Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
AgresivnoDjubre,koja teba muka natjerala na sportsport.ba forum,pošto na tvoje postove čovjek može naići samo na temama tipa "chat" ili "ljubav i sex",gdje su te analize faze izbacivanja lige prvaka,fenomena uspjeha Crnogorskog ženskog rukometa ili pak detaljno objašnjenje specifične Teletovićeve situacije u Netsima 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- EdenHazard
- Kontakt:
daj vamo sta treba da prevede ciko
ako ovdje budes prevodio, imat ces ti posla i u Augustu
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Naravno,tu sam da pomognem koliko mogu.Da je recimo Francuski jezik znao bi,ali ovako nista.A janjetine,to moze uvijek,posalji preko pp koju kilujasmin10 je napisao/la: podrzi mepreveo mi je bavarian prvi dio
bice janjetine za ove koje mi pomognu
za tebe agresivni ide janjetina. znam ja da bi ti pomog'o da ti je engleski jaca strana
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
EdenHazard je napisao/la:daj vamo sta treba da prevede ciko![]()
![]()
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Polako se prilagodjavam forumu,uskoro cu se prosiriti i na ostale teme.Cekam pravi trenutak,a sto se tice rukometasica svaka im cast,samo su me oborile na kladionici.A o Teletovicu necu da pricam,nek mu je Bog na pomoci.Dylan Dog je napisao/la:AgresivnoDjubre,koja teba muka natjerala na sportsport.ba forum,pošto na tvoje postove čovjek može naići samo na temama tipa "chat" ili "ljubav i sex",gdje su te analize faze izbacivanja lige prvaka,fenomena uspjeha Crnogorskog ženskog rukometa ili pak detaljno objašnjenje specifične Teletovićeve situacije u Netsima
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Prica se da se Aca Lukas hvali po Beogradu kako je sinoc u Zetri dizao tri prsta
jel to istinaa?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije. Ali neki pacijenti nasi su dizali 3 prsta, radi furke, sta liharry_90 je napisao/la:Prica se da se Aca Lukas hvali po Beogradu kako je sinoc u Zetri dizao tri prstajel to istinaa?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
fina gradska rajaSarajlijc@ je napisao/la:Nije. Ali neki pacijenti nasi su dizali 3 prsta, radi furke, sta liharry_90 je napisao/la:Prica se da se Aca Lukas hvali po Beogradu kako je sinoc u Zetri dizao tri prstajel to istinaa?
![]()
ee jesmo jadni !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
kazu da je nekom novinaru rekao : " eto digao sam 3 prsta u Sarajevu....."
Koliko je bilo raje sinoc ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Dobra ova Ivana sa Masterchefa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Sarajlijc@
- Kontakt:
15-ak hiljada.ZZtop10 je napisao/la:kazu da je nekom novinaru rekao : " eto digao sam 3 prsta u Sarajevu....."
Joj vala da sam znao da ce se u ovo pretvoriti najobicniji koncert nikad ne bih otisao
Jeste,jeste . Bas ga malopre sretoh na ulici ,kad kaze covek " Ne mozes da verujes sta sam sve radio po Sarajevu sinoc " , inace je Beograd selo od 30 kuca pa se cesto srecemo blizu njegovog sljivara .harry_90 je napisao/la:Prica se da se Aca Lukas hvali po Beogradu kako je sinoc u Zetri dizao tri prstajel to istinaa?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
kako se preziva crnogorska golmanka il kako se već kaže ženski rod od golmana
.
znam da joj je sonja ime
znam da joj je sonja ime
Vođa zna.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Barjaktarovic.nedim1993 je napisao/la:kako se preziva crnogorska golmanka il kako se već kaže ženski rod od golmana.
znam da joj je sonja ime
Ljudi vas izgleda boli briga što ćemo za 5 dana svi zajedno put vječnih lovišta
Smak izgleda dolazi,evo spominje se Rtanj kao baza gdje bi se mogli svi spasit,al izgleda sva mjesta već zauzeta,mahom stranci,a mi seljaci izgleda više volimo da nam plafon na glavu padne....
Smak izgleda dolazi,evo spominje se Rtanj kao baza gdje bi se mogli svi spasit,al izgleda sva mjesta već zauzeta,mahom stranci,a mi seljaci izgleda više volimo da nam plafon na glavu padne....
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Brate nije poenta samo Rtanj ,nego i okolina sira ,jer se ta energija " odasilje" ( ili kako se vec kazeDubravko je napisao/la:Ljudi vas izgleda boli briga što ćemo za 5 dana svi zajedno put vječnih lovišta![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ako će sve otići u pm kako ćeš se ti spasiti ako odeš u/na tu planinu ? Kad dođe taj trenutak, niko se neće moći sakriti, bio ti najbogatiji čovjek na svijetu ili obična muha, gotovo ti je.Dubravko je napisao/la:Ljudi vas izgleda boli briga što ćemo za 5 dana svi zajedno put vječnih lovišta![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
e jest vraga, svi mi mislimo,toliko smo do sad mislili da nam se vječito obijalo o glavu. Nesreća nikad ne dolazi sama. Desiće se nešto krupno. Pametni ljudi kupuju namirnice i prave nepropustna odjela. Ja prvi sam ranije mislio da je to obična navlakuša i već standardna priča o propasti,al bogami zadnjih dana počinjem itekako smatrati da posle 21. decembra ništa isto biti neće!

" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
koja jacina !!!!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 2 gosta.