AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
De Sciglio vec cetvrta asistencija ove sezone ako se ne varamMaestro^^ je napisao/la:Solidno igramo , Shaarawy odlicno probija , De Sciglio asistirao Robinhu za pogodak .
Sve u svemu nije lose.
De Jong izasao zbog povrede umjesto njega usao Ambrosini.
Pazzo upravo stativu pogodi.
Samo jos da Stephan zabije i dan je potpun , nadam se da nije nista ozbiljno kod De Jonga
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Shaaraaaaaaaawyyy 1-4
. Prizvao si ga
.
Koja greska Gilleta.
Koja greska Gilleta.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- francobaresi
- Kontakt:
toooooo brate dragi samo neka momak trpa , kakva dva dragulja imamo Shaarawy i De SciglioMaestro^^ je napisao/la:Shaaraaaaaaaawyyy 1-4![]()
. Prizvao si ga
.
Koja greska Gilleta.
P.S danas je 50 . utakmica Stefanova za Milan i 19. gol
S tim da je prosle godine poceo samo 7-8 meceva od prve min. Sve ostalo su bili nastupio 10-15 min.
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 09 dec 2012, 16:41, ukupno mijenjano 2 puta.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Shaarawy upravo izasao , a umjesto njega usao Flamini.
Volio bi kada bi Allegri ubacio Nianga da se i on pokaze.
EDIT: Bianchi odlican udarac glavom ,2-4.
Volio bi kada bi Allegri ubacio Nianga da se i on pokaze.
EDIT: Bianchi odlican udarac glavom ,2-4.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- francobaresi
- Kontakt:
Odbrana nam je najveci problem
PREVISE golova primamo , i mislim da je to zbog stalnih rotacija zadnje linije .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
bravo Rossoneri, idemo samo tako, kako se moze pobjedjivati kad tata Silvio odrzi govor 
dobra utakmica, bilo je igre, dali su 4 gola i imali jos dosta sansi, drago mi je zbog Nocerina da je ispravio odma gresku sa pocetka utakmice, na kraju se sve opet odlicno zavrsilo
sta se ono mexes i robinho zakacise??
FORZA MILAN!!
dobra utakmica, bilo je igre, dali su 4 gola i imali jos dosta sansi, drago mi je zbog Nocerina da je ispravio odma gresku sa pocetka utakmice, na kraju se sve opet odlicno zavrsilo
sta se ono mexes i robinho zakacise??
FORZA MILAN!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
- IlPrincipe
- Kontakt:
I mene baš zanima oko čega su se zakačili Mexes i Robinho
Igra može bolje, naravno kad igraš bez 3 važna igrača i ne očekujem neku igru ali eto. Montolivo je veoma falio ...
EDIT: SR'ANJE ! - DE JONG OUT 2 MJESECA
De Jong will be out for at least 2 months, but he could also be out for the rest of the season
Igra može bolje, naravno kad igraš bez 3 važna igrača i ne očekujem neku igru ali eto. Montolivo je veoma falio ...
EDIT: SR'ANJE ! - DE JONG OUT 2 MJESECA
De Jong will be out for at least 2 months, but he could also be out for the rest of the season
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
ehet i druga dama iz torina je cucnula, veoma vazna pobjeda, sada slijedi kup, pa pescara, koja se mora isto tako dobiti, na ppairu djeluje lako ali ne treba se opustiti. pobjedom bi bilo sve lakse ubuduce,, vracamo se polako dobro je..
Forzaaa Milan. saraf zabi k'o inzaghi u najblje dane
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nije Torino damamilanist je napisao/la:ehet i druga dama iz torina je cucnula, veoma vazna pobjeda, sada slijedi kup, pa pescara, koja se mora isto tako dobiti, na ppairu djeluje lako ali ne treba se opustiti. pobjedom bi bilo sve lakse ubuduce,, vracamo se polako dobro je..
Samo je jedna gospođa u Torinu
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
IlPrincipe je napisao/la:I mene baš zanima oko čega su se zakačili Mexes i Robinho![]()
EDIT: SR'ANJE ! - DE JONG OUT 2 MJESECA![]()
pa sta mu je tacno nisam gledao od pocetka bas... i otkud tako brzo da znaju kolko ga nece biti, nista dok ne budu detaljni prgledi i pretrage, bilo pi pravo sranj da ga nema, nevjerujm bas nesto u to.. ako nista kad ce se muntari vratiti da ga baram on zamijni
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Radodajka jel' ?L'Avvocato je napisao/la:Nije Torino damamilanist je napisao/la:ehet i druga dama iz torina je cucnula, veoma vazna pobjeda, sada slijedi kup, pa pescara, koja se mora isto tako dobiti, na ppairu djeluje lako ali ne treba se opustiti. pobjedom bi bilo sve lakse ubuduce,, vracamo se polako dobro je..
Forzaaa Milan. saraf zabi k'o inzaghi u najblje dane![]()
Samo je jedna gospođa u Torinu
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne znam ja ko je aktuelni prvak i ko je trenutno prvi na tabelimilanist je napisao/la:
Radodajka jel' ?![]()
![]()
btw kako vasi odigrase protiv palerma nisam mogao obje pratiti?
Ma dobro odigrali, zaslužena pobjeda ... da imamo Šarafa u napadu, bilo bi golova ko kiše danas na Barberi
★★★
Steta za De Jonga,izgleda da je u pitanju ahilova tetiva
zna li se bar kad se vise vraca Muntari? On je jedini koji ga moze zamjeniti na toj poziciji,Ambrosini danas solidno odigrao,ali taj crkne nakon sat vremena igre,ja ne znam kako on uspije odigrat citavu utakmicu a da se ne srusi
Drago mi je zbog Panjzinija i faraona,samo nek mali trpa.
Drago mi je zbog Panjzinija i faraona,samo nek mali trpa.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
nek idu u qrac vise oni komentatori sa arene hebo ih juventus u dupence, zar im je toliko krivo sto je milan dobio pa moraju svako kolo ponavljati kako je poklonjena pobjeda blablabla, po meni cist gol pace kakav faul kakvi bakraci vidim neke vec prpa pocela hvatati sto je Milan krenuo pobjedjivati neka tako i treba
haman da su ona dvojica opasno zakuhala jest mekses naso kepeca tuci
haman da su ona dvojica opasno zakuhala jest mekses naso kepeca tuci
ma dobro sto se tice prvog mjesta to je ja mislim rijeseno za ovu sezonu. nego mi se ove godine borimo za ostala dva mjesta koja vode u LP, vecras je prilika da neko og njih kiksa da se malo jos primaknemo
:D
jbg Sharaawy je igracina. kako samo nanjusi gol danas. jbg meni vi Q igrao svaku da sam ja tu. najbilji je od svih vasi napadaca. ssamo ne znam sto ga ne forsira,, ajd mozda sto je nesto prigovorio onda kada ga je izvadio iz igre. ali brate ja bi njeg lupio po dzepu, al bi mi igro' oznoji guzicu malo, vako hem placu prima hem odmara
jbg Sharaawy je igracina. kako samo nanjusi gol danas. jbg meni vi Q igrao svaku da sam ja tu. najbilji je od svih vasi napadaca. ssamo ne znam sto ga ne forsira,, ajd mozda sto je nesto prigovorio onda kada ga je izvadio iz igre. ali brate ja bi njeg lupio po dzepu, al bi mi igro' oznoji guzicu malo, vako hem placu prima hem odmara
- L'Avvocato
- Kontakt:
Lupili su oni njega po dzepu ... 80 hiljada eura dobio kaznu. Al' nema kod Contea da tek tako pusti igrača da igra. Valja mu se sad dobro preznojiti na treninzima kako bi zasluzio povjerenje. Jbg i ja Q-a najviše gotivim od napadača, ali se ponio dosta amaterski.
Btw. koji ste sad na tabeli? Koliko vam bjezi Inter?
★★★
Sada smo 7. i Inter nam bjezi 7 bodova.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
cestitke crveni na pobijedi, mjesto vam je u vrhu, iza intera haha. i pazo ga fuljnu
sada smo 7. i Inter bjezi 7 bodova, ali ima i veceras utakmicu da odigra pa vidjet cemo sta ce biti.... kaze Allegri da cemo ih stici do kraja februara, al sve mu nesto nevjerujem daj boze hehe... mada u zdanje vrijemo je dobar, samo sere nekad sa taktikom u pm al ajd et..L'Avvocato je napisao/la:Lupili su oni njega po dzepu ... 80 hiljada eura dobio kaznu. Al' nema kod Contea da tek tako pusti igrača da igra. Valja mu se sad dobro preznojiti na treninzima kako bi zasluzio povjerenje. Jbg i ja Q-a najviše gotivim od napadača, ali se ponio dosta amaterski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.