Najveći uspjeh od osnivanja kluba je ostvaren. Zato bih zahvalio i čestitao svima koji su učestvovali od početka do kraja, prvo onima koji su za ovo najzaslužniji (moje ljudine i igračine @reds i @Claus), pa onda svim ostalim. Tu mislim na dugogodišnjeg člana @Zdenu, prvog kapitena i jednog od osnivača @ArsenalFC, pa čak i @Virtu4alu koji nije odigrao nijedan službeni meč.
Moram reći da je sezona počela dosta čudno, baš zbog Virtuovih izostanaka i našeg problema konzistencije koji je bio vječna boljka. To se umnogome popravilo jer smo nakon dolaska Clausa dobili na kontinuitetu. Nismo propuštali tekme i to je recept za pobjede. Na kraju, možda da naši konkurenti nisu primijetili pogrešku Saveza, možda bi sve drugačije završilo, ali to su priče 'šta bi bilo kad bi bilo'.
Šteta za kup, gdje smo naletili na Spartance u neviđenoj formi i opet izgubili tek na produžetke (to zato što sam ja davao golove
Eto ostala još jedna tekmica, u principu nebitna ali odigrat ćemo pošteno do kraja. A poslije toga na zasluženi odmor.
[youtube][/youtube]