**** jarane,nismo mi krivi sto nam je ovakva klima.3r0X je napisao/la:ma najveci problem su ove pauze,trebaju se skratiti jer nasi igraci previse ispadnu iz forme
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- ASD
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
u Njemačkoj redovno imaju malonogometni turniri u dvoranama na vještačkoj travi, atrakcija za publiku, dođu bivši igrači klubova i igraju, dođu ponekad i navijači
baš ima na **** redovno (da mi je nać' njihov stream usput
)
bilo bi dobro da se to pokrene i ovdje, al' da igraju i prvotimci da ostanu u formi, 2-3 turnira su ništa...
bilo bi dobro da se to pokrene i ovdje, al' da igraju i prvotimci da ostanu u formi, 2-3 turnira su ništa...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- ASD
- Kontakt:
Samo njih nemoj.Buu je napisao/la:E **** ga mentalitet, onda nek dovede srbe ili crnogorce da nam igraju.SarajlijaTM je napisao/la:Ima tu i do naseg mentaliteta,al se vala i mora priznati da smo u evropi kurate sreceBuu je napisao/la:Meni samo nije jasno kako Hajduk, Buducnost ili Vojvodina odigraju dobro, i ako izgube onda izgube mangupski.
Vojvodina kuci dobije rapida 2:1, a u gostima izgube 2:0 i to ljudi bas dobro odigraju. Pa Hajduk koji dobije Intera u gostima 2:0, Buducnost dobije Slaska u gostima 1:0.
Ako nam nije sudjeno da prodjemo i nemoramo proci, ali brate mili onda izgubite muski, a ne sa 5-6 lopti u svojoj mrezi. Amar je pi.cka sto se tice evropski utakmica, skine gace prije nego sto nam i dodjele protivnika.![]()
![]()
Oni su nam i upropastili ligu
- ASD
- Kontakt:
Najbolje bi bilo organizovat jedan veliki turnir pa neka se igra preko citave zime.anonimni je napisao/la:u Njemačkoj redovno imaju malonogometni turniri u dvoranama na vještačkoj travi, atrakcija za publiku, dođu bivši igrači klubova i igraju, dođu ponekad i navijačibaš ima na **** redovno (da mi je nać' njihov stream usput
)
Ukljuciti klubove iz prva tri ranga takmicenja.
ne bi ni to bilo loše, ustvari, nek' bude bilo šta, a ne da igrači trunu po zimi jer nema ni treninga ni mečeva...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma nema to nikakve veze sa reprezentacijom. Crnogorci nemaju nista bolje rezultate, pa opet njihovi klubovi izbacuju nase i ostvaruju bolje rezultate u Evropi. Infrastruktura im nije nista bolja od nase, mozda je cak i gora.SarajlijaTM je napisao/la:Nije to j*** ga mentalitet,nego tako je,kad se vec spominje hajduk. Hrvatska je bila treca na svijetu,samim tim u glavama tih ljudi je da mogu ako hoce i vidjeli su da se moze. S druge strane,nasa repka je uvjek derala i posrtala na odlucujucim preprekama,e to je ono sto pricam kad repka napravi neki veci uspjeh,mnogo toga ce biti otvoreno i nasim klubovima.pocev od cjene igraca pa do toga da se na nasu ligu i opcenito bih ne gleda s potsmjehom. Svi smo se ljetos svadjali sa slovencima koji su na nas gledali onako degradirajuce i sta se na kraju ispostavi? jel neko misli da na nekom drugom mjestu u svijetu imaju drugacije misljenje o nasoj ligi?
Mozemo i mi pokusati ne skinuti gace,mozda koga i dobijemo,zavisi od srece,ali ce proci dugo vremena dok nas eventualni prolaz nece smatrati iznenadjenjem prve klase
Ako je problem u mentalitetu onda poradi na tome, odvedi ih psihologu, ako i to ne pomogne rijesi ih se i dovedi igrace sa mud.ima. Ja ne ocekujem prolaz, ali zar nije vise dosta biti kanta za nabijanjem. Daj da jednom namucimo protivnika.
Mi galamimo na Jamaka, a jedini nam je igrac koji ima pobjednicki mentalitet, jos kad bi poradio na kondiciju bio bi nam glavni igrac.
Ovo ostalo jedva odigra 90 minuta protiv Sirokog, Sarajeva ili Borca.
NO PYRO NO PARTY
sarajevo je bilo bolje od zete 14 puta, al' mentalitet...mi uvijek ili precjenjujemo ili potcjenjujem, ali realni nismo nikad, to važi za sve klubove i za reprezentaciju.
Kakvo bolan 14 puta bolje covjece pa ljudi ih na kontre ubili ko levate.. nisu imali sanse.ChWilla je napisao/la:sarajevo je bilo bolje od zete 14 puta, al' mentalitet...mi uvijek ili precjenjujemo ili potcjenjujem, ali realni nismo nikad, to važi za sve klubove i za reprezentaciju.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Ultras1921
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ultras1921, dana/u 09 dec 2012, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
sarajevo je kvalitetnija ekipa milion posto. i tu se ne možemo vaditi ni na pare ni na infrastrukturu. zeta je u ovom trenutku trinaesta, predzadnja u crnogorskoj ligi, u zoni ispadanja, navijača nema nikako, igra na stadionu gorem i od većine u našoj ligi...ali su ih ljudi uzeli na foru, zbog potcjenjivanja i "lako ćemo" mentalnog sklopa.
-
samosarajvo
- Kontakt:
To je to...ubili smo ih i posjedu i u šansama ali smo ispali jer smo ih potcjeniliChWilla je napisao/la:sarajevo je kvalitetnija ekipa milion posto. i tu se ne možemo vaditi ni na pare ni na infrastrukturu. zeta je u ovom trenutku trinaesta, predzadnja u crnogorskoj ligi, u zoni ispadanja, navijača nema nikako, igra na stadionu gorem i od većine u našoj ligi...ali su ih ljudi uzeli na foru, zbog potcjenjivanja i "lako ćemo" mentalnog sklopa.
i mi smo maribora POTcijenili a ne PREcijenili, da smo odigrali kao autsajder nečemu bi se mogli na foru i nadati, makar bi izgubili normalnim rezultatom. na postavljenu odbranu i iz prekida nam nisu ništa napravili, od šest golova pet smo primili iz istih polukontri.
a naročito kad smo imali sreće da tamo zabijemo gol i još sačuvamo vođstvo do poluvremena, pa u drugo je trebalo izaći sa 11 igrača iza lopte i nema šanse da bi dobili više od dva...
a naročito kad smo imali sreće da tamo zabijemo gol i još sačuvamo vođstvo do poluvremena, pa u drugo je trebalo izaći sa 11 igrača iza lopte i nema šanse da bi dobili više od dva...
Kad ih utopimo po milion za svakoga
- ASD
- Kontakt:
Protiv Maribora dosta stvari nije bilo kako treba.
Zeba je trebao da bude kljucni igrac,a nije uspio nista uraditi.
Odbrana je bila losa,a golman je bio novi u klubu,nije bio uigran sa tom odbranom,najbolje bilo da je Guso branio te meceve.
Na poziciji zadnjeg veznog je upao mladi Zolotic koji je uglavnom ulazio sa klupe pa nije bio dorastao tom zadatku.
Odbrana je bila losa,a golman je bio novi u klubu,nije bio uigran sa tom odbranom,najbolje bilo da je Guso branio te meceve.
Na poziciji zadnjeg veznog je upao mladi Zolotic koji je uglavnom ulazio sa klupe pa nije bio dorastao tom zadatku.
I na sve to, dodaj još da je ekipa bila totalno fizički ne spremna. Zašto? E jbg, treba biti baksuz, taman obezbijedili, tj. ušićarili besplatne pripreme i to u Austriji, kad ono najveći toplotni val u 100 godina pogodi Evropu, pa se kondicioni treninzi nisu mogli raditi kako treba. Bolje se rodit bez one stvari, nego bez sreće.ASD je napisao/la:Protiv Maribora dosta stvari nije bilo kako treba.
a ni trener ni igraci ni trener niej dorastao evropi,jer da mu je cilj evropa doveo pi kakvo kvalitetno pijacanje za tog takmicenjavoltron30 je napisao/la:I na sve to, dodaj još da je ekipa bila totalno fizički ne spremna. Zašto? E jbg, treba biti baksuz, taman obezbijedili, tj. ušićarili besplatne pripreme i to u Austriji, kad ono najveći toplotni val u 100 godina pogodi Evropu, pa se kondicioni treninzi nisu mogli raditi kako treba. Bolje se rodit bez one stvari, nego bez sreće.ASD je napisao/la:Protiv Maribora dosta stvari nije bilo kako treba.
- Amoxicillin
- Kontakt:
a ni ti nisi za foruma i normalne diskusije, dok ne naucis pravopis i gramatikuciza je napisao/la: a ni trener ni igraci ni trener niej dorastao evropi,jer da mu je cilj evropa doveo pi kakvo kvalitetno pijacanje za tog takmicenja
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@Ciza - Iskreno, da li zivis u BIH ili si dijasporac?Amoxicillin je napisao/la:a ni ti nisi za foruma i normalne diskusije, dok ne naucis pravopis i gramatikuciza je napisao/la: a ni trener ni igraci ni trener niej dorastao evropi,jer da mu je cilj evropa doveo pi kakvo kvalitetno pijacanje za tog takmicenja
Pitam te iz razloga sto dosta raje koja vani zivi ima istu pricu kao ti. Jbg, moras da svatis da mi nismo u stanju KUPITI IGRACA! Dakle, eto sam vidis da Zebu nismo u stanju izrzavati iako je vele majstor. Nismo mi dostigli jos taj nivo, ali polako....
Sto se Maribora tice, pustite te price toplotne vrucine i sve, pa nije samo nas pogodila vrucina vec i njih. Ja opet tu vidim problem u igraju jakih prijateljskih susreta prije evrope. Recimo, da smo mi igrali prijateljsku protiv Lokomotive Biliceve, i da su nas ljudu razmontirali, mislim da bi deset puta vise naucili, i ako nista bili bi spremniji za nas susret. ALi opet, otom potom.
Mene vise brine, kako mi igramo dobro uvijek prvo poluvrijeme, a onda uslijedi prvenstveno mentalni pa onda fizicki pad. Treba na tome raditi...
Trenutno korisnika/ca: avanti003, bvsic, Paromlinac, Zeljoo1921 i 31 gost.