FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ovo sa 4 u odbrani ne ide nikako. Daj uvodi Juana dok nije prekasno.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nije ovo dobro za sada.Sredina nikako da zadrži i prenese loptu prema naprijed.
Mislim da nam 3 u obrani puno više odgovara zbog dodatnog centralnog veznog.
EDIT: Evo i Puma se slaže
Mislim da nam 3 u obrani puno više odgovara zbog dodatnog centralnog veznog.
EDIT: Evo i Puma se slaže

Ne ide sa 4 nazad,daj Juana
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Nezz stvarno sto Strama igra ovako pickasto :S
daj Cou-a umjesto ovog kloca Gargana da napravi visak

PAZZA INTER !!!
samo se zalite,pa tek je pocelo,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ubi Samuel 

Pa Klose dragi ti si dobar cojk,sto se bunis nidje veze s penalom. ccc 

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Taj kloc je jedan od najboljih večeras.Jako dobar u defanzivi,jedina greška je ne izlaženje na onaj jedan odbijanac.Merlin2 je napisao/la:Nezz stvarno sto Strama igra ovako pickasto :S
Perrieira trci onaj konj pade hehe 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Losi smo jbt. Odavno nismo bili nekonkretniji. Skoro da nemamo nikakvu igru, samo nabij Guarinu ili Cassanu i sta oni urade.
Call the coroner!
Puma je napisao/la:Losi smo jbt. Odavno nismo bili nekonkretniji. Skoro da nemamo nikakvu igru, samo nabij Guarinu ili Cassanu i sta oni urade.
Volio bih vidjeti Juana i Coutinha unutra.Pereira/Nagatomo i Cassano van.SiamoNoi je napisao/la:Mislim da nam 3 u obrani puno više odgovara zbog dodatnog centralnog veznog.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 15 dec 2012, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Mora ovo bolje,ovako ne ide...
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Nezz da li pratimo istu tekmu. Zracni dueli - 0 bodova. Zatim ona njegova izletanja naprijed, također 0 bodova. Kad god je otisao naprijed, izgubio je loptu i ljudi nam kontru slozili. Ima i nekih svijetlih strana, ali je generalno los do sadaSiamoNoi je napisao/la:Taj kloc je jedan od najboljih večeras.Jako dobar u defanzivi,jedina greška je ne izlaženje na onaj jedan odbijanac.Merlin2 je napisao/la:Nezz stvarno sto Strama igra ovako pickasto :S

PAZZA INTER !!!
Gubimo puno lopti a oni organizovani..Merlin2 je napisao/la:Nezz da li pratimo istu tekmu. Zracni dueli - 0 bodova. Zatim ona njegova izletanja naprijed, također 0 bodova. Kad god je otisao naprijed, izgubio je loptu i ljudi nam kontru slozili. Ima i nekih svijetlih strana, ali je generalno los do sadaSiamoNoi je napisao/la:Taj kloc je jedan od najboljih večeras.Jako dobar u defanzivi,jedina greška je ne izlaženje na onaj jedan odbijanac.Merlin2 je napisao/la:Nezz stvarno sto Strama igra ovako pickasto :S
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Milito/ Gargano/Pereira out! Palacio/Cou ili Mariga/Juan in,,, jedno od naj losije prvo poluvrijeme do sad jedva cekali da zavrsi!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Generalno za sada ima 89 posto točnih dodavanja što je vrlo dobro u ovako nepovezanoj igri.Merlin2 je napisao/la:Nezz da li pratimo istu tekmu. Zracni dueli - 0 bodova. Zatim ona njegova izletanja naprijed, također 0 bodova. Kad god je otisao naprijed, izgubio je loptu i ljudi nam kontru slozili. Ima i nekih svijetlih strana, ali je generalno los do sadaSiamoNoi je napisao/la:Taj kloc je jedan od najboljih večeras.Jako dobar u defanzivi,jedina greška je ne izlaženje na onaj jedan odbijanac.Merlin2 je napisao/la:Nezz stvarno sto Strama igra ovako pickasto :S
Također 5 oduzetih lopti što bi bilo najviše večeras gledajući i naše i Lazijeve igrače.
Kao što sam rekao vrlo dobro odrađuje svoj posao,ova statistika mi je to samo potvrdila.
Inače,za igrače nema podatak,ali cijela ekipa ima samo 30 posto "Aerial Success",tako da

Generalno za sada ima 89 posto točnih dodavanja što je vrlo dobro u ovako nepovezanoj igri.
Također 5 oduzetih lopti što bi bilo najviše večeras gledajući i naše i Lazijeve igrače.
Kao što sam rekao vrlo dobro odrađuje svoj posao,ova statistika mi je to samo potvrdila.
Inače,za igrače nema podatak,ali cijela ekipa ima samo 30 posto "Aerial Success",tako da
[/quote]
Te oduzete lopte su "svijetla strana" koju sam gore vec spomenuo, a sto se tice tih 89% tacnih pasova, pola ih je bilo unazad, tzv. sigurni pasova, al' hajd.
Da Bog da bio najbolji igrac vcrs
:

Te oduzete lopte su "svijetla strana" koju sam gore vec spomenuo, a sto se tice tih 89% tacnih pasova, pola ih je bilo unazad, tzv. sigurni pasova, al' hajd.
Da Bog da bio najbolji igrac vcrs

PAZZA INTER !!!
A je,bilo je prema nazad pola,al ipak treba znat koje su njegove dužnosti.Nije on tu da nešto razigrava.Merlin2 je napisao/la:Te oduzete lopte su "svijetla strana" koju sam gore vec spomenuo, a sto se tice tih 89% tacnih pasova, pola ih je bilo unazad, tzv. sigurni pasova, al' hajd.
Da Bog da bio najbolji igrac vcrs:

Krenuli smo bez izmjena,mislim da je Strama pogriješio,ali vidjet ćemo.Dugo je do kraja.
Trebamo znati da je 3-5-2 formacija Stramina inovacija u Interu i on je sigurno najvise voli igrati, ali protiv Lazia se ne usudjuje. Znamo kako su samo brzi po stranama, i da smo u onoj formaciji unistili bi nas ljudi. Ja mislim da samo trebamo Cou-a koji ce napraviti visak, ili Palacia umjesto Milita, koji je mnogo brzi :ugeek:
PAZZA INTER !!!
Nagatomo dere 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.