Liverpool takodje,pa se opet nasao na ovoj temi.BosnaSTL je napisao/la:U Beogradu! Zvezda je nekad bila veliki klub !Sjecam se magle i ponsitene tekme !Klubovi sa ovih prostora su bili teski protivnici onim sa zapada al sada nazalost kanta za nabijanje.Devil je napisao/la:Gde je Crvena zvezda ?
Popis Forumaša
Moderator/ica: insider
Re: Popis Forumaša
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- vedofeelgood
- Kontakt:
Aj Chelsea ima 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Ja mislim da je Liverpool osvojio Ligu prvaka prije 7 godina i da ima simpatizera po citavoj Evropi ne samo na Balkanu! Ja licno mislim da je Liverpool trenutno ipak nekoliko koraka ispred bilo kojeg kluba sa ovih prostora .Devil je napisao/la:Liverpool takodje,pa se opet nasao na ovoj temi.BosnaSTL je napisao/la:U Beogradu! Zvezda je nekad bila veliki klub !Sjecam se magle i ponsitene tekme !Klubovi sa ovih prostora su bili teski protivnici onim sa zapada al sada nazalost kanta za nabijanje.Devil je napisao/la:Gde je Crvena zvezda ?
- Jack777Pott
- Kontakt:
Mogli ste ovo malo pametnije. Napravit prvo anketu s timovima iz Engleske, pa Njemacke, pa Spanjolske, Francuske i Italije. Odradi se liga 5 i onda BiH, pa ostatak Balkana, pa 'ostali' tipa Porto, Basel i sta ti ja znam od koga ima navijaca. Nakon tih sedam anketa saberete glasove i to je to. Ovako bezveze s ovim meni mrskim stranim velikanima 
Smijesno je da je ovo BH forum i u ponudi nema ni jednog BH tima
Smijesno je da je ovo BH forum i u ponudi nema ni jednog BH tima
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
E **** Devile ti sad iz kukuruz lige (kakve su sve lige s ovih prostora) spominjes Zvezdu.Devil je napisao/la:Gde je Crvena zvezda ?
Kontam ja to sve ima i navijaca Arsenala,Borusije,Atletica,Rome,Lacia ali je samo 10 mjesta u anketi.
Pogledaj samo kakve sam velikane morao izostaviti...
Neki drugi klub
baš lijepo sročeno..
Prvo mislio da je riječ o nekom općem popisu forumaškog življa, a kad ono što bi rekao harishp prc
Nevjerodostojna anketa, al dobro, ča je tu je...
Gdje je Čelik? Željo? Hajduk?
Nothingam? Celtic? 
Moglo se to i bolje uobličit ko što reče Žepčak, al ajd, more proci..
Prvo mislio da je riječ o nekom općem popisu forumaškog življa, a kad ono što bi rekao harishp prc
Nevjerodostojna anketa, al dobro, ča je tu je...
Gdje je Čelik? Željo? Hajduk?
Moglo se to i bolje uobličit ko što reče Žepčak, al ajd, more proci..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Inace Scouseri su razocarani jucerasnjom predstavom Redsa pa ne izlaze na biralista,al skupilo nas se opet.
Al rezultati su i vise nego ocekivani al msm da kad bi Ronaldo presao u npr:Malagu da bi broj navijaca "drugih klubova" skocio za 300-500%
Al rezultati su i vise nego ocekivani al msm da kad bi Ronaldo presao u npr:Malagu da bi broj navijaca "drugih klubova" skocio za 300-500%
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Četvrto mjesto je odlično kad se uzme u obzir da sva ona silna djeca nisu registrovana na forum.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
samoradnik
- Kontakt:
Kakva je to anketa kad u njoj nema najvećeg kluba na Balkanu svih vremena????
Slažem se, ako nitko drugi, Hajduk je zaslužio da ga se uvrsti u anketusamoradnik je napisao/la:Kakva je to anketa kad u njoj nema najvećeg kluba na Balkanu svih vremena????
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Rekao je najveceg,ne jednog od najvecih.dubrava je napisao/la:Slažem se, ako nitko drugi, Hajduk je zaslužio da ga se uvrsti u anketusamoradnik je napisao/la:Kakva je to anketa kad u njoj nema najvećeg kluba na Balkanu svih vremena????![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne trollajDevil je napisao/la:Rekao je najveceg,ne jednog od najvecih.dubrava je napisao/la:Slažem se, ako nitko drugi, Hajduk je zaslužio da ga se uvrsti u anketusamoradnik je napisao/la:Kakva je to anketa kad u njoj nema najvećeg kluba na Balkanu svih vremena????![]()
Nema nijednog domaćeg kluba ?
Meni je ovo sad toliko tlak diglo da bih sad ove internet navijače svih ovih stranih klubova banovao da mogu.
Paćenici .ebeni.
Meni je ovo sad toliko tlak diglo da bih sad ove internet navijače svih ovih stranih klubova banovao da mogu.
Paćenici .ebeni.
Who dares, wins !
zemi luka bijeloga 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Centre forward
- Kontakt:
Ne ostvaruj kontakt i ne izlazi iz kuce bar heftu.madridist je napisao/la:zemi luka bijeloga
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Kralju svaka čast, **** te, dođe mi novi kolega u kancelariju, ja se obradujem jer su većinom žene i ja ono pri upoznavanju "za kog navijaš" kaže kolega "za inter", ja mu otersam sjeba se lik... draži mi je i mrtvi pitar, škripar, lešinar svejedno nego neki umišljeni internet navijač koji nikad neće osjetit ni približno ono šta mi osjetimo svakog vikenda pa makar sami i pokisli bili na ovim našim urušenim tribinama.NeToBoLa je napisao/la:Nema nijednog domaćeg kluba ?
Paćenici .ebeni.
Pozdrav svim NAVIJAČIMA!
Ta tema je preŽvakana milion puta na forumu
Svako voli sta hoce i tacka
Svako voli sta hoce i tacka
Thomas Müller - Fußballgott
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Deder nađi dobar stream, HD po mogućnosti, huligančinoneo je napisao/la:![]()
Deder zapali baklju navijacino
Hebote ovde se nadje razlog za raspravu u secundi,produktivnost u stvaranju mržnje na nivou,ne znam jel onaj što u kancelariji radi produktivan u svom poslu ko što je produktivan u potpirivanju.
Nek navija ko za kog hoće.
Nek navija ko za kog hoće.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.