Igrač br. 6

__EmIr__
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la __EmIr__ » 12 dec 2012, 18:31

Ovdje kad citas komentare pomislio bi covjek da je ognjen presao u 3.kazahstansku ligu a ne u klub u prvoj ruskoj ligi. Po vama je odmah zaboravio igrati i nema nikakve sanse da momak u novom klubu odigra dobru polusezonu / sezonu i predje u jaci klub u Rusiji ili iz neke lige petice ? Sve i da ostane i tu gdje jeste moze se razvijati kako treba. Ali naravno bitno je odmah da se popljuje covjek i izbaci iz repke , pa pobogu kud da predjes u klub iz iste lige ?! :?:
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 dec 2012, 18:44

Da Bog sacuva. Prelazi u klub koji je pred ispadanjem, sve radi toga sto je umislio da je igracina. Bio standardan u Krasnodaru, i umjesto da nastavi napredovat on pocne srat o ugovoru i odlasku. Ispao je moron.

Zukanovic u prvih 11 protiv Grcke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 12 dec 2012, 20:24

A boze dragi sto ste svi navalili napadati Ognjena, pa momak je presao u slabiji tim u istoj ligi tu ne vidim nista lose jer ce u Alaniji imati vecu minutazu. A ako Alanija do kraja sezone uspije izboriti opstanak u 1.ruskoj ligi onda Ogi ima sve sanse da ode u neki jaci klub a i samopouzdanje bi mu skocilo. Koliko sam uspio upratiti Alanija je pocela dovoditi igrace koji bi joj mogli obezbijediti opstanak.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 dec 2012, 22:04

soko je napisao/la:Dok god mi ne odemo na neko prvenstvo ovako ce nam uvjek biti.
Tacno,jos nikog repka nije prodala,vec dobre( ili lose) igre u klubovima.
Dobra stvar sto je trener u Alani-i legenda CSKA koji je osvojio sve sto se osvojiti moglo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 dec 2012, 22:07

Dali je taj trener sad dosao da ih spasi ili ih vec vodi neko vrijeme?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 dec 2012, 22:10

Evo oficijelne stranice, pa ko zna ruski, nek' prevodi, izvol'te :mrgreen:

http://www.fc-alania.ru/" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT : ev' im stadiona, not bad
slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 dec 2012, 22:13

Principatus je napisao/la:Dali je taj trener sad dosao da ih spasi ili ih vec vodi neko vrijeme?
Od 2011 je bio direktor kuba a u Novembru ove godine je i preuzeo klub kao trener.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 12 dec 2012, 22:18

Ma nase novinare treba pohapsiti i one koji pisu komentare a macku sa praga nisu sutnuli a kamoli loptu.Manchester united e moji sabani otiso je u krasnodar jer mu muslin tamo bio trener znas kad bi otisao nikad, bio u zvezdi 4 stoper na kombinaciju ode u rusiju ove su prave informacije i realne ova alanija za njega je bajern vjerujte nek se udari nogom u guzicu sad mu nema muslina valja jaja oznojit uci medju 11 u ekipu koja se bori za opstanak ovo je realnost sto se mene tice nek potpise za inter ali treba malo biti realan

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 12 dec 2012, 22:24

Nogomet je posao, a svi mi na poslu zelimo sto bolje zaraditi. E, pa tako je i s fudbalerima. Ogi ce u Alaniji, koja je poprilicno bogat klub, godisnje zaradjivati milion, dok je recimo u Krasnodaru ima mozda pet puta manje. Stvar je jasna kao dan, covjek je ovim ugovorom osigurao sebi egzistenciju, a Alanija ce ukoliko uspije izboriti ostanak u drustvu najboljih, u narednoj sezoni igrati jako bitnu ulogu u prvenstvu. Tako, da ne vidim zbog cega pljuvanje po momku.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 dec 2012, 22:30

sloboda je napisao/la:Ma nase novinare treba pohapsiti i one koji pisu komentare a macku sa praga nisu sutnuli a kamoli loptu.Manchester united e moji sabani otiso je u krasnodar jer mu muslin tamo bio trener znas kad bi otisao nikad, bio u zvezdi 4 stoper na kombinaciju ode u rusiju ove su prave informacije i realne ova alanija za njega je bajern vjerujte nek se udari nogom u guzicu sad mu nema muslina valja jaja oznojit uci medju 11 u ekipu koja se bori za opstanak ovo je realnost sto se mene tice nek potpise za inter ali treba malo biti realan
Nećemo pretjerivati,Vranješ je u Krasnodar došao nakon odlične sezone u europa ligi sa Sheriffom gdje je igrao kao posuđen igrač Zvezde.Ni tada,ni poslije toga do danas Zvezda nije imala takve rezultata u europa ligi.
Preskočio si taj dio njegove karijere kad si ga predstavio kao četvrtog stopera Zvezde koji je eto završio u Krasnodaru :roll:

Al ne mogu se načuditi ovim komentarima "ajd,barem je otišao u ekipu gdje će igrati".
Alo,nije on došao u Alaniju iz Totenhama,već iz Krasnodara,te ionako se ne čini da je otišao zbog toga što nije imao mjesta u prvoj postavi.
Izgubio je to mjesto tek kad je počeo tražiti odlazak.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 12 dec 2012, 22:34

A ti ocito neznas ko je bio trener u krasnodaru kad je on potpisao to si promasio tako se radi 99 posto transfera majstore imas coucha i zavrsis.A on nije klasa da bi se dao sam primjetit priznaces

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 12 dec 2012, 22:37

Da se razumijemo znaci pljujemo nekog ako kazemo neke cinjenice ja kazem DABOGDA zavrsio u arsenalu ali ne ide to tako nek mu je sa srecom gdje god samo malo realnosti aludiram na one komentare gotovo je manchester ,psg,bajern rodjaci polako

nihco

Post Postao/la nihco » 12 dec 2012, 22:43

Dylan Dog je napisao/la: Nećemo pretjerivati,Vranješ je u Krasnodar došao nakon odlične sezone u europa ligi sa Sheriffom gdje je igrao kao posuđen igrač Zvezde.Ni tada,ni poslije toga do danas Zvezda nije imala takve rezultata u europa ligi.
Preskočio si taj dio njegove karijere kad si ga predstavio kao četvrtog stopera Zvezde koji je eto završio u Krasnodaru :roll:

Al ne mogu se načuditi ovim komentarima "ajd,barem je otišao u ekipu gdje će igrati".
Alo,nije on došao u Alaniju iz Totenhama,već iz Krasnodara,te ionako se ne čini da je otišao zbog toga što nije imao mjesta u prvoj postavi.
Izgubio je to mjesto tek kad je počeo tražiti odlazak.
Imao dobru sezonu u Sherifu, dosao u Krasnodar, igrao standardno ali jew vec krajem prosle sezone poceo da gubi mjesto u prvoj postavi. Ovu je poceo kao starter, na stoperu, ali je nakon utakmica protiv CSKA i, cini mi se Anzia, bio krivac, ili sukrivac, za 4 gola i kraj price. Ne bih se slozio da je u pitanju konflikt, to mozes vidjeti iz kontinuiteta rezultata.
Na koncu, protiv Grcke je bio prelos.
Sent from my Commodore 64

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 dec 2012, 22:45

Ma da nasi novinari vole pricati gluposti, to nije nista novo. Ali kada je Ognjen presao iz Sheriffa u Krasnodar, i tada su svi poceli sa komentarima kako dolazi u ekipu u 2. ruskoj ligi, da je to los potez i tako dalje. Tek je ja mislim Devil ovdje objasnio situaciju sa tim, da ce Krasnodar zaigrati u 1. ligi. Iz srpske lige u rusku mislim da nisu losi koraci ili slabo napredovanje. Sada sto neki novinari pretjeruju, ok, ali to se ne mora uzimati za ozbiljno. Isto tako ce se pokazati tek za nekoliko mjeseci dali je ova odluka bila tacna ili ne. Mlad je jos, moze napredovati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Kuruz
Kontakt:

Post Postao/la Kuruz » 12 dec 2012, 22:50

Upravo, treba mu dati još 3-4 godine fore ako zato vrijeme ne uradi nešto pametno onda ga ****.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 dec 2012, 22:58

Ma naravno, kod nas se uvjek neumjereno pretjeruje i u jedan i u drugi pravac. Gdje je Spahic igrao u njegovim godinama, a sada rastura u Spaniji. Placu svi kako bi nam mogao zavrsiti u 2. ligi Rusije, a vec imamo jednog reprezentativca tamo, samo da spomenem.

U repci bi mi on bio drazi kao bek, jer je tu uvjek djelovao siguran. No neka ga u konkurenciji sa Zukanovicem, uskoro Bicakcicem, sa Pandzom kada se oporavi, Kolasincem (ionako vise bek ili mozda ga na DM) i Sunjicem, eventualno Besic.

nihco

Post Postao/la nihco » 12 dec 2012, 23:05

Ne svidja mi se sto nas je protiv Grcke mogao kostati poraza, ne bi ga vise volio vidjeti na stoperu, desni bek u redu, rezerva Mujdzi i to je to.
Sent from my Commodore 64

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 12 dec 2012, 23:30

Sad najedamput nevalja, a kad nismo zamal primili gol u Grckoj radi njega svi su ga nosili na nebesema.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 dec 2012, 23:38

AlenHalilovic je napisao/la:Sad najedamput nevalja, a kad nismo zamal primili gol u Grckoj radi njega svi su ga nosili na nebesema.
Nije problem u njemu kao igracu, nego njemu kao covjeku. Umislio je da je previse velik za Krasnodar, a na kraju zavrsi u losijem klubu. Da je sutio i da nije trazio transfer, i dalje bi bio standardan u Krasnodaru i uz dobre igre bi sigurno imao priliku da napusti klub u januaru ili na ljeto, ali za bolji klub. Sad ide u yebenu Alaniju uz dobru mogucnost da zavrsi u drugoj ligi, a i ako ostanu, zar neko stvarno misli da ce ga tek tako pustit nakon samo pola godine?

Isto kao Stilic, Ibricic i jos mnogi nasi igraci ranije, ponasa se moronski u vezi transfera.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

erko manu-bosna
Kontakt:

Post Postao/la erko manu-bosna » 13 dec 2012, 00:09

eee vranjesu imao si bolje prilike od Alanie ..

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.