Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

harry_90
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la harry_90 » 16 dec 2012, 21:15

Sarajlijc@ je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Prica se da se Aca Lukas hvali po Beogradu kako je sinoc u Zetri dizao tri prsta :roll: jel to istinaa?
Nije. Ali neki pacijenti nasi su dizali 3 prsta, radi furke, sta li :roll: :roll:
fina gradska raja :D eh sad nezz dal je 100% tacno al kako se moglo cuti on se hvalio po Beogradu da je to uradio..

ee jesmo jadni !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 16 dec 2012, 21:23

kazu da je nekom novinaru rekao : " eto digao sam 3 prsta u Sarajevu....."

Koliko je bilo raje sinoc ? :|
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 dec 2012, 21:34

Dobra ova Ivana sa Masterchefa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 dec 2012, 21:43

ZZtop10 je napisao/la:kazu da je nekom novinaru rekao : " eto digao sam 3 prsta u Sarajevu....."

Koliko je bilo raje sinoc ? :|
15-ak hiljada.

Joj vala da sam znao da ce se u ovo pretvoriti najobicniji koncert nikad ne bih otisao :roll: :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 dec 2012, 22:09

harry_90 je napisao/la:Prica se da se Aca Lukas hvali po Beogradu kako je sinoc u Zetri dizao tri prsta :roll: jel to istinaa?
Jeste,jeste . Bas ga malopre sretoh na ulici ,kad kaze covek " Ne mozes da verujes sta sam sve radio po Sarajevu sinoc " , inace je Beograd selo od 30 kuca pa se cesto srecemo blizu njegovog sljivara .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 16 dec 2012, 22:13

Zenicani imal struje kod vas :lol: :lol: :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 dec 2012, 22:20

kako se preziva crnogorska golmanka il kako se već kaže ženski rod od golmana :mrgreen: .
znam da joj je sonja ime :D
Vođa zna.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 dec 2012, 22:24

nedim1993 je napisao/la:kako se preziva crnogorska golmanka il kako se već kaže ženski rod od golmana :mrgreen: .
znam da joj je sonja ime :D
Barjaktarovic.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 16 dec 2012, 22:28

Ljudi vas izgleda boli briga što ćemo za 5 dana svi zajedno put vječnih lovišta :roll:

Smak izgleda dolazi,evo spominje se Rtanj kao baza gdje bi se mogli svi spasit,al izgleda sva mjesta već zauzeta,mahom stranci,a mi seljaci izgleda više volimo da nam plafon na glavu padne....
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 dec 2012, 22:33

Dubravko je napisao/la:Ljudi vas izgleda boli briga što ćemo za 5 dana svi zajedno put vječnih lovišta :roll:

Smak izgleda dolazi,evo spominje se Rtanj kao baza gdje bi se mogli svi spasit,al izgleda sva mjesta već zauzeta,mahom stranci,a mi seljaci izgleda više volimo da nam plafon na glavu padne....
Brate nije poenta samo Rtanj ,nego i okolina sira ,jer se ta energija " odasilje" ( ili kako se vec kaze :? ) na dobar deo Srbije,tacno je da stranci stizu na Rtanj vec nekoliko dana unazad ,ali ja mislim da od tog smaka sveta nema nista.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 dec 2012, 22:36

Dubravko je napisao/la:Ljudi vas izgleda boli briga što ćemo za 5 dana svi zajedno put vječnih lovišta :roll:

Ako će sve otići u pm kako ćeš se ti spasiti ako odeš u/na tu planinu ? Kad dođe taj trenutak, niko se neće moći sakriti, bio ti najbogatiji čovjek na svijetu ili obična muha, gotovo ti je. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 16 dec 2012, 22:37

e jest vraga, svi mi mislimo,toliko smo do sad mislili da nam se vječito obijalo o glavu. Nesreća nikad ne dolazi sama. Desiće se nešto krupno. Pametni ljudi kupuju namirnice i prave nepropustna odjela. Ja prvi sam ranije mislio da je to obična navlakuša i već standardna priča o propasti,al bogami zadnjih dana počinjem itekako smatrati da posle 21. decembra ništa isto biti neće! :cry: :cry:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 16 dec 2012, 22:37

koja jacina !!!!!!
[youtube][/youtube]

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 dec 2012, 22:39

hajd sve i da ljudi vjeruju u smak svijeta tog 21. što je glupost onako povelika po mom mišljenju, i glupo se osjećam što pišem uopšte u vezi ovoga. al kako ti isti ljudi misle da se spase ako je već smak svijeta, umiranje čitavog univerzuma, barem je tako po islamu, a vjerovatno i u drugim vjerama. i sad kao bježe u kojekakve pećine :lol: . stvarno je to čudno jedno kakvih sve ljudi ima
Vođa zna.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 dec 2012, 22:40

Dubravko je napisao/la:zadnjih dana počinjem itekako smatrati da posle 21. decembra ništa isto biti neće! :cry: :cry:
Pa normalno da nece biti nista jer zemlja nakon 26.000 godina ulazi u novi ciklus ,ciklus u kome ce biti manje ratova dok ih ne nestane uopste ,mnoge korporacije i izrabljivaci ostace bez svog kapitala,preraspodela materijalnih dobara bice mnogo bolja i plemetija nego do sad ,naravno sve ovo nece se desiti odmah nego u godinama pred nama . Pratim godinama ovu tematiku,i ako ti nesto nzaci ,evo ja ti kazem smaka sveta nece biti.
Zadnja izmjena: Tribalian, dana/u 16 dec 2012, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 dec 2012, 22:41

Dubravko je napisao/la:e jest vraga, svi mi mislimo,toliko smo do sad mislili da nam se vječito obijalo o glavu. Nesreća nikad ne dolazi sama. Desiće se nešto krupno. Pametni ljudi kupuju namirnice i prave nepropustna odjela. Ja prvi sam ranije mislio da je to obična navlakuša i već standardna priča o propasti,al bogami zadnjih dana počinjem itekako smatrati da posle 21. decembra ništa isto biti neće! :cry: :cry:
Trib jesi li ovo ti na klipu ? :lol:
Svašta, Bože me ti sačuvaj i sakloni.Mislim nema logike da bude smak svijeta, shvataš ? :mrgreen:
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 16 dec 2012, 22:42

nedim1993 je napisao/la:hajd sve i da ljudi vjeruju u smak svijeta tog 21. što je glupost onako povelika po mom mišljenju, i glupo se osjećam što pišem uopšte u vezi ovoga. al kako ti isti ljudi misle da se spase ako je već smak svijeta, umiranje čitavog univerzuma, barem je tako po islamu, a vjerovatno i u drugim vjerama. i sad kao bježe u kojekakve pećine :lol: . stvarno je to čudno jedno kakvih sve ljudi ima
u svim vjerama je vjerovatno isto.
Al priča o smaku nije više samo stvar vjere,stvar je daleko šira. Pa na kraju krajeva, nijedan naučnik se nije uspio spustiti (a bili su mnogobrojni pokušaji) u potok gdje su Maje bacale svoje žrtve,jednostavno kad god bi pokušali nešto bi ih spriječilo,a ta voda gdje su bacane hiljade žrtava je toliko tamna da ne postoji nikakav tehnološki sistem da je prosvjetli... Takođe Maje nigdje nisu rekle da će 21. biti smak svijeta,već su pričale o kraju i početku,niko ne može utvrditi da će biti kraj,tj. smak,ali ni početak,uglavnom biće promjena!

Ozbiljno razmotrite kako ćete dočekat jutro 21o! Ja sigurno neću na forumu.niti u stanu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 dec 2012, 22:43

bagrcavi je napisao/la:
Trib jesi li ovo ti na klipu ? :lol:

:lol: :lol: :lol:

U pm,znao sam da ce neko da me prepozna :lol: :lol:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 16 dec 2012, 22:49

nedim1993 je napisao/la:hajd sve i da ljudi vjeruju u smak svijeta tog 21. što je glupost onako povelika po mom mišljenju, i glupo se osjećam što pišem uopšte u vezi ovoga. al kako ti isti ljudi misle da se spase ako je već smak svijeta, umiranje čitavog univerzuma, barem je tako po islamu, a vjerovatno i u drugim vjerama. i sad kao bježe u kojekakve pećine :lol: . stvarno je to čudno jedno kakvih sve ljudi ima
u ameriKi kupuju oruzje :lol: valjda da ubiju smak svijeta kad dodje :mrgreen:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 16 dec 2012, 22:51

Na National Geographic imaju ove sedmice emisije o ljudima koji se spremaju za katastrofe(ne nužno za smak svijeta) i slične stvari.Ima jako puno zanimljivi i smiješni stvari. :mrgreen:
Zadnja izmjena: bazeni, dana/u 16 dec 2012, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.