FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

ASD
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ASD » 09 dec 2012, 14:12

3r0X je napisao/la:ma najveci problem su ove pauze,trebaju se skratiti jer nasi igraci previse ispadnu iz forme
**** jarane,nismo mi krivi sto nam je ovakva klima. :(

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 09 dec 2012, 14:14

u Njemačkoj redovno imaju malonogometni turniri u dvoranama na vještačkoj travi, atrakcija za publiku, dođu bivši igrači klubova i igraju, dođu ponekad i navijači :D baš ima na **** redovno (da mi je nać' njihov stream usput :mrgreen: )

bilo bi dobro da se to pokrene i ovdje, al' da igraju i prvotimci da ostanu u formi, 2-3 turnira su ništa...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 dec 2012, 14:15

Buu je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
Buu je napisao/la:Meni samo nije jasno kako Hajduk, Buducnost ili Vojvodina odigraju dobro, i ako izgube onda izgube mangupski.
Vojvodina kuci dobije rapida 2:1, a u gostima izgube 2:0 i to ljudi bas dobro odigraju. Pa Hajduk koji dobije Intera u gostima 2:0, Buducnost dobije Slaska u gostima 1:0.

Ako nam nije sudjeno da prodjemo i nemoramo proci, ali brate mili onda izgubite muski, a ne sa 5-6 lopti u svojoj mrezi. Amar je pi.cka sto se tice evropski utakmica, skine gace prije nego sto nam i dodjele protivnika.
Ima tu i do naseg mentaliteta,al se vala i mora priznati da smo u evropi kurate srece :lol: :lol: :lol:
E **** ga mentalitet, onda nek dovede srbe ili crnogorce da nam igraju.
Samo njih nemoj.
Oni su nam i upropastili ligu :(

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 dec 2012, 14:17

anonimni je napisao/la:u Njemačkoj redovno imaju malonogometni turniri u dvoranama na vještačkoj travi, atrakcija za publiku, dođu bivši igrači klubova i igraju, dođu ponekad i navijači :D baš ima na **** redovno (da mi je nać' njihov stream usput :mrgreen: )

bilo bi dobro da se to pokrene i ovdje, al' da igraju i prvotimci da ostanu u formi, 2-3 turnira su ništa...
Najbolje bi bilo organizovat jedan veliki turnir pa neka se igra preko citave zime.
Ukljuciti klubove iz prva tri ranga takmicenja.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 09 dec 2012, 14:21

ne bi ni to bilo loše, ustvari, nek' bude bilo šta, a ne da igrači trunu po zimi jer nema ni treninga ni mečeva...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 09 dec 2012, 14:33

SarajlijaTM je napisao/la:Nije to j*** ga mentalitet,nego tako je,kad se vec spominje hajduk. Hrvatska je bila treca na svijetu,samim tim u glavama tih ljudi je da mogu ako hoce i vidjeli su da se moze. S druge strane,nasa repka je uvjek derala i posrtala na odlucujucim preprekama,e to je ono sto pricam kad repka napravi neki veci uspjeh,mnogo toga ce biti otvoreno i nasim klubovima.pocev od cjene igraca pa do toga da se na nasu ligu i opcenito bih ne gleda s potsmjehom. Svi smo se ljetos svadjali sa slovencima koji su na nas gledali onako degradirajuce i sta se na kraju ispostavi? jel neko misli da na nekom drugom mjestu u svijetu imaju drugacije misljenje o nasoj ligi?
Mozemo i mi pokusati ne skinuti gace,mozda koga i dobijemo,zavisi od srece,ali ce proci dugo vremena dok nas eventualni prolaz nece smatrati iznenadjenjem prve klase
Ma nema to nikakve veze sa reprezentacijom. Crnogorci nemaju nista bolje rezultate, pa opet njihovi klubovi izbacuju nase i ostvaruju bolje rezultate u Evropi. Infrastruktura im nije nista bolja od nase, mozda je cak i gora.
Ako je problem u mentalitetu onda poradi na tome, odvedi ih psihologu, ako i to ne pomogne rijesi ih se i dovedi igrace sa mud.ima. Ja ne ocekujem prolaz, ali zar nije vise dosta biti kanta za nabijanjem. Daj da jednom namucimo protivnika.
Mi galamimo na Jamaka, a jedini nam je igrac koji ima pobjednicki mentalitet, jos kad bi poradio na kondiciju bio bi nam glavni igrac.
Ovo ostalo jedva odigra 90 minuta protiv Sirokog, Sarajeva ili Borca.
NO PYRO NO PARTY

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 dec 2012, 14:52

sarajevo je bilo bolje od zete 14 puta, al' mentalitet...mi uvijek ili precjenjujemo ili potcjenjujem, ali realni nismo nikad, to važi za sve klubove i za reprezentaciju.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 09 dec 2012, 15:01

ChWilla je napisao/la:sarajevo je bilo bolje od zete 14 puta, al' mentalitet...mi uvijek ili precjenjujemo ili potcjenjujem, ali realni nismo nikad, to važi za sve klubove i za reprezentaciju.
Kakvo bolan 14 puta bolje covjece pa ljudi ih na kontre ubili ko levate.. nisu imali sanse.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 09 dec 2012, 15:05

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ultras1921, dana/u 09 dec 2012, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 dec 2012, 15:07

sarajevo je kvalitetnija ekipa milion posto. i tu se ne možemo vaditi ni na pare ni na infrastrukturu. zeta je u ovom trenutku trinaesta, predzadnja u crnogorskoj ligi, u zoni ispadanja, navijača nema nikako, igra na stadionu gorem i od većine u našoj ligi...ali su ih ljudi uzeli na foru, zbog potcjenjivanja i "lako ćemo" mentalnog sklopa.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 dec 2012, 15:09

ChWilla je napisao/la:sarajevo je kvalitetnija ekipa milion posto. i tu se ne možemo vaditi ni na pare ni na infrastrukturu. zeta je u ovom trenutku trinaesta, predzadnja u crnogorskoj ligi, u zoni ispadanja, navijača nema nikako, igra na stadionu gorem i od većine u našoj ligi...ali su ih ljudi uzeli na foru, zbog potcjenjivanja i "lako ćemo" mentalnog sklopa.
To je to...ubili smo ih i posjedu i u šansama ali smo ispali jer smo ih potcjenili

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 dec 2012, 15:13

i mi smo maribora POTcijenili a ne PREcijenili, da smo odigrali kao autsajder nečemu bi se mogli na foru i nadati, makar bi izgubili normalnim rezultatom. na postavljenu odbranu i iz prekida nam nisu ništa napravili, od šest golova pet smo primili iz istih polukontri.

a naročito kad smo imali sreće da tamo zabijemo gol i još sačuvamo vođstvo do poluvremena, pa u drugo je trebalo izaći sa 11 igrača iza lopte i nema šanse da bi dobili više od dva...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 09 dec 2012, 17:49

Mirsad94 je napisao/la:Ljepota naša! :D

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 3545_n.jpg
A DAJ VIDI RUKICA HAHAHHAHAH :lol: :lol: :lol:
Željeznicar za život cijeli !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 dec 2012, 17:50

Mirsad94 je napisao/la:Ljepota naša! :D

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 3545_n.jpg
Kad ih utopimo po milion za svakoga :D.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 dec 2012, 17:52

Protiv Maribora dosta stvari nije bilo kako treba.
Zeba je trebao da bude kljucni igrac,a nije uspio nista uraditi.
Odbrana je bila losa,a golman je bio novi u klubu,nije bio uigran sa tom odbranom,najbolje bilo da je Guso branio te meceve.
Na poziciji zadnjeg veznog je upao mladi Zolotic koji je uglavnom ulazio sa klupe pa nije bio dorastao tom zadatku.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 dec 2012, 19:08

ASD je napisao/la:Protiv Maribora dosta stvari nije bilo kako treba.
Odbrana je bila losa,a golman je bio novi u klubu,nije bio uigran sa tom odbranom,najbolje bilo da je Guso branio te meceve.
Na poziciji zadnjeg veznog je upao mladi Zolotic koji je uglavnom ulazio sa klupe pa nije bio dorastao tom zadatku.
I na sve to, dodaj još da je ekipa bila totalno fizički ne spremna. Zašto? E jbg, treba biti baksuz, taman obezbijedili, tj. ušićarili besplatne pripreme i to u Austriji, kad ono najveći toplotni val u 100 godina pogodi Evropu, pa se kondicioni treninzi nisu mogli raditi kako treba. Bolje se rodit bez one stvari, nego bez sreće. ;)

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 09 dec 2012, 19:16

voltron30 je napisao/la:
ASD je napisao/la:Protiv Maribora dosta stvari nije bilo kako treba.
I na sve to, dodaj još da je ekipa bila totalno fizički ne spremna. Zašto? E jbg, treba biti baksuz, taman obezbijedili, tj. ušićarili besplatne pripreme i to u Austriji, kad ono najveći toplotni val u 100 godina pogodi Evropu, pa se kondicioni treninzi nisu mogli raditi kako treba. Bolje se rodit bez one stvari, nego bez sreće. ;)
a ni trener ni igraci ni trener niej dorastao evropi,jer da mu je cilj evropa doveo pi kakvo kvalitetno pijacanje za tog takmicenja

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 09 dec 2012, 19:21

ciza je napisao/la: a ni trener ni igraci ni trener niej dorastao evropi,jer da mu je cilj evropa doveo pi kakvo kvalitetno pijacanje za tog takmicenja
a ni ti nisi za foruma i normalne diskusije, dok ne naucis pravopis i gramatiku
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 dec 2012, 19:25

Amoxicillin je napisao/la:
ciza je napisao/la: a ni trener ni igraci ni trener niej dorastao evropi,jer da mu je cilj evropa doveo pi kakvo kvalitetno pijacanje za tog takmicenja
a ni ti nisi za foruma i normalne diskusije, dok ne naucis pravopis i gramatiku
@Ciza - Iskreno, da li zivis u BIH ili si dijasporac?

Pitam te iz razloga sto dosta raje koja vani zivi ima istu pricu kao ti. Jbg, moras da svatis da mi nismo u stanju KUPITI IGRACA! Dakle, eto sam vidis da Zebu nismo u stanju izrzavati iako je vele majstor. Nismo mi dostigli jos taj nivo, ali polako....

Sto se Maribora tice, pustite te price toplotne vrucine i sve, pa nije samo nas pogodila vrucina vec i njih. Ja opet tu vidim problem u igraju jakih prijateljskih susreta prije evrope. Recimo, da smo mi igrali prijateljsku protiv Lokomotive Biliceve, i da su nas ljudu razmontirali, mislim da bi deset puta vise naucili, i ako nista bili bi spremniji za nas susret. ALi opet, otom potom.

Mene vise brine, kako mi igramo dobro uvijek prvo poluvrijeme, a onda uslijedi prvenstveno mentalni pa onda fizicki pad. Treba na tome raditi... ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 30 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []