EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 dec 2012, 15:21

Malo poštovanja prema Saletu Đorđeviću.... Između ostalog prvi je nekoliko puta potpomogao različite akcije za pomoć najsiromašnijoj djeci u BiH i Srbiji....

Sale je jedan od najvecih kosarkasa licno bio sam na njegovom oprostaju. Ali ko covjek i izjave sto daje potpaljuje vatru gdje ne treba i slicno za mene licno ko slina .

Srbija u košarkaškom smislu nikada nije imala strah ni od jedne reprezentacije iz regiona,niti će imati,jer jednostavno ima najbolji tim, najstručniji kadar,veliki potencijal i najveći broj košarkaških centara,pa ako ćemo realno i najbolje rezultate od 1992.

Ako ima sve to onda se postavlja pitanje zasto potpisuje neke bilatelarne sporazume sa entitetom u BiH, zasto uzima talente iz druge drzave i slicno. Uredu je kada se odluce momci iz R.S da ce igrati za Srbiju, ali nekoga siliti Boze dragi, a jos kazete da ste najbolji. Najbolji rezultati od 1992 ne znam bas ali ostavljam tebi na razmisljanje.

Što se sindroma tiče,mi možemo imati samo sindrom povreda i straha od istih,jer su iste uveliko kumovale očajnim igrama u kvalifikacijama...
I da blago vama ako se uzdate da će Srbija biti ispod,onda evidentno sebe smatrate kvalitetnijim od iste,neda mi se tražiti vaš trenutni skor sa istom.... ;)[/quote]

Niko ne kaze da smo bolji, mi cemo svakome nezgodni biti i to je to, pokazali smo da protiv svih mozemo da igramo ali kosarka u Srbiji je u velikom padu i sve se svelo na Teodosica i Krleta kada malo bolje i pogledas jete tako. Na kraju ispade upravu onaj kosarkas sto je rekao par stvari.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 11 dec 2012, 15:56

1. Svak ima pravo na mišljenje,pa tako i Sale Đorđević,mene apsolutno nebi uvrijedilo da je recimo Firić izjavio kako je Srbija najlošija u grupi,bez obzira što bi to bilo suludno izjaviti,nebi to gledao kroz prizmu,kroz koju gleda većina ljudi na ovoj temi,a svi znamo koju...

2. Zalazimo u politiku već,kad malo bolje posmatraš vidjećeš da je itekako momaka iz Srbije igralo za košarkašku reprezentaciju BiH. Stvar je ličnog izbora nikakve prisile... Bodiroga kao vjerovatno najveći igrač svog vremena u Evropi, nikada nijednu ružnu riječ nije uputio prema BiH.... Svi ostali momci iz RS normalno je da ukoliko kvalitetom zaslužuju uvijek će odabrati svi znamo koga,sav ostali prosjek će izabrati ono što mu je preostalo....

3. Par njih je to reklo,apsolutno nemam ništa protiv toga da neko misli da je BiH bolja, samo sam reagovao kad ovaj čovjek poče priču o nekim sindromima,mlaćenju i ko zna čemu još. ;)
Ne vidim po čemu smatraš da košarka u Srbiji je u padu. Rezultatski na reprezentativnom planu da (uzmemo li sve realne aspeke onih izdanja iz kvalifikacija) ali kvalifikacije su jedno, prvenstvo totalno drugo! I kada je uzimala srebro,Srbija je gubila u Finskoj... U kval... za SP u fudbalu,najbolja odbrana kvalifikacija je u samo jednom meču primila šest komada.....

Potencijal, klupski rezultati, kvalitet nacionalnog takmičenja (dakle domaće lige),juniorske lige, stručni kadar u svemu tome je Srbija i dalje za korak ispred regiona,što opet ne znači da neće biti loših rezultata.....

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 dec 2012, 16:06

samoradnik je napisao/la:1. Svak ima pravo na mišljenje,pa tako i Sale Đorđević,mene apsolutno nebi uvrijedilo da je recimo Firić izjavio kako je Srbija najlošija u grupi,bez obzira što bi to bilo suludno izjaviti,nebi to gledao kroz prizmu,kroz koju gleda većina ljudi na ovoj temi,a svi znamo koju...

2. Zalazimo u politiku već,kad malo bolje posmatraš vidjećeš da je itekako momaka iz Srbije igralo za košarkašku reprezentaciju BiH. Stvar je ličnog izbora nikakve prisile... Bodiroga kao vjerovatno najveći igrač svog vremena u Evropi, nikada nijednu ružnu riječ nije uputio prema BiH.... Svi ostali momci iz RS normalno je da ukoliko kvalitetom zaslužuju uvijek će odabrati svi znamo koga,sav ostali prosjek će izabrati ono što mu je preostalo....

3. Par njih je to reklo,apsolutno nemam ništa protiv toga da neko misli da je BiH bolja, samo sam reagovao kad ovaj čovjek poče priču o nekim sindromima,mlaćenju i ko zna čemu još. ;)
Ne vidim po čemu smatraš da košarka u Srbiji je u padu. Rezultatski na reprezentativnom planu da (uzmemo li sve realne aspeke onih izdanja iz kvalifikacija) ali kvalifikacije su jedno, prvenstvo totalno drugo! I kada je uzimala srebro,Srbija je gubila u Finskoj... U kval... za SP u fudbalu,najbolja odbrana kvalifikacija je u samo jednom meču primila šest komada.....

Potencijal, klupski rezultati, kvalitet nacionalnog takmičenja (dakle domaće lige),juniorske lige, stručni kadar u svemu tome je Srbija i dalje za korak ispred regiona,što opet ne znači da neće biti loših rezultata.....

svaka mu čast na tome,ali mu vjerovatno ne bi bilo drago da neko iz KSBIH dođe u sandžak i potpisuje nekakve ugovore sa klubovima izu tog dijela srbije da njihovi igrači igraju za BiH

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 dec 2012, 16:17

samoradnik je napisao/la:1. Svak ima pravo na mišljenje,pa tako i Sale Đorđević,mene apsolutno nebi uvrijedilo da je recimo Firić izjavio kako je Srbija najlošija u grupi,bez obzira što bi to bilo suludno izjaviti,nebi to gledao kroz prizmu,kroz koju gleda većina ljudi na ovoj temi,a svi znamo koju...

Bas ovo sto @filip kaze, a i ti si u mnogo cemu u pravu, samo u ovome sto sam boldovao. Ipak, "nenormalno" bi bolje bilo za svakoga normalnog. Gordic recimo i da je dobio poziv Srbije, opet bi ga glatko odbio. Kao klinac jos u kadetskoj reprezentaciji obozavao je dres Bosne i Hercegovine, a i danas sa istim uzivanjem dolazi na okupljanja.

On nije izolirani slucaj, niti ce biti. Taj neki potpis nece mnogo donijeti dobra ni Srbiji, a ni nama, ali eto, neka se nesto desava. Inace, napisao sam jednom Bodiroga je kosarkaski genijalac bio, a u svemu drugom "Bodiroga = Mihajlovic".
Sport je lijek za tijelo i duh.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 dec 2012, 16:22

Nisi me shvatio igra i igrace mnogo momaka za BiH iz R.S isto kao i za Srbiju kada sami odluce ja kazem nemam nista protiv toga svako ide gdje ga srce vodi.

Bas me zanima sta bi ti rekao da KSBIH ode na Sandzak potpise bilatelarni sporazum sa njima i odozgo uzima sve talente ? Kako bi Bodiroga odreagovao ili slicni ? Zanimljivo, poenta moje price je da ovo nije korektno od strane KSS sto se radi.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 11 dec 2012, 16:48

Napisao sam da dizemo svoju igru, ne da smo bolji od Srbije. Nemoj mi odmah trpati rijeci u usta!

Sto se tice Sase Đorđevica, neka ga. Sto dalje od mene. Isto vazi i za Bodirogu.

To sto su oni postigli kao kosarkasi mene ne zanima. Da su rudari, odao bih im priznanje. Ovako .. Haj zdraO ..

Sto se tice Crnogoraca, evo, napisacu da ce Srbiju ponovo uzeti. A, sa nama ce biti gusta. Zapamti na kojoj str. ove teme sam to napisao pa pronađi iduce godine ..

Kazes, mnogo povrijeđenih? Da ste imali samo petorku na raspolaganju, Estonija se ne gubi. Srbija nit jednu tekmu ove godine nije bila uvjerljiva.. Naravno, do prvenstva sa stosta moze desiti. Ali, govoriti o Srbima kao o ne znam kome ili cemu je smijesno ... Ja necu vise o tome. Ima prvenstvo pa se vidimo tada ..

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 11 dec 2012, 17:39

filip13

Ne kontam o kakvim bilateralnim sporazumima pričaš! Ako su to oni sporazumi što potpisuju djeca na kampovima u Trebinju i na Jahorini,onda ok,ali i tu se ne radi o otimačini već o najobičnijem komadu papira koji nema ama baš nikakve veze sa otimačinom!

storm raider

Složičeš se sa mnom da Nemanja Gordić nebi dobio poziv ni za crnogorsku reprezentaciju,baš kao što od njega ni selekcija BiH neće dobiti skoro pa ništa,to će se vidjeti na prvenstvu ako ga bude u sastavu (sam da me sad ovi grobari na forumu ne počnu daviti). Dakle pričom šta bi bilo kad bi bilo bi do sutra mogli, nijedan "ozbiljan" trener barem na osnovu trenutnog kvaliteta nebi računao na Nemanju.
I opet ponavljam živim kao i svi mi u ovoj i ovakvoj BiH,dakle protiv iste nemam apsolutno ništa,niti ijednu ružnu riječ sam rekao.
I Goran Ikonić je igrao za reprezentaciju,kao i još njih dosta, s istim sam par puta ćaskao,nisam baš siguran da bi ti odgovaralo njegovo viđenje ;) Pa stoga nema smisla ni ulaziti u tu diskusiju. Što se potpisa tiče,djelimično si u pravu,činjenica je jedna,da nijedan potpis ne može nadjačati srce i želju,stoga nemamo pravo ni ti ni ja se praviti pametni i reći kako neko nekome nešto nameće! Svak bira ono što mu više prija i gdje može! To je činjenica svih činjenica! Širi se onoliko koliko je širok,igra u kvalitetnom sastavu isto onoliko koliko je sam kvalitetan!
I da evidentno ne poznaješ Bodirogu kao čovjeka,al to nije nikakva novost na forumu!

Target

Ponavljam se ali nema veze,svak od tih momaka igra tamo gdje kvalitetom doprinosi kvalitetu,ili se uklapa u prosjek.Gotova priča,niko mene ne može natjerati da obučem dres Srbije ukoliko ja to ne želim! Niti suprotno! Dakle, pustimo se tih priča oko otimanja,bar u ovoj državi svi sve znamo jedni o drugima,pa tako i kad je u pitanju sastavljanje selekcija!

Što se tiče bilateralnog sporazuma KSBIH i potpisa sa Sandžakom slobodno! :)
Dole je zadnje veliko ime bio Turkcan ili ti ga Jahović... Sigurno su ga Turci natjerali da igra za njih.... :) :)
Dakle ako ti smatraš da će doprinijeti kvalitetu reprezentacije djeca iz Sandžaka više nego djeca iz Bijeljine,ok, ali smatram da bi većina te djece birala ono gdje smatraju da će više napredovati i napraviti veću karijeru - odgovor sam znaš!

Mnogo štošta nije korektno,ali se to zaboravlja kada se radi o nekim stvarima... Po toj logici stvari hrpu medalja koju su srpski sportisti godinama osvajali u dresovima drugih selekcija nije ništa drugo do po vašem viđenju prijetnja.... Sport ne zna za moranje,sport poznaje interes sportiste i interes reprezentacije/kluba! Što prije shvatimo biće svima lakše.

samson

Pričao si o sindromu! Pričao si kako će gotovo sigurno već posle tri kola Srbija ispasti,tvoje mišljenje,ali si potome išao iz krajnosti u krajnost,pa sam pomislio da pišeš o hokeju.
Sledećim dvjema rečenicama potkrepljuješ tvrdnu da se o košarci veoma slabo razumiješ.

Apsolutno je tvoje pravo da misliš kako će Srbiju dobiti C.Gora,kao i BiH. Međutim osim subjektivnog,nekada treba uključiti i realan momenat.

Malo više se edukuj o košarci.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 11 dec 2012, 17:43

Hahahah. Drzim obecanje, necu vise .. Kazem, iduca godina. Pa se cujemo ja, ti, Sale Celo ... Ne trpaj ljudima rijeci u usta. Jedna od najruznijih osobina kod ljudi. Veoma prisutna i na forumu .. Sale, ziv mi bio ..

Kuruz
Kontakt:

Post Postao/la Kuruz » 11 dec 2012, 17:50

Za vas će biti premija ako ne izgubite od Srbije više od 7 razlike,eto živi bili pa...

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 dec 2012, 18:03

Samo radnik molim te ne trpaj rijeci koje nisam rekao, ja nikada nisam spomenuo u postovima da ce djeca sa SAndzaka mogu vise doprinjeti BiH reprezentaciji nego djeca iz Bijeljine, samo sam dao sta bi bilo kada bi bilo .

Kuruze posjecas me na onog "agenta" albignotea ili kako vec.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 11 dec 2012, 18:05

Kuruz je napisao/la:Za vas će biti premija ako ne izgubite od Srbije više od 7 razlike,eto živi bili pa...
Ne mogu nit zamisliti sta si mislio pred pocetak kvalifikacija za Sloveniju.. O Estoniji, Izraelu, Crnogorcima ...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 dec 2012, 18:45

Bahatost i podcjenjivanje ih je uvijek koštalo, super, lako ćete vi sa nama , Crnogorcima i Makedoncima....

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 dec 2012, 18:54

samoradnik je napisao/la:
storm raider

Složičeš se sa mnom da Nemanja Gordić nebi dobio poziv ni za crnogorsku reprezentaciju,baš kao što od njega ni selekcija BiH neće dobiti skoro pa ništa,to će se vidjeti na prvenstvu ako ga bude u sastavu (sam da me sad ovi grobari na forumu ne počnu daviti). Dakle pričom šta bi bilo kad bi bilo bi do sutra mogli, nijedan "ozbiljan" trener barem na osnovu trenutnog kvaliteta nebi računao na Nemanju.
I opet ponavljam živim kao i svi mi u ovoj i ovakvoj BiH,dakle protiv iste nemam apsolutno ništa,niti ijednu ružnu riječ sam rekao.
I Goran Ikonić je igrao za reprezentaciju,kao i još njih dosta, s istim sam par puta ćaskao,nisam baš siguran da bi ti odgovaralo njegovo viđenje ;) Pa stoga nema smisla ni ulaziti u tu diskusiju. Što se potpisa tiče,djelimično si u pravu,činjenica je jedna,da nijedan potpis ne može nadjačati srce i želju,stoga nemamo pravo ni ti ni ja se praviti pametni i reći kako neko nekome nešto nameće! Svak bira ono što mu više prija i gdje može! To je činjenica svih činjenica! Širi se onoliko koliko je širok,igra u kvalitetnom sastavu isto onoliko koliko je sam kvalitetan!
I da evidentno ne poznaješ Bodirogu kao čovjeka,al to nije nikakva novost na forumu!
-Poceo si i ti sa pricama "sta bi bilo kad bi bilo". Da li bi on dobio poziv, i da li cemo mi od njega sljedece godine mnogo dobiti, malo ili nista, to je bas u domenu tih prica. Ja drzim da bi on u svimovim godinama za koje igra za svoju drzavu, dobio 100% poziv.

-Niko nije rekao da ti imas ista protiv BiH, a i da imas nista tu ne mozes da uradis, ni ti ni bilo ko drugi, na zalost ili radost, kako ko voli. U to ni ne ulazim.

-Sto se tice Ikonica, pa on se proslavio u Sarajevu - godinama je ovdje igrao, tako da znam vrlo dobro njegovo vidjenje, slozio se nisam sa sitnicama, ali u vecini jesam.

-Sto se tice potpisa, on ne vodi nikud, do zadiranja u tudji teritorij. To je nesto sto se ne radi, jednostavno. Mada ko zeli da igra za bilo koju drzavu, ako ima kvalitet on ce igrati, bio to Srbin, Hrvat ili Bosanac. Ovo je korak nazad i za Srbiju i za Bosnu i Hercegovinu. Objasnio sam to vec.

-Evidentno je jedino da ti ne poznajes, na tvoju zalost. Ali i na to smo navikli ovdje.

Da zakljucim, taj potpis je lican, teritorijalan i administrativan napad na granice ove drzave, van domena sporta. Iz te prizme treba posmatrati. Ja i kada bi se takav sporazum potpisao sa Sandzakom, ne bih bio za to, jer to jednostavno nisu nasi igraci. U redu je ako necije srce kuca za Bosnu ili Srbiju, to je svaciji individualni izbor, ali cemu ovo, sem usmjeravanja igraca da igraju za drugu zemlju (osjecao malac to ili ne, tu ce se odredjeni procenat potencijalnih kandidata koji osjecaju BiH izgubiti - slozit ces se, cisto zbog tog usmjeravanja, a koliko god taj procenat bio mali - velik je..), pod pokroviteljstvom izmedju ostalog i Bodiroginog kampa? Odgovor je jasan i tebi i meni, a nazalost ne treba ovo Srbiji. Ima ona klinaca da "nahrani" cijeli Balkan.

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 dec 2012, 18:56

samoradnik je napisao/la:filip13

Ne kontam o kakvim bilateralnim sporazumima pričaš! Ako su to oni sporazumi što potpisuju djeca na kampovima u Trebinju i na Jahorini,onda ok,ali i tu se ne radi o otimačini već o najobičnijem komadu papira koji nema ama baš nikakve veze sa otimačinom!

jbg,skontaćeš valjda

Kuruz
Kontakt:

Post Postao/la Kuruz » 11 dec 2012, 19:08

Batko je napisao/la:Bahatost i podcjenjivanje ih je uvijek koštalo, super, lako ćete vi sa nama , Crnogorcima i Makedoncima....
Da protiv vas to nas je koštalo zadnjih 15 godina :lol:
Kako ne možete skontati da ste vi mala maca u košarci isto ko mi u sjedećoj odbojci naspram vas.
Ako Teletović ne bude na nivou budite sretni ako dobijete jednu utakmicu u grupi ,od njega vam sve zavisi.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 dec 2012, 19:13

Zasto ovaj trol jos postoji na ovom forumu??

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 11 dec 2012, 19:15

Kuruz je napisao/la:
Batko je napisao/la:Bahatost i podcjenjivanje ih je uvijek koštalo, super, lako ćete vi sa nama , Crnogorcima i Makedoncima....
Kako ne možete skontati da ste vi mala maca u košarci isto ko mi u sjedećoj odbojci naspram vas.
Ako Teletović ne bude na nivou budite sretni ako dobijete jednu utakmicu u grupi ,od njega vam sve zavisi.
interesatno, ali je ista prica sa teodosicem i krsticem, vidjeli smo kako je to izgledalo u kvalifikacijama
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 dec 2012, 19:15

Kuruz je napisao/la:

Iz prilozenog se da primjetiti koliko kosarku pratis, ali to je prica za neki drugi put. I Crna Gora je mala maca pa vas usred Beograda po usima "puce".

P.S Zaboravi na Estoniju i oni su mali.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 11 dec 2012, 19:57

Ukoliko nermin (moderator) nađe ijednu laž ili eventualnu provokaciju u mojim postovima nek slobodno briše ;)jer čovjek se dakako za razliku pojedinaca razumije u košarku.

Target

Sam si me upitao za mišljenje o nekakvim bilateralnim sporazumima!
Dakle odgovorio sam ti... Kvalitetan košarkaš iz Sarajeva,Tuzle,Bijeljine,Trebinja prije će izabrati da igra za Partizan,Zvezdu,Cibonu nego Bosnu,Široki,Igokeu! Što se reprezentacija tiče,sve ijedan Srbin iz Bosne i Hercegovine ukoliko kvalitetom zasluži poziv za reprezentaciju Srbije prihvatiće oberučke. Sam si mi pomenuo tu paralelu sa regionom Sandžak i njihovim talentima,ja kažem želja svakog dijeteta iz tog dijela Srbije se mora poštovati,ni slučajno ne smije biti primoravano na nešto što ne želi!

samson

I meni je ovo vjerovatno poslednji post na ovoj temi,jer evidentno različito poimanje košarke imamo, dok mene zanima potencijal i kvalitet određenog košarkaša tebe zanima geografska granica i težak rudarski zanat.

Batko

Istini za volju takozvanog potcjenjivanja je uvijek bilo i uvijek će biti na sve strane,najbolji primjer je nedavni rukometni meč gdje je velika većina potcjenjivački pričala o reprezentaciji protivniku BiH,te pričala epove o razbijanju,svi znamo ishod.

storm raider

Praktično znam sve velike prijatelje Gorana,između ostalog par njih je iz reprezentacije... Al opet kažem nisam se prijavio na forum da bi prenosio izjave nekih od sportista sa kojima sam pričao! Niko ne spori da je Goran osoba koja se ne štedi i koja je profesionalac,al s druge strane itekako je da ima svoj stav.

Opet svjesno ili nesvjesno ideš u neku drugu granu,nije tome mjesto apsolutno. Specijalne veze su nešto što postoji ako se na to potencira.... One bi postojale i bez tog papira,jer je to realnost i sasvim normalno stanje... Slažem se da je svim narodima dosta sukoba i kojekakvih političkih previranja.

Opet ti ponavljam sve i jedan košarkaš iz RS ukoliko dobije poziv od Srbije će pristati da igra. A to opet nema veze sa nikakvim papirima,potpisima i koječime. Otprilike što se kaže,neke stvari novac ne može kupiti!
Sasvim drugo je "lobiranje" koje apsolutno ne postoji! Al kontam da ti nisi svjestan koliko momaka iz Tuzle,Zenice i nekih drugih gradova je išlo na raznorazne probe po Srbiji,dakle svjesni su da će radom sa kvalitetnim stručnim kadrom i oni napredovati,niko im sasvim sigurno i odgovorno tvrdim nije ni pominjao nikakve "bolesne" uslove,a ponajmanje pokušati nametati bilo kakve priče.

Što se kampa tiče, još jedan čudan tvoj zaključak,to znači da kamp FC Milan u Beogradu želi 100 klinaca italijanizovati??? Moraš malo više gledati iz nekog stručnog ugla, a on će ti onda reći da su kampovi realnost u svim normalnim društvima i na svim normalnim teritorijama,a ja BiH ne smatram nenormalnom teritorijom,štaviše!

filip13

skontah! Ne mogu vjerovat da ima ljudi koji povezuju specijalne veze i kampove,košarku i politiku.strašno.

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 dec 2012, 20:04

samoradnik je napisao/la:Ukoliko nermin (moderator) nađe ijednu laž ili eventualnu provokaciju u mojim postovima nek slobodno briše ;)jer čovjek se dakako za razliku pojedinaca razumije u košarku.

Target

Sam si me upitao za mišljenje o nekakvim bilateralnim sporazumima!
Dakle odgovorio sam ti... Kvalitetan košarkaš iz Sarajeva,Tuzle,Bijeljine,Trebinja prije će izabrati da igra za Partizan,Zvezdu,Cibonu nego Bosnu,Široki,Igokeu! Što se reprezentacija tiče,sve ijedan Srbin iz Bosne i Hercegovine ukoliko kvalitetom zasluži poziv za reprezentaciju Srbije prihvatiće oberučke. Sam si mi pomenuo tu paralelu sa regionom Sandžak i njihovim talentima,ja kažem želja svakog dijeteta iz tog dijela Srbije se mora poštovati,ni slučajno ne smije biti primoravano na nešto što ne želi!

nenad marković?

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Drum, FerdinandF, filip13, galia95, Vaya i 38 gostiju.