škripar je napisao/la:jel to sigurno da se široki sarajevo igra bez gledatelja
jest

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
škripar je napisao/la:jel to sigurno da se široki sarajevo igra bez gledatelja
04.11. a derbi sa zeljom 07.11., nadam se da ce se idioti iz uprave KONACNO SJETITI NA VRIJEME, pa traziti da se derbi igra u nedjelju 08.11.Stole iz Bora je napisao/la:Kad se igra utakmica Siroki-Sarajevo?
Zeljo 04.11. gostuje Rudaru u uzvratnom susretu kupa BiH tako da bi i nasima vjerovatno bio bolji termin u nedelju!300 je napisao/la:04.11. a derbi sa zeljom 07.11., nadam se da ce se idioti iz uprave KONACNO SJETITI NA VRIJEME, pa traziti da se derbi igra u nedjelju 08.11.Stole iz Bora je napisao/la:Kad se igra utakmica Siroki-Sarajevo?
Ima 2,3 godine kako sam ja rekao ovo i slazem se u potpunosti !čamac je napisao/la: Užas. Široki, Zrinjski, Slavija i Leotar su najveće zlo ove lige i dok god oni igraju od ove lige nema ništa.
ja neznam ko su najorganizovaniji klubovi u ligi,to su široki,zrinjski,a i slavija i leotar su u boljem stanju od vas,kakav ste vi klub prodajete igrace za 2000 maraka,mi osvajamo prvenstvo sad čelik goste,pa 3 zaredom kući,pa vi se žalite vodovodu što vi nikad ne osvajate već samo hrvati,BOG I HRVATI.avenija je napisao/la:Ima 2,3 godine kako sam ja rekao ovo i slazem se u potpunosti !čamac je napisao/la: Užas. Široki, Zrinjski, Slavija i Leotar su najveće zlo ove lige i dok god oni igraju od ove lige nema ništa.
PA JESIL GLEDAO UTAKMICU ZRINJSKKI-SARAJEVO, KAKO ZRINJSKI "DOBRO ORIGANIZOVANI KLUB" DODZE DO BODAškripar je napisao/la:ja neznam ko su najorganizovaniji klubovi u ligi,to su široki,zrinjski,a i slavija i leotar su u boljem stanju od vas,kakav ste vi klub prodajete igrace za 2000 maraka,mi osvajamo prvenstvo sad čelik goste,pa 3 zaredom kući,pa vi se žalite vodovodu što vi nikad ne osvajate već samo hrvati,BOG I HRVATI.avenija je napisao/la:Ima 2,3 godine kako sam ja rekao ovo i slazem se u potpunosti !čamac je napisao/la: Užas. Široki, Zrinjski, Slavija i Leotar su najveće zlo ove lige i dok god oni igraju od ove lige nema ništa.
kao prvo Široki je uvijek prošao kolo..anonimus je napisao/la:Samo da kazem ovom jadu od skripara vi i Zrinjski ste smjesni timovi gubite od Dudelangea a nemozete kola u evropi da prodjete i ovdje nama solite pamet mi ovo mi ono! Treba istupiti iz lige Sloboda,Celik,Zeljo,Sarajevo,Velez i jos neki pa nek ovi instant seljacki klubovi koji slavu pokusavaju da steknu preko nasih imena,nek onda ovi giganti naprave ligu u njej nek Bude Siroki,Zrinjski,Posusije haha nastali klubovi poslije rata i kao odma oni neke uspjehe prave hoce to kad ste nastali od profita i pljacke i sverca u ratu!Bog hrvati hahaha majku ti nemozete Sarajevu nista nit cete ikad moc nek vam i Bus pomogne dzaba vam je petarda u evropi vam negine tamo nema da se kupi mec nego vam petardu uvale i kazu vam mrs u svoje selo trebali smo vam ga jos vise srusit!P.S. mi smo prodali Pandzu tvom Dinamu a vi te pare nikad necete vidjetiida ti nenabrajam ostale igrace a vi koga ste prodali nikog!
haha de ne serite vise sto se sad lesinari nisu zalili kad su dolazili ovamo, pustite price...EnZo_85 je napisao/la:Ljudi ja mislim da ova utakmica sa ubicama nikako ne treba sad da se igra, pogotovo ne pred derbi. To ce biti psihicki šok za igrače kad se vrate na mjesto zločina ionako se nisu oporavili, pogotov mislim na Alaima da li ce covjek psihicki biti sposoban da brani dole, a i poslije toga protiv Zelje. **** im sve usta, kad su oni dogovorili termin gamad je trebalo je izbacit iz lige i oduzet im bodove. Ovim putem vas pozivam da uputimo protestnu notu nasoj upravi, aigraci ce na to pristat 100%, da se utakmica ni pod kakvim okolnostima ne igra u Širokom, niti okolnim selima tipa Posušja, Čitluka itd...100% neutralni teren
Pa kako je Željo došao do bodova isto kolo protiv Veleža ili zašto je Sarajevo branilo prenose. P Zrinjski je debelo oštećen zadnjih nekoliko gostovanja na Grbavici. Protiv olimpika nije ni prikazan penal. Kako će kad ga nije ni bilo?? U Gradačcu nam poništen gol iz ofsajda kojeg nije bilo, u Travniku i sudac samo što nije igrao za domaćine kad smo bili poveli 3-1. Dragičevići na istoj utakmici slomili nogu,a ni žuti karton nije dobio igrač Travnika! Gdje ste bili tada da stanete u zaštitu lige i igrača???ditalix je napisao/la: PA JESIL GLEDAO UTAKMICU ZRINJSKKI-SARAJEVO, KAKO ZRINJSKI "DOBRO ORIGANIZOVANI KLUB" DODZE DO BODA
KRAĐOM!!!!!
Iako vidim da su ti postovi mentalno plitki i nacionalno preduboki.škripar je napisao/la:ja neznam ko su najorganizovaniji klubovi u ligi,to su široki,zrinjski,a i slavija i leotar su u boljem stanju od vas,kakav ste vi klub prodajete igrace za 2000 maraka,mi osvajamo prvenstvo sad čelik goste,pa 3 zaredom kući,pa vi se žalite vodovodu što vi nikad ne osvajate već samo hrvati,BOG I HRVATI.avenija je napisao/la:Ima 2,3 godine kako sam ja rekao ovo i slazem se u potpunosti !čamac je napisao/la: Užas. Široki, Zrinjski, Slavija i Leotar su najveće zlo ove lige i dok god oni igraju od ove lige nema ništa.
moze jedno pitanje ako ja napisem da sam hrvat a ti napises da si bosnjak je li to nacionalizam... jer citajuci ove postove gdje god se napise rijec hrvat proglasava se nacionalizmomEnZo_85 je napisao/la:Ovaj gore "škripar" sto zeli da bude veći Hrvat nego Stjepan Mesić, a inače je Bosanac-Hercegovac htio to ili ne upravo je banovan s foruma sportsport.ba. Konacno je banovan s foruma, pa vi samo nastavite s tim nacionalizmom
škripar je napisao/la:ja neznam ko su najorganizovaniji klubovi u ligi,to su široki,zrinjski,a i slavija i leotar su u boljem stanju od vas,kakav ste vi klub prodajete igrace za 2000 maraka,mi osvajamo prvenstvo sad čelik goste,pa 3 zaredom kući,pa vi se žalite vodovodu što vi nikad ne osvajate već samo hrvati,BOG I HRVATI.avenija je napisao/la:Ima 2,3 godine kako sam ja rekao ovo i slazem se u potpunosti !čamac je napisao/la: Užas. Široki, Zrinjski, Slavija i Leotar su najveće zlo ove lige i dok god oni igraju od ove lige nema ništa.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Haksss, mercurial, nedimmmm1337, pierce, rimljanin90, Rule_hz, Seipronto i 105 gostiju.