in a position to cover possible selection problems for a couple of games, because Jerome will still be eligible for the Bundesliga
You wouldn't necessarily want Real Madrid in the last 16 though, would you?
I do believe Real wouldn't necessarily want to play Bayern.
Bastian Schweinsteiger made his Bundesliga debut exactly ten years ago this Friday. Is he "Mr Bayern Munich" these days?
Definitely, he's our longest-serving player. And best of all, he's our own youth product. Bastian has made his way in the game and dictates our play. We need him in top form if we're to hit our targets.
Most people think Javi Martinez is increasingly showing just why Bayern brought him in. Would you agree?
We spent a lot on him. It's not like we were shooting from the hip, we gave it a lot of thought. We fought on several fronts to pull off the transfer. I'm convinced we've brought in a very important player who will keep improving in the months to come.
Thomas Müller - Fußballgott
- brzitesanj
- Kontakt:
20.decembra izvlačenja parova za knock-outfarinelli123 je napisao/la:Kad je zreb za "knock-out" fazu lige sampiona? Ovog ili iduceg petka?
Kao što sam u prethodnom postu napisao volio bih da izvučemo MIlan pa da molo popravimo ovu statistiku jer smo trenutno bolji i jači od Milaneza, oni ove godine muku muče i u domaćem prvenstvu a i LP. Pričekajmo 20.12
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- gerdmuller
- Kontakt:
U pravu si.Ja jedno mislim,drugo pisemBilall je napisao/la:Ostavi ti Haretagerdmuller je napisao/la: i ja se pitamJa se pitam sta je tebi kakve cetiri sluzbene tekme? Gdje si to procitao?
Ovo ti je crna statistika sa Milanezima.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
@Amidza namirisao krv pa odmah po Realu i Milanu
Nekog sam osjecaja da bi mogli dobiti Arsenal legao bi nam ko desetka kod Zelje.
Nekog sam osjecaja da bi mogli dobiti Arsenal legao bi nam ko desetka kod Zelje.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 06 dec 2012, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Farinellija čim malo povučeš čovjek napiše fantastičan pogled, osvrt, analizu (kako ti ga god
). Samo da Bog da ovako češće pisao. Inače zanimljivo sad naslučuje ak naletimo na Real da bi ispali...Tako nešto je dobro naslutio protiv Chelsea, ali je fulio poslije u utakmici s Hsv-om. Šta bi mu sad mogli vjerovat?
Ma vidjet ćemo. Nije to ni bitno, bitno je što je čovjek fino , realno stvari analizirao.
Što se sinoćnje utakmice tiče, nek smo vala razbili ovu bjelorusku ekipu, samo zbog naplate dugova (a naravno i zbog prvog mjesta u grupi...
).
Što se tiče žrijeba, tu nemam posebnih želja, možemo sviju dobit, a od para ekipa nam je veća šansa da izgubimo. Tako nekako da definišem. Samo dovoljno smo jaki da možemo svakog od ovih ekipa dobit.
Ovo što se spominje Real, tu bi opet utakmica bila bara-bara ili ti 50:50.
A generalno od ostalih mogućih protivnika ne vidim ni jednog da ima veći kvalitet od naše ekipe. Samo ima po neki protivnik, koji nam manje leži ili je bar do sada manje ležao. A i ove tradicije, poput ove s Milanom su tu da se ruše.
Što se sinoćnje utakmice tiče, nek smo vala razbili ovu bjelorusku ekipu, samo zbog naplate dugova (a naravno i zbog prvog mjesta u grupi...
Što se tiče žrijeba, tu nemam posebnih želja, možemo sviju dobit, a od para ekipa nam je veća šansa da izgubimo. Tako nekako da definišem. Samo dovoljno smo jaki da možemo svakog od ovih ekipa dobit.
Ovo što se spominje Real, tu bi opet utakmica bila bara-bara ili ti 50:50.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Gomez raskinuo sa djevojkom i to je top vijest na BILD-u sto se Bayerna tice.
Hebo majku kako oni znaju prodavati mu.da pod bubrege.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jebla majku kako je mogla nakog frajera ostaviti
evo sad citam 9 godina u vezi bili

evo sad citam 9 godina u vezi bili
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.