Sve u svemu nije lose.
De Jong izasao zbog povrede umjesto njega usao Ambrosini.
Pazzo upravo stativu pogodi.
De Sciglio vec cetvrta asistencija ove sezone ako se ne varamMaestro^^ je napisao/la:Solidno igramo , Shaarawy odlicno probija , De Sciglio asistirao Robinhu za pogodak .
Sve u svemu nije lose.
De Jong izasao zbog povrede umjesto njega usao Ambrosini.
Pazzo upravo stativu pogodi.
toooooo brate dragi samo neka momak trpa , kakva dva dragulja imamo Shaarawy i De SciglioMaestro^^ je napisao/la:Shaaraaaaaaaawyyy 1-4![]()
. Prizvao si ga
.
Koja greska Gilleta.
Nije Torino damamilanist je napisao/la:ehet i druga dama iz torina je cucnula, veoma vazna pobjeda, sada slijedi kup, pa pescara, koja se mora isto tako dobiti, na ppairu djeluje lako ali ne treba se opustiti. pobjedom bi bilo sve lakse ubuduce,, vracamo se polako dobro je..
Forzaaa Milan. saraf zabi k'o inzaghi u najblje dane
IlPrincipe je napisao/la:I mene baš zanima oko čega su se zakačili Mexes i Robinho![]()
Igra može bolje, naravno kad igraš bez 3 važna igrača i ne očekujem neku igru ali eto. Montolivo je veoma falio ...
EDIT: SR'ANJE ! - DE JONG OUT 2 MJESECA![]()
De Jong will be out for at least 2 months, but he could also be out for the rest of the season
Radodajka jel' ?L'Avvocato je napisao/la:Nije Torino damamilanist je napisao/la:ehet i druga dama iz torina je cucnula, veoma vazna pobjeda, sada slijedi kup, pa pescara, koja se mora isto tako dobiti, na ppairu djeluje lako ali ne treba se opustiti. pobjedom bi bilo sve lakse ubuduce,, vracamo se polako dobro je..
Forzaaa Milan. saraf zabi k'o inzaghi u najblje dane![]()
Samo je jedna gospođa u Torinu
Ne znam ja ko je aktuelni prvak i ko je trenutno prvi na tabelimilanist je napisao/la:
Radodajka jel' ?![]()
![]()
btw kako vasi odigrase protiv palerma nisam mogao obje pratiti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.