SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la defender » 10 dec 2012, 20:41

Otelo je napisao/la:Pa bi vec bili u prvoj ligi,al hebajiga.
Bilo bi lijepo da se to pravilo promjeni,jer kao sto savez vidi ja nisam trajno banovan sto moze i admin da potvrdi samo sam uz njegovo dopustenje,znaci uz NJEGOVO,promjenio nick.
Nije istina da si promijenio nick nego si otvorio novi profil a stari na kojem si igrao je trajno banovan.
Zao mi je, tvoja je greska. Prije nego sto si to uradio trebao si se odjaviti sa starog nicka a onda se prijaviti sa novi ali nisi...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 dec 2012, 20:42

defender je napisao/la:
Bilo bi lijepo da se to pravilo promjeni,jer kao sto savez vidi ja nisam trajno banovan sto moze i admin da potvrdi samo sam uz njegovo dopustenje,znaci uz NJEGOVO,promjenio nick.
Nije istina da si promijenio nick nego si otvorio novi profil a stari na kojem si igrao je trajno banovan.
Zao mi je, tvoja je greska trebao si prije nego sto si to uradio odjaviti se sa starog nicka a onda se prijaviti sa novim ali nisi...
pa na starom sam bio banovan na 7 dana,i onda sam napravio novi profil i istog trena se javio adminu da banuje stari trajno a ostavio novi,tj nakon isteka 7-dnevnog bana od starog nicka
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 10 dec 2012, 20:48

Otelo je napisao/la:
defender je napisao/la:
Zao mi je, tvoja je greska trebao si prije nego sto si to uradio odjaviti se sa starog nicka a onda se prijaviti sa novim ali nisi...
pa na starom sam bio banovan na 7 dana,i onda sam napravio novi profil i istog trena se javio adminu da banuje stari trajno a ostavio novi,tj nakon isteka 7-dnevnog bana od starog nicka
opet ti kazem tvoja je greska jer nisi procitao pravila lige, sad je kasno...

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 10 dec 2012, 20:50

Ponosan na ekipu. :)
Najveći uspjeh od osnivanja kluba je ostvaren. Zato bih zahvalio i čestitao svima koji su učestvovali od početka do kraja, prvo onima koji su za ovo najzaslužniji (moje ljudine i igračine @reds i @Claus), pa onda svim ostalim. Tu mislim na dugogodišnjeg člana @Zdenu, prvog kapitena i jednog od osnivača @ArsenalFC, pa čak i @Virtu4alu koji nije odigrao nijedan službeni meč.

Moram reći da je sezona počela dosta čudno, baš zbog Virtuovih izostanaka i našeg problema konzistencije koji je bio vječna boljka. To se umnogome popravilo jer smo nakon dolaska Clausa dobili na kontinuitetu. Nismo propuštali tekme i to je recept za pobjede. Na kraju, možda da naši konkurenti nisu primijetili pogrešku Saveza, možda bi sve drugačije završilo, ali to su priče 'šta bi bilo kad bi bilo'. :D Ovaj je tim iz sezone u sezonu, od njegovog osnivanja, samo napredovao i svake godine bili smo sve bolji i bolji. Titula je logičan slijed događanja. Ne mogu se odlučiti koji mi je bolji transfer (Claus ili reds), to je ko kad neko mater pita jel joj draže jedno ili drugo dijete. :lol: Uglavnom, njih su dvojica ove godine razvalili. Momcovi, svaka vam dala. ;)
Šteta za kup, gdje smo naletili na Spartance u neviđenoj formi i opet izgubili tek na produžetke (to zato što sam ja davao golove :P ).

Eto ostala još jedna tekmica, u principu nebitna ali odigrat ćemo pošteno do kraja. A poslije toga na zasluženi odmor.

[youtube][/youtube]

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 dec 2012, 20:52

procitao sam ja pravila lige hrpu puta,al je ovo pravilo dosta skakljivo jer me je admin zbunio,napisao sam mu ovo sto i tebi sad i sta je dobio i @padovan i @123456 i svi su rekli (barem mislim da je ovaj zadnji jer sa njim nisam direktno pricao) da nakon 7-dnevnog isteka bana na novom nicku mogu nastavit igrat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 10 dec 2012, 21:45

Jel moze se tipovati iz zajebancije ovo zadnje kolo
Da pokusam neki gol kola ili mozda sezone :D

Ni nama ni Red Bavarianu rezultat nije bitan tako da nece napraviti neku pometnju na tabeli

Samo nemoj da me prozovete Leonardo Bonucci :D
Thomas Müller - Fußballgott

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 dec 2012, 21:51

Samo ti, ja ganjam ovo na listi strijelaca :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 dec 2012, 22:30

Wisey je napisao/la:Ponosan na ekipu. :)
Najveći uspjeh od osnivanja kluba je ostvaren. Zato bih zahvalio i čestitao svima koji su učestvovali od početka do kraja, prvo onima koji su za ovo najzaslužniji (moje ljudine i igračine @reds i @Claus), pa onda svim ostalim. Tu mislim na dugogodišnjeg člana @Zdenu, prvog kapitena i jednog od osnivača @ArsenalFC, pa čak i @Virtu4alu koji nije odigrao nijedan službeni meč.

Moram reći da je sezona počela dosta čudno, baš zbog Virtuovih izostanaka i našeg problema konzistencije koji je bio vječna boljka. To se umnogome popravilo jer smo nakon dolaska Clausa dobili na kontinuitetu. Nismo propuštali tekme i to je recept za pobjede. Na kraju, možda da naši konkurenti nisu primijetili pogrešku Saveza, možda bi sve drugačije završilo, ali to su priče 'šta bi bilo kad bi bilo'. :D Ovaj je tim iz sezone u sezonu, od njegovog osnivanja, samo napredovao i svake godine bili smo sve bolji i bolji. Titula je logičan slijed događanja. Ne mogu se odlučiti koji mi je bolji transfer (Claus ili reds), to je ko kad neko mater pita jel joj draže jedno ili drugo dijete. :lol: Uglavnom, njih su dvojica ove godine razvalili. Momcovi, svaka vam dala. ;)
Šteta za kup, gdje smo naletili na Spartance u neviđenoj formi i opet izgubili tek na produžetke (to zato što sam ja davao golove :P ).

Eto ostala još jedna tekmica, u principu nebitna ali odigrat ćemo pošteno do kraja. A poslije toga na zasluženi odmor.
Bilo je pitanje vremena kad ćemo osvojiti titulu. 8-)

Išli smo postepeno. Ako se ne varam 2. mjesto u 3. ligi, pa onda 3. mjesto u 2. ligi i pobjeda u baražu, i onda prva liga. Prošla sezona je završila kako je završila. Igrali smo 1/2 finale kupa, a u ligi ako se ne varam nismo bili ništa posebno. Ove sezone smo igrali sjajno. Doduše, napočetku smo imali problema. Nakon prvi par kola primarni cilj je bio opstanak u ligi, ali smo onda ušli u sjajan niz i završili gdje smo završili. Čestitke i tebi i @Claus -u, koji se pokazao kao sjajno pojačanje. Ipak, za pohvalu je i potez @Admira iz suparničke ekipe. Mogao je jednostavno prešutiti tu grešku i Topnici bi sada bili bodovno poravnjati sa nama.

Šta još reći? Slavimo, zaslužili smo. Naredne sezone idemo po double. Titulu je teže odbraniti nego osvojiti, idemo da oborimo tu teoriju. Ako ništa, ja bih bio zadovoljan i da osvojimo kup. Fali nam taj trofej. :P

Btw. pozdrav i od mene za @Zdenu. Da nije bilo njega, pitanje je da li bi Pjetlovi danas bili prvaci.
FK Pjetlovi

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 10 dec 2012, 22:51

don_burza je napisao/la:Jel moze se tipovati iz zajebancije ovo zadnje kolo
Da pokusam neki gol kola ili mozda sezone :D

Ni nama ni Red Bavarianu rezultat nije bitan tako da nece napraviti neku pometnju na tabeli

Samo nemoj da me prozovete Leonardo Bonucci :D
Samo pucaj :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 10 dec 2012, 23:17

da pozdravim svoje kolege iz ekipe Spartans, bio sam pod suspenzijom zbog dopinga. :lol: idemo i u drugoj nastaviti jakim tempom
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 dec 2012, 23:20

S-Y-L-A-R je napisao/la:Gongashi, trebajul vam bodovi, da se dogovorimo? :P
Dobra, dobra.

Nego da se izvinim svima zbog neispunjenog' obećanja. Malo me ovaj fax sputava da pišem, al' valjda će biti bolje u seljdećoj sezoni. :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 10 dec 2012, 23:25

defender je napisao/la: opet ti kazem tvoja je greska jer nisi procitao pravila lige, sad je kasno...
Hajd ti nama sad reci da li ovo kolo moramo igrati sami ili novi igrac vec moze tipovati umjesto njega , takodjer Otela nemozemo uzeti ako sam dobro shvatio ?
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 11 dec 2012, 08:47

elninho_resTO je napisao/la:
defender je napisao/la: opet ti kazem tvoja je greska jer nisi procitao pravila lige, sad je kasno...
Hajd ti nama sad reci da li ovo kolo moramo igrati sami ili novi igrac vec moze tipovati umjesto njega , takodjer Otela nemozemo uzeti ako sam dobro shvatio ?

Potrebno je jos jedan izostanak .....

Senaid L.F.C +,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+, :!: , :!:

..............sto znaci da u 18.kolu nece moci igrati novi igrac.Tek u barazu ako ga izborite ili u 1.kolu 9.sezone.

Otela ne moze po pravilima u tim :(

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 11 dec 2012, 09:48

reds je napisao/la:
Wisey je napisao/la:Ponosan na ekipu. :)

Bilo je pitanje vremena kad ćemo osvojiti titulu. 8-)

Išli smo postepeno. Ako se ne varam 2. mjesto u 3. ligi, pa onda 3. mjesto u 2. ligi i pobjeda u baražu, i onda prva liga. Prošla sezona je završila kako je završila. Igrali smo 1/2 finale kupa, a u ligi ako se ne varam nismo bili ništa posebno. Ove sezone smo igrali sjajno. Doduše, napočetku smo imali problema. Nakon prvi par kola primarni cilj je bio opstanak u ligi, ali smo onda ušli u sjajan niz i završili gdje smo završili. Čestitke i tebi i @Claus -u, koji se pokazao kao sjajno pojačanje. Ipak, za pohvalu je i potez @Admira iz suparničke ekipe. Mogao je jednostavno prešutiti tu grešku i Topnici bi sada bili bodovno poravnjati sa nama.

Šta još reći? Slavimo, zaslužili smo. Naredne sezone idemo po double. Titulu je teže odbraniti nego osvojiti, idemo da oborimo tu teoriju. Ako ništa, ja bih bio zadovoljan i da osvojimo kup. Fali nam taj trofej. :P

Btw. pozdrav i od mene za @Zdenu. Da nije bilo njega, pitanje je da li bi Pjetlovi danas bili prvaci.
Šta reći na ovakve postove, momci, nemam šta nadodati. Odlični smo bili tijekom cijele sezone, dok je klub sam po sebi jedan od najuspješnijih i najnaprednijih u čitavom takmičenju. Pozdravljam ovom prilikom i sve bivše igrače tima. :) Imamo mi još mnogo trofeja za osvojiti, a prva šansa nam je već SUPERKUP. ;) Nemojte ga smetnuti s uma, a ako se ne varam - igra se sedmicu prije početka nove sezone. Protivnici su nam Green Dragonsi, tako da neće biti nimalo lagano i moguće je da, ukoliko ne budemo maksimalno skoncentrisani i usredotočeni, izgubimo pehar. Vjerujem da se to neće dogoditi. :mrgreen: Također, atakujemo i na odbranu titule, iako će biti teže 100x nego ove sezone. Naravno, i nedosanjana želja ostaje KUP. :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 dec 2012, 14:48

123456 je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:

Potrebno je jos jedan izostanak .....

Senaid L.F.C +,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+, :!: , :!:

..............sto znaci da u 18.kolu nece moci igrati novi igrac.Tek u barazu ako ga izborite ili u 1.kolu 9.sezone.

Otela ne moze po pravilima u tim :(
samo sto ja nisam tipovao 16 i 17 kolo te ponovljenu utakmnicu 14 kola,jesam tipovao prvu tekmu,ali se ta ne broji tako da po nekoj logici nisam tipovao 3 tekme,te moji bivsi suigraci mogu trazit novog igraca

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 11 dec 2012, 18:44

Ja samo da kazem da izlazim iz ekipe SK Stolac Hercegovina i vise necu koristiti ovaj nick,te cu pisat sa nicka Otelo od sada pa do dana Sudnjeg.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 11 dec 2012, 18:54

Senaid L.F.C je napisao/la:Ja samo da kazem da izlazim iz ekipe SK Stolac Hercegovina i vise necu koristiti ovaj nick,te cu pisat sa nicka Otelo od sada pa do dana Sudnjeg.
OK. ;)
U ekipi SK Stolac Hercegovina sada fali igrac pa molim kapitena elninho_resTO da pronadje novog igraca u sto kracem roku kako bi isti mogao postaviti prognoze za zadnje, 18. kolo

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 dec 2012, 18:57

defender je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:Ja samo da kazem da izlazim iz ekipe SK Stolac Hercegovina i vise necu koristiti ovaj nick,te cu pisat sa nicka Otelo od sada pa do dana Sudnjeg.
OK. ;)
U ekipi SK Stolac Hercegovina sada fali igrac pa molim kapitena elninho_resTO da pronadje novog igraca u sto kracem roku kako bi isti mogao postaviti prognoze za zadnje, 18. kolo
evo ja se javljam ako mogu da uletim

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 12 dec 2012, 00:59

Otelo je napisao/la:
defender je napisao/la:
OK. ;)
evo ja se javljam ako mogu da uletim
Ako je do mene onda moze :)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 12 dec 2012, 08:10

Otelo je novi igras SK Stolac Hercegovina i moze odma tipovati.Sretno.

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.