Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Dylan Dog » 16 dec 2012, 20:39

AgresivnoDjubre,koja teba muka natjerala na sportsport.ba forum,pošto na tvoje postove čovjek može naići samo na temama tipa "chat" ili "ljubav i sex",gdje su te analize faze izbacivanja lige prvaka,fenomena uspjeha Crnogorskog ženskog rukometa ili pak detaljno objašnjenje specifične Teletovićeve situacije u Netsima :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 16 dec 2012, 20:40

daj vamo sta treba da prevede ciko :mrgreen: :lol:

ako ovdje budes prevodio, imat ces ti posla i u Augustu :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 16 dec 2012, 20:41

jasmin10 je napisao/la: podrzi me :mrgreen: preveo mi je bavarian prvi dio :D bice janjetine za ove koje mi pomognu :mrgreen: za tebe agresivni ide janjetina. znam ja da bi ti pomog'o da ti je engleski jaca strana :)
Naravno,tu sam da pomognem koliko mogu.Da je recimo Francuski jezik znao bi,ali ovako nista.A janjetine,to moze uvijek,posalji preko pp koju kilu :mrgreen:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 16 dec 2012, 20:45

EdenHazard je napisao/la:daj vamo sta treba da prevede ciko :mrgreen: :lol:

ako ovdje budes prevodio, imat ces ti posla i u Augustu :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: skoro nikakve koristi od forumasa :mrgreen: ma druze, ne bih ja ovo ni pit'o da meni treba :D

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 16 dec 2012, 20:45

Dylan Dog je napisao/la:AgresivnoDjubre,koja teba muka natjerala na sportsport.ba forum,pošto na tvoje postove čovjek može naići samo na temama tipa "chat" ili "ljubav i sex",gdje su te analize faze izbacivanja lige prvaka,fenomena uspjeha Crnogorskog ženskog rukometa ili pak detaljno objašnjenje specifične Teletovićeve situacije u Netsima :mrgreen:
Polako se prilagodjavam forumu,uskoro cu se prosiriti i na ostale teme.Cekam pravi trenutak,a sto se tice rukometasica svaka im cast,samo su me oborile na kladionici.A o Teletovicu necu da pricam,nek mu je Bog na pomoci. :mrgreen:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 dec 2012, 21:02

Prica se da se Aca Lukas hvali po Beogradu kako je sinoc u Zetri dizao tri prsta :roll: jel to istinaa?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 dec 2012, 21:11

harry_90 je napisao/la:Prica se da se Aca Lukas hvali po Beogradu kako je sinoc u Zetri dizao tri prsta :roll: jel to istinaa?
Nije. Ali neki pacijenti nasi su dizali 3 prsta, radi furke, sta li :roll: :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 dec 2012, 21:15

Sarajlijc@ je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Prica se da se Aca Lukas hvali po Beogradu kako je sinoc u Zetri dizao tri prsta :roll: jel to istinaa?
Nije. Ali neki pacijenti nasi su dizali 3 prsta, radi furke, sta li :roll: :roll:
fina gradska raja :D eh sad nezz dal je 100% tacno al kako se moglo cuti on se hvalio po Beogradu da je to uradio..

ee jesmo jadni !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 16 dec 2012, 21:23

kazu da je nekom novinaru rekao : " eto digao sam 3 prsta u Sarajevu....."

Koliko je bilo raje sinoc ? :|
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 dec 2012, 21:34

Dobra ova Ivana sa Masterchefa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 dec 2012, 21:43

ZZtop10 je napisao/la:kazu da je nekom novinaru rekao : " eto digao sam 3 prsta u Sarajevu....."

Koliko je bilo raje sinoc ? :|
15-ak hiljada.

Joj vala da sam znao da ce se u ovo pretvoriti najobicniji koncert nikad ne bih otisao :roll: :roll:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 dec 2012, 22:09

Jeste,jeste . Bas ga malopre sretoh na ulici ,kad kaze covek " Ne mozes da verujes sta sam sve radio po Sarajevu sinoc " , inace je Beograd selo od 30 kuca pa se cesto srecemo blizu njegovog sljivara .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 16 dec 2012, 22:13

Zenicani imal struje kod vas :lol: :lol: :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 dec 2012, 22:20

kako se preziva crnogorska golmanka il kako se već kaže ženski rod od golmana :mrgreen: .
znam da joj je sonja ime :D
Vođa zna.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 dec 2012, 22:24

nedim1993 je napisao/la:kako se preziva crnogorska golmanka il kako se već kaže ženski rod od golmana :mrgreen: .
znam da joj je sonja ime :D
Barjaktarovic.

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 16 dec 2012, 22:28

Ljudi vas izgleda boli briga što ćemo za 5 dana svi zajedno put vječnih lovišta :roll:

Smak izgleda dolazi,evo spominje se Rtanj kao baza gdje bi se mogli svi spasit,al izgleda sva mjesta već zauzeta,mahom stranci,a mi seljaci izgleda više volimo da nam plafon na glavu padne....
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 dec 2012, 22:33

Dubravko je napisao/la:Ljudi vas izgleda boli briga što ćemo za 5 dana svi zajedno put vječnih lovišta :roll:

Smak izgleda dolazi,evo spominje se Rtanj kao baza gdje bi se mogli svi spasit,al izgleda sva mjesta već zauzeta,mahom stranci,a mi seljaci izgleda više volimo da nam plafon na glavu padne....
Brate nije poenta samo Rtanj ,nego i okolina sira ,jer se ta energija " odasilje" ( ili kako se vec kaze :? ) na dobar deo Srbije,tacno je da stranci stizu na Rtanj vec nekoliko dana unazad ,ali ja mislim da od tog smaka sveta nema nista.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 dec 2012, 22:36

Dubravko je napisao/la:Ljudi vas izgleda boli briga što ćemo za 5 dana svi zajedno put vječnih lovišta :roll:

Ako će sve otići u pm kako ćeš se ti spasiti ako odeš u/na tu planinu ? Kad dođe taj trenutak, niko se neće moći sakriti, bio ti najbogatiji čovjek na svijetu ili obična muha, gotovo ti je. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 16 dec 2012, 22:37

e jest vraga, svi mi mislimo,toliko smo do sad mislili da nam se vječito obijalo o glavu. Nesreća nikad ne dolazi sama. Desiće se nešto krupno. Pametni ljudi kupuju namirnice i prave nepropustna odjela. Ja prvi sam ranije mislio da je to obična navlakuša i već standardna priča o propasti,al bogami zadnjih dana počinjem itekako smatrati da posle 21. decembra ništa isto biti neće! :cry: :cry:
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 16 dec 2012, 22:37

koja jacina !!!!!!
[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Google [Bot] i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []