FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 okt 2009, 13:10

škripar je napisao/la:jel to sigurno da se široki sarajevo igra bez gledatelja

jest :roll:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 26 okt 2009, 13:24

Stole iz Bora je napisao/la:Kad se igra utakmica Siroki-Sarajevo?
04.11. a derbi sa zeljom 07.11., nadam se da ce se idioti iz uprave KONACNO SJETITI NA VRIJEME, pa traziti da se derbi igra u nedjelju 08.11. :mrgreen:
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 26 okt 2009, 13:33

300 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Kad se igra utakmica Siroki-Sarajevo?
04.11. a derbi sa zeljom 07.11., nadam se da ce se idioti iz uprave KONACNO SJETITI NA VRIJEME, pa traziti da se derbi igra u nedjelju 08.11. :mrgreen:
Zeljo 04.11. gostuje Rudaru u uzvratnom susretu kupa BiH tako da bi i nasima vjerovatno bio bolji termin u nedelju!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 26 okt 2009, 13:38

Zeljo 04.11. gostuje Rudaru u uzvratnom susretu kupa BiH tako da bi i nasima vjerovatno bio bolji termin u nedelju![/quote]

nadajmo se da ce tako i biti 8-)
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 okt 2009, 13:47

čamac je napisao/la: Užas. Široki, Zrinjski, Slavija i Leotar su najveće zlo ove lige i dok god oni igraju od ove lige nema ništa.
Ima 2,3 godine kako sam ja rekao ovo i slazem se u potpunosti !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

škripar
Kontakt:

Post Postao/la škripar » 26 okt 2009, 13:59

avenija je napisao/la:
čamac je napisao/la: Užas. Široki, Zrinjski, Slavija i Leotar su najveće zlo ove lige i dok god oni igraju od ove lige nema ništa.
ja neznam ko su najorganizovaniji klubovi u ligi,to su široki,zrinjski,a i slavija i leotar su u boljem stanju od vas,kakav ste vi klub prodajete igrace za 2000 maraka,mi osvajamo prvenstvo sad čelik goste,pa 3 zaredom kući,pa vi se žalite vodovodu što vi nikad ne osvajate već samo hrvati,BOG I HRVATI.

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 26 okt 2009, 14:14

škripar je napisao/la:
avenija je napisao/la:
ja neznam ko su najorganizovaniji klubovi u ligi,to su široki,zrinjski,a i slavija i leotar su u boljem stanju od vas,kakav ste vi klub prodajete igrace za 2000 maraka,mi osvajamo prvenstvo sad čelik goste,pa 3 zaredom kući,pa vi se žalite vodovodu što vi nikad ne osvajate već samo hrvati,BOG I HRVATI.
PA JESIL GLEDAO UTAKMICU ZRINJSKKI-SARAJEVO, KAKO ZRINJSKI "DOBRO ORIGANIZOVANI KLUB" DODZE DO BODA
KRAĐOM!!!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 okt 2009, 14:16

mogu samo reci DA STE POKRADENI U MOSTARU :evil:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 26 okt 2009, 14:31

Samo da kazem ovom jadu od skripara vi i Zrinjski ste smjesni timovi gubite od Dudelangea a nemozete kola u evropi da prodjete i ovdje nama solite pamet mi ovo mi ono! Treba istupiti iz lige Sloboda,Celik,Zeljo,Sarajevo,Velez i jos neki pa nek ovi instant seljacki klubovi koji slavu pokusavaju da steknu preko nasih imena,nek onda ovi giganti naprave ligu u njej nek Bude Siroki,Zrinjski,Posusije haha nastali klubovi poslije rata i kao odma oni neke uspjehe prave hoce to kad ste nastali od profita i pljacke i sverca u ratu!Bog hrvati hahaha majku ti nemozete Sarajevu nista nit cete ikad moc nek vam i Bus pomogne dzaba vam je petarda u evropi vam negine tamo nema da se kupi mec nego vam petardu uvale i kazu vam mrs u svoje selo trebali smo vam ga jos vise srusit!P.S. mi smo prodali Pandzu tvom Dinamu a vi te pare nikad necete vidjetiida ti nenabrajam ostale igrace a vi koga ste prodali nikog!

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 26 okt 2009, 14:45

Ljudi ja mislim da ova utakmica sa ubicama nikako ne treba sad da se igra, pogotovo ne pred derbi. To ce biti psihicki šok za igrače kad se vrate na mjesto zločina ionako se nisu oporavili, pogotov mislim na Alaima da li ce covjek psihicki biti sposoban da brani dole, a i poslije toga protiv Zelje. **** im sve usta, kad su oni dogovorili termin gamad je trebalo je izbacit iz lige i oduzet im bodove. Ovim putem vas pozivam da uputimo protestnu notu nasoj upravi, aigraci ce na to pristat 100%, da se utakmica ni pod kakvim okolnostima ne igra u Širokom, niti okolnim selima tipa Posušja, Čitluka itd...100% neutralni teren
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 okt 2009, 14:53

anonimus je napisao/la:Samo da kazem ovom jadu od skripara vi i Zrinjski ste smjesni timovi gubite od Dudelangea a nemozete kola u evropi da prodjete i ovdje nama solite pamet mi ovo mi ono! Treba istupiti iz lige Sloboda,Celik,Zeljo,Sarajevo,Velez i jos neki pa nek ovi instant seljacki klubovi koji slavu pokusavaju da steknu preko nasih imena,nek onda ovi giganti naprave ligu u njej nek Bude Siroki,Zrinjski,Posusije haha nastali klubovi poslije rata i kao odma oni neke uspjehe prave hoce to kad ste nastali od profita i pljacke i sverca u ratu!Bog hrvati hahaha majku ti nemozete Sarajevu nista nit cete ikad moc nek vam i Bus pomogne dzaba vam je petarda u evropi vam negine tamo nema da se kupi mec nego vam petardu uvale i kazu vam mrs u svoje selo trebali smo vam ga jos vise srusit!P.S. mi smo prodali Pandzu tvom Dinamu a vi te pare nikad necete vidjetiida ti nenabrajam ostale igrace a vi koga ste prodali nikog!
kao prvo Široki je uvijek prošao kolo..

kao drugo neznam tko je vise puta osvajao ligu..

kao treće..Pandžu..haha..nemoj da ti ja nabrajam...Hrgović-Wolsburg, Bajano-Kuban..itd. nemoj se prosipat ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 26 okt 2009, 14:57

EnZo_85 je napisao/la:Ljudi ja mislim da ova utakmica sa ubicama nikako ne treba sad da se igra, pogotovo ne pred derbi. To ce biti psihicki šok za igrače kad se vrate na mjesto zločina ionako se nisu oporavili, pogotov mislim na Alaima da li ce covjek psihicki biti sposoban da brani dole, a i poslije toga protiv Zelje. **** im sve usta, kad su oni dogovorili termin gamad je trebalo je izbacit iz lige i oduzet im bodove. Ovim putem vas pozivam da uputimo protestnu notu nasoj upravi, aigraci ce na to pristat 100%, da se utakmica ni pod kakvim okolnostima ne igra u Širokom, niti okolnim selima tipa Posušja, Čitluka itd...100% neutralni teren
haha de ne serite vise sto se sad lesinari nisu zalili kad su dolazili ovamo, pustite price...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 26 okt 2009, 14:59

ditalix je napisao/la: PA JESIL GLEDAO UTAKMICU ZRINJSKKI-SARAJEVO, KAKO ZRINJSKI "DOBRO ORIGANIZOVANI KLUB" DODZE DO BODA
KRAĐOM!!!!!
Pa kako je Željo došao do bodova isto kolo protiv Veleža ili zašto je Sarajevo branilo prenose. P Zrinjski je debelo oštećen zadnjih nekoliko gostovanja na Grbavici. Protiv olimpika nije ni prikazan penal. Kako će kad ga nije ni bilo?? U Gradačcu nam poništen gol iz ofsajda kojeg nije bilo, u Travniku i sudac samo što nije igrao za domaćine kad smo bili poveli 3-1. Dragičevići na istoj utakmici slomili nogu,a ni žuti karton nije dobio igrač Travnika! Gdje ste bili tada da stanete u zaštitu lige i igrača???
Kako jedan velikan Sloboda svaku drugu utakmicu dolazi do pobjede penalima u zadnjim utakmicama.
Uglavnom, vazda sz drugi krivi,a Zrinjski da je dogovarao sa sudcima nebi valjda dopustili prenos!???
Netko je ono možda i organizirao ali Zrinjski nije. Krivo mi je što smo sudačkom pogreškom došli do boda iako smo ga igrom zaslužili ali je ČINJENICA DA SMO IH (BODOVA) PUNO VIŠE IZGUBILI ZBOG SUDACA NEGO DOBILI!

PS; Vidim dobro ste se pojačali i kupili 5 vrhunskih igrača od tih para koje ste dobili za Pandžu!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 okt 2009, 15:12

škripar je napisao/la:
avenija je napisao/la:
Iako vidim da su ti postovi mentalno plitki i nacionalno preduboki.
Postavit cu samo jedno pitanje,ne samo tebi nego i drugim skiparima,uskocima i poskocima itd.
Gdje su ti klubovi i par tih okolnih mjesta unazad 40-50 godina.Ili nisu ni postojali ili su tavorili u reginalnim ligama.
Naravno osim Leotara koji je ipak ruku na srce jedan od najduzih ,,stanovnika,, druge lige u Jugi koja je bila jaka kao sad neke lige u zapadnoj Evropi.
Za ove ostale nije potrebno biti previse bistar da se zna kako su nastali i otkud im odjednom i iznebuha organizacija.
A jedan zeljo koji je igrao u polufinalu UEFE ili Sarajevo kojeg Manchester United na jedvita jada izbacuje u ligi sampiona sad trenutno gledaju u ledja tim ,,novokonponovanim,,
Ovo pitanje je sasvim iskreno i bez ikakvih nacionalne boje.
Nego me vise cisto zanima iz financijskih razloga a i moralnih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Hordaš
Kontakt:

Post Postao/la Hordaš » 26 okt 2009, 15:13

igracima se nema sta prigovoriti najbolji su u ligi ali protiv lopovluka i sudija se ne moze
Napred bordo bijeli
UPRAVA NAPOLJE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 26 okt 2009, 15:16

Ima 2,3 godine kako sam ja rekao ovo i slazem se u potpunosti ![/quote]
ja neznam ko su najorganizovaniji klubovi u ligi,to su široki,zrinjski,a i slavija i leotar su u boljem stanju od vas,kakav ste vi klub prodajete igrace za 2000 maraka,mi osvajamo prvenstvo sad čelik goste,pa 3 zaredom kući,pa vi se žalite vodovodu što vi nikad ne osvajate već samo hrvati,BOG I HRVATI.[/quote]
Postavit cu samo jedno pitanje,ne samo tebi nego i drugim skiparima,uskocima i poskocima itd.
Gdje su ti klubovi i par tih okolnih mjesta unazad 40-50 godina.Ili nisu ni postojali ili su tavorili u reginalnim ligama.
Naravno osim Leotara koji je ipak ruku na srce jedan od najduzih ,,stanovnika,, druge lige u Jugi koja je bila jaka kao sad neke lige u zapadnoj Evropi.
Za ove ostale nije potrebno biti previse bistar da se zna kako su nastali i otkud im odjednom i iznebuha organizacija.
A jedan zeljo koji je igrao u polufinalu UEFE ili Sarajevo kojeg Manchester United na jedvita jada izbacuje u ligi sampiona sad trenutno gledaju u ledja tim ,,novokonponovanim,,
Nego me vise cisto zanima iz financijskih razloga a i moralnih.[/quote]
bojim se da ti skripar nece odgovoriti na ovo pitanje posto je izbacen s foruma :)
19 - ђ - 11

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 26 okt 2009, 15:17

Ovaj gore "škripar" sto zeli da bude veći Hrvat nego Stjepan Mesić, a inače je Bosanac-Hercegovac htio to ili ne upravo je banovan s foruma sportsport.ba, i bilo mu je krajnje vrijeme, pa vi samo nastavite s tim nacionalizmom
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 26 okt 2009, 15:20

EnZo_85 je napisao/la:Ovaj gore "škripar" sto zeli da bude veći Hrvat nego Stjepan Mesić, a inače je Bosanac-Hercegovac htio to ili ne upravo je banovan s foruma sportsport.ba. Konacno je banovan s foruma, pa vi samo nastavite s tim nacionalizmom
moze jedno pitanje ako ja napisem da sam hrvat a ti napises da si bosnjak je li to nacionalizam... jer citajuci ove postove gdje god se napise rijec hrvat proglasava se nacionalizmom :D :D
19 - ђ - 11

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 okt 2009, 15:20

škripar je napisao/la:
avenija je napisao/la:

ma vi da ste svjetski prvaci imate tu poganost skutorsku koja je nastajala godinama po pecinama hercegovine..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 26 okt 2009, 15:21

Ima 2,3 godine kako sam ja rekao ovo i slazem se u potpunosti ![/quote]
ja neznam ko su najorganizovaniji klubovi u ligi,to su široki,zrinjski,a i slavija i leotar su u boljem stanju od vas,kakav ste vi klub prodajete igrace za 2000 maraka,mi osvajamo prvenstvo sad čelik goste,pa 3 zaredom kući,pa vi se žalite vodovodu što vi nikad ne osvajate već samo hrvati,BOG I HRVATI.[/quote]
Nego me vise cisto zanima iz financijskih razloga a i moralnih.[/quote]

mislim da su najveci krivci za to sto kazes da gledate sirokom ili zrinjskom u ledja odredeni ljudi koji samo izvlace korist iz vasih klubova...ne znam,ne vjerujem da mogu biti objektivan kao simpatizer zrinjskog,ali zrinjski je organizaciono daleko ispred nekadasnjih velikana...i to sto se svi pozivaju na to kad su osnovani siroki i zrinjski i time provociraju druge trebaju se upitati i to veoma ozbiljno kako to da su ti mladi klubovi bolji od njihovih velikana?samo bez prica o fasizmu i da samo zrinjski i siroki namjestaju utakmice...realno gledajuci nema tima koji nije bar koju utakmicu namjestio...i da kad je velez pokraden protiv zelje ne vidjoh nijednog posta na njihovim temama osim njihovih navijaca...a kad se ovo desilo sarajevu vidim svi su se nasli pozvani da pozivaju na istupanje iz lige i na osudu svega sto potice iz hercegovine ,osim veleza...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: belosevic23, bordobijeli, HordasFks, muhamedhulk, Proximic, Rule_hz i 111 gostiju.