anonimni je napisao/la:popis forumaškog stanovništvaneo je napisao/la:Ja mislio testni popis ovde na forumu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
anonimni je napisao/la:popis forumaškog stanovništvaneo je napisao/la:Ja mislio testni popis ovde na forumu
il juventusaOtelo je napisao/la:Sad kad navijaci Barce naprave po 3 nicka da bi pobjedili
Pa sta ja znam...nekako mi bilo glupo da je naziv ankete:Dubravko je napisao/la:Ne možeš biti navijač Barce,Juvea,Arsenala,možeš biti simpatizer,da bi bio navijač moraš barem nekada otići na te stadione, navijač nije onaj koji sve i jednu utakmicu putem teletexta prati...![]()
Dzoni je napisao/la:Pa sta ja znam...nekako mi bilo glupo da je naziv ankete:Dubravko je napisao/la:Ne možeš biti navijač Barce,Juvea,Arsenala,možeš biti simpatizer,da bi bio navijač moraš barem nekada otići na te stadione, navijač nije onaj koji sve i jednu utakmicu putem teletexta prati...![]()
Koji tim najcesce pratite na teletextu
Dubravko je napisao/la:Ne možeš biti navijač Barce,Juvea,Arsenala,možeš biti simpatizer,da bi bio navijač moraš barem nekada otići na te stadione, navijač nije onaj koji sve i jednu utakmicu putem teletexta prati...![]()
A mozes biti navijac Zelje, Sarajeva, Borca ili Sirokog (i ostalih hercegovackih klubovaDubravko je napisao/la:Ne možeš biti navijač Barce,Juvea,Arsenala,možeš biti simpatizer,da bi bio navijač moraš barem nekada otići na te stadione, navijač nije onaj koji sve i jednu utakmicu putem teletexta prati...![]()
Kako ce biti velika izlaznost kad je barem 70% Juventina ako ne i vise banovano i preslo na dr.portal odnosno dr. forum.... Samo su neki kao sto sam ja ostali odnosno tamo smo presli samo za vrijeme bojkota od 15-tak dana i onda se vamo vratili.....TheVerminator je napisao/la:Čudi me što je Juventinima ovako mala izlaznost.
Ajmo početi malo srati, jelde?!Dubravko je napisao/la:Ne možeš biti navijač Barce,Juvea,Arsenala,možeš biti simpatizer,da bi bio navijač moraš barem nekada otići na te stadione, navijač nije onaj koji sve i jednu utakmicu putem teletexta prati...![]()