Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

nedim1993
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la nedim1993 » 16 dec 2012, 22:51

cc dragi ljudi... :lol:
@ZZtop10 ma znam gledam one emisije na NG :lol: . strašno kako su glupi ljudi, strašno.
a te priče o promjenama i svemu ostalom su smiješne. a tek taj kalendar za koji je utvredjno da se ne završava na 21.
Vođa zna.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 dec 2012, 22:51

Dubravko je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:hajd sve i da ljudi vjeruju u smak svijeta tog 21. što je glupost onako povelika po mom mišljenju, i glupo se osjećam što pišem uopšte u vezi ovoga. al kako ti isti ljudi misle da se spase ako je već smak svijeta, umiranje čitavog univerzuma, barem je tako po islamu, a vjerovatno i u drugim vjerama. i sad kao bježe u kojekakve pećine :lol: . stvarno je to čudno jedno kakvih sve ljudi ima
u svim vjerama je vjerovatno isto.
Al priča o smaku nije više samo stvar vjere,stvar je daleko šira. Pa na kraju krajeva, nijedan naučnik se nije uspio spustiti (a bili su mnogobrojni pokušaji) u potok gdje su Maje bacale svoje žrtve,jednostavno kad god bi pokušali nešto bi ih spriječilo,a ta voda gdje su bacane hiljade žrtava je toliko tamna da ne postoji nikakav tehnološki sistem da je prosvjetli... Takođe Maje nigdje nisu rekle da će 21. biti smak svijeta,već su pričale o kraju i početku,niko ne može utvrditi da će biti kraj,tj. smak,ali ni početak,uglavnom biće promjena!

Ozbiljno razmotrite kako ćete dočekat jutro 21o! Ja sigurno neću na forumu.niti u stanu.
Pa gdje ces onda pobjec? Hahahahan nemoj biti ko ameri glupi svijuti.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 dec 2012, 22:52

Znate koliko je ljudi diglo kredit u Beogradu kako bi se provelo u zadnjim danima. :lol:
Nisam mogao verovati kada mi je prijateljica pricala.Valja to sve otplacivati kasnije. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 dec 2012, 22:52

Sarajlijc@ je napisao/la:
Pa gdje ces onda pobjec?
Pa na Rtanj :mrgreen:

p.s. Kolega ,jel zajebavas? :shock:
Zadnja izmjena: Tribalian, dana/u 16 dec 2012, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 dec 2012, 22:52

OPSEDNUTA VELIČINOM! Stanija Dobrojević sinoć je gostovala u beogradskom izdanju emisije “Seks edjukejšn šou”, koju vodi italijanska novinarka Nina Palmijeri, i tom prilikom je ispričala da je za nju veličina penisa najbitnija, kao i da je muškarci koji nisu obdareni ne interesuju!

- Sigurno ne bih dugo ostala u vezi sa dečkom kome je mali. Što da budem sa osobom koja ne može da me zadovolji? Cilj seksa je nezaboravan osećaj, a ako tu nešto nedostaje, u čemu onda da uživam – rekla je starleta, koja je dodala da, osim što veličinu smatra presudnom za vrhunski orgazam, ima još jedan razlog što od “malih” beži k’o đavo od krsta.

- Zamislite da taj nedostatak pređe na sina, a obično se nasleđuju takve fizičke osobine? Ne bih to mogla sebi da oprostim, zato prednost dajem isključivo muškarcima koji imaju šta da pokažu – zaključila je Stanija svoje briljantno izlaganje.
slika
slika

Ja još sebi umišljam da imam šansi :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 16 dec 2012, 22:53

tačno je to za NG. A kod nas se pričaju vicevi o smaku svijeta. :roll: :roll: Štaviše provocira se moguća katastrofa,a posle će biti zašto Bože!

Meni stvarno nije namjera da ikog na forumu ubjeđujem niti nešta tu patetišem,ali zaista sam ubjeđen da od 21. decembra neće biti ništa isto. Ili nas neće biti,ili neće biti dobrog dijela planete,ali isto biti neće... Moglo bi se desiti da ne bude električne energije mjesecima,nestašica svega i svačega... nije smak samo totalan propast i smrt.
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 dec 2012, 22:53

Ja znam da imam. :mrgreen:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 16 dec 2012, 22:54

pa ja se onda bezveze slomih razmisljajuci gdje cu za novu godinu :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 dec 2012, 22:54

Dubravko vjeruješ li u Boga ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 dec 2012, 22:56

Dubravko je napisao/la:tačno je to za NG. A kod nas se pričaju vicevi o smaku svijeta. :roll: :roll: Štaviše provocira se moguća katastrofa,a posle će biti zašto Bože!

Meni stvarno nije namjera da ikog na forumu ubjeđujem niti nešta tu patetišem,ali zaista sam ubjeđen da od 21. decembra neće biti ništa isto. Ili nas neće biti,ili neće biti dobrog dijela planete,ali isto biti neće... Moglo bi se desiti da ne bude električne energije mjesecima,nestašica svega i svačega... nije smak samo totalan propast i smrt.
Da neće nestar RS-a :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 dec 2012, 22:56

Nauka je majka ;)

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 16 dec 2012, 22:57

Dubravko je napisao/la:tačno je to za NG. A kod nas se pričaju vicevi o smaku svijeta. :roll: :roll: Štaviše provocira se moguća katastrofa,a posle će biti zašto Bože!

:lol: yebi me ti ako bude smak svijeta :lol:
fura nas lik
Zadnja izmjena: ZZtop10, dana/u 16 dec 2012, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 dec 2012, 22:57

Dylan Dog je napisao/la:

Da neće nestar RS-a :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 dec 2012, 22:57

Devil je napisao/la:Znate koliko je ljudi diglo kredit u Beogradu kako bi se provelo u zadnjim danima. :lol:
Nisam mogao verovati kada mi je prijateljica pricala.Valja to sve otplacivati kasnije. :mrgreen:
po svemu sudeći ovaj naš smak svijeta bi mogo' izazvat čitav finansijski kolaps :lol: .
strašno majke mi mile.

@dubravko ja sam onako popriličan vjernik i ja ništa ne provociram, jedino ljude koji vjeruju u to.
a da te pitam zbog čega bi nestalo el. en. i zbog čega bi nasto' haos
solarna oluja neće bit, obrtanje polova neće bit, niko ne planira ratove, asteroida nema opasnih, zadnji prošo 12. onako veći. pa ne može ništa samo od sebe. de pusti to bolan bolan, preživjeli smo dovoljno izmišljenih smakova :mrgreen:
Vođa zna.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 dec 2012, 22:58

Ne znam vise sta da kazem ,ja imam neku tandzaru pusku,radi na so i biber ,ja bi se onda spucao nekako kad bi znao da ce 21. biti smak sveta,sto bi cekao do tad? :?

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 dec 2012, 22:59

E samo ce Zvezda biti prvak a sve ostalo ostaje isto. :lol:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 16 dec 2012, 23:00

bagrcavi je napisao/la:Dubravko vjeruješ li u Boga ?
Vjerujem u jednog Boga,Oca svedržitelja tvorca Neba i Zemlje i svega vidljivog i nevidljivog i u Isusa Hrista sina Božijeg jedinorodnog....

Nisam ateista ;)

Sad vi još rekoste da sam glup. Vrijeđate mi ego jbga.
Ja samo razmišljam o tim stvarima, nekom je smješno neko je optimista kako ništa neće biti drugačije,a neko vjerovatno barem dijelom razmišlja kako će ovih 5 dana biti i gdje će biti i šta raditi.
Nisam ja čovjek koji večeras sve ovo pita i govori zato što 100% znam da ću nastradati ko i svi mi,ali ja želim čuti da li zaista su ljudi kod nas svjesni šta dolazi!!! Bojim se da će biti kasno gore negdje kad odemo svi zajedno za sve,a previše smo na forumu,umjesto ova 4 dana da se prosto izrazimo da prčimo i što većom kašikom krkamo....

Dilane šaljivdžijo,možda upoznaš Đeku bisera gore neđe. :mrgreen:
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 dec 2012, 23:01

samo_lijevo je napisao/la:[

E samo ce Zvezda biti prvak a sve ostalo ostaje isto. :lol:
Javi se na PP ako budes dolazio ovamo kad,da te castim gajbom piva za ovo sto si napisao ;)

filip13

Post Postao/la filip13 » 16 dec 2012, 23:01

samocelik je napisao/la:Zenicani imal struje kod vas :lol: :lol: :lol:

nestalo u pola grada

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 dec 2012, 23:02

Previse preuvelicavate, samo ces umrijeti jbt, nista strasno :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.