Ti izgleda ne kontaš nešto . Pa nije niko glup da zaigra za Bosnu a da ne voli tu državu i ne igra srcem za nju ? Ja pak mislim da njegovo "odugovlačenje" je znak da i ima nešto u njemu što ga privlači prema toma da igra za Bosnu.Buu je napisao/la:Ako je tako onda cemu tolikom supljiranju ? Cemu ova tema ? Rekao je da se nece odazvati ako ga sad Stimac pozove, ali isto tako nece da se odozove nama, pa sta planira onda ? Nek se mali vec jednom izjasni. Igrat cu za Hrvatsku i zdravo. I ja cu to postovati, ali nemoj nas vuci za usi i pravit nas budalama.
Kazes da je dobro sto "veliki" potencijal RAZMISLJA da obuce nas dres. Sta tu ima dobro ako on razmislja da obuce ? Ako nece srcem igrati za nas onda nam i ne treba.
Jel ti uopšte kontaš da on ima više razloga da igra za Hrvatsku a ne za Bosnu? Pa on da sad odluči igrat za Bosnu , znaš kako bi njemu bilo ? On još uvijek ide u srednju školu u Hrvatskoj , tamo trenira i igra za Hrvatski klub , poslije svega ŽIVI tamo .Zamisli sad da svi u školi i na ulici se okreću za tobom, i gledaju u tebe i znaju da si "izdajica" ? Pa čak i drugovi bi te odje*ali. Stavi se u tu poziciju. Pa on je tamo rođen , odrastao je , tamo su ga odgajali roditelji , tamo je školovan i tamo mu je pružena šansa da igra za kvalitetan hrvatski klub.
Ako bi odlučio da igra za Bosnu nekad , pa onda svaka čast njemu.