filip13
Ne kontam o kakvim bilateralnim sporazumima pričaš! Ako su to oni sporazumi što potpisuju djeca na kampovima u Trebinju i na Jahorini,onda ok,ali i tu se ne radi o otimačini već o najobičnijem komadu papira koji nema ama baš nikakve veze sa otimačinom!
storm raider
Složičeš se sa mnom da Nemanja Gordić nebi dobio poziv ni za crnogorsku reprezentaciju,baš kao što od njega ni selekcija BiH neće dobiti skoro pa ništa,to će se vidjeti na prvenstvu ako ga bude u sastavu (sam da me sad ovi grobari na forumu ne počnu daviti). Dakle pričom šta bi bilo kad bi bilo bi do sutra mogli, nijedan "ozbiljan" trener barem na osnovu trenutnog kvaliteta nebi računao na Nemanju.
I opet ponavljam živim kao i svi mi u ovoj i ovakvoj BiH,dakle protiv iste nemam apsolutno ništa,niti ijednu ružnu riječ sam rekao.
I Goran Ikonić je igrao za reprezentaciju,kao i još njih dosta, s istim sam par puta ćaskao,nisam baš siguran da bi ti odgovaralo njegovo viđenje

Pa stoga nema smisla ni ulaziti u tu diskusiju. Što se potpisa tiče,djelimično si u pravu,činjenica je jedna,da nijedan potpis ne može nadjačati srce i želju,stoga nemamo pravo ni ti ni ja se praviti pametni i reći kako neko nekome nešto nameće! Svak bira ono što mu više prija i gdje može! To je činjenica svih činjenica! Širi se onoliko koliko je širok,igra u kvalitetnom sastavu isto onoliko koliko je sam kvalitetan!
I da evidentno ne poznaješ Bodirogu kao čovjeka,al to nije nikakva novost na forumu!
Target
Ponavljam se ali nema veze,svak od tih momaka igra tamo gdje kvalitetom doprinosi kvalitetu,ili se uklapa u prosjek.Gotova priča,niko mene ne može natjerati da obučem dres Srbije ukoliko ja to ne želim! Niti suprotno! Dakle, pustimo se tih priča oko otimanja,bar u ovoj državi svi sve znamo jedni o drugima,pa tako i kad je u pitanju sastavljanje selekcija!
Što se tiče bilateralnog sporazuma KSBIH i potpisa sa Sandžakom slobodno!

Dole je zadnje veliko ime bio Turkcan ili ti ga Jahović... Sigurno su ga Turci natjerali da igra za njih....
Dakle ako ti smatraš da će doprinijeti kvalitetu reprezentacije djeca iz Sandžaka više nego djeca iz Bijeljine,ok, ali smatram da bi većina te djece birala ono gdje smatraju da će više napredovati i napraviti veću karijeru - odgovor sam znaš!
Mnogo štošta nije korektno,ali se to zaboravlja kada se radi o nekim stvarima... Po toj logici stvari hrpu medalja koju su srpski sportisti godinama osvajali u dresovima drugih selekcija nije ništa drugo do po vašem viđenju prijetnja.... Sport ne zna za moranje,sport poznaje interes sportiste i interes reprezentacije/kluba! Što prije shvatimo biće svima lakše.
samson
Pričao si o sindromu! Pričao si kako će gotovo sigurno već posle tri kola Srbija ispasti,tvoje mišljenje,ali si potome išao iz krajnosti u krajnost,pa sam pomislio da pišeš o hokeju.
Sledećim dvjema rečenicama potkrepljuješ tvrdnu da se o košarci veoma slabo razumiješ.
Apsolutno je tvoje pravo da misliš kako će Srbiju dobiti C.Gora,kao i BiH. Međutim osim subjektivnog,nekada treba uključiti i realan momenat.
Malo više se edukuj o košarci.