@ZZtop10 ma znam gledam one emisije na NG

a te priče o promjenama i svemu ostalom su smiješne. a tek taj kalendar za koji je utvredjno da se ne završava na 21.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa gdje ces onda pobjec? Hahahahan nemoj biti ko ameri glupi svijuti.Dubravko je napisao/la:u svim vjerama je vjerovatno isto.nedim1993 je napisao/la:hajd sve i da ljudi vjeruju u smak svijeta tog 21. što je glupost onako povelika po mom mišljenju, i glupo se osjećam što pišem uopšte u vezi ovoga. al kako ti isti ljudi misle da se spase ako je već smak svijeta, umiranje čitavog univerzuma, barem je tako po islamu, a vjerovatno i u drugim vjerama. i sad kao bježe u kojekakve pećine. stvarno je to čudno jedno kakvih sve ljudi ima
Al priča o smaku nije više samo stvar vjere,stvar je daleko šira. Pa na kraju krajeva, nijedan naučnik se nije uspio spustiti (a bili su mnogobrojni pokušaji) u potok gdje su Maje bacale svoje žrtve,jednostavno kad god bi pokušali nešto bi ih spriječilo,a ta voda gdje su bacane hiljade žrtava je toliko tamna da ne postoji nikakav tehnološki sistem da je prosvjetli... Takođe Maje nigdje nisu rekle da će 21. biti smak svijeta,već su pričale o kraju i početku,niko ne može utvrditi da će biti kraj,tj. smak,ali ni početak,uglavnom biće promjena!
Ozbiljno razmotrite kako ćete dočekat jutro 21o! Ja sigurno neću na forumu.niti u stanu.
OPSEDNUTA VELIČINOM! Stanija Dobrojević sinoć je gostovala u beogradskom izdanju emisije “Seks edjukejšn šou”, koju vodi italijanska novinarka Nina Palmijeri, i tom prilikom je ispričala da je za nju veličina penisa najbitnija, kao i da je muškarci koji nisu obdareni ne interesuju!
- Sigurno ne bih dugo ostala u vezi sa dečkom kome je mali. Što da budem sa osobom koja ne može da me zadovolji? Cilj seksa je nezaboravan osećaj, a ako tu nešto nedostaje, u čemu onda da uživam – rekla je starleta, koja je dodala da, osim što veličinu smatra presudnom za vrhunski orgazam, ima još jedan razlog što od “malih” beži k’o đavo od krsta.
- Zamislite da taj nedostatak pređe na sina, a obično se nasleđuju takve fizičke osobine? Ne bih to mogla sebi da oprostim, zato prednost dajem isključivo muškarcima koji imaju šta da pokažu – zaključila je Stanija svoje briljantno izlaganje.
Da neće nestar RS-aDubravko je napisao/la:tačno je to za NG. A kod nas se pričaju vicevi o smaku svijeta.![]()
Štaviše provocira se moguća katastrofa,a posle će biti zašto Bože!
Meni stvarno nije namjera da ikog na forumu ubjeđujem niti nešta tu patetišem,ali zaista sam ubjeđen da od 21. decembra neće biti ništa isto. Ili nas neće biti,ili neće biti dobrog dijela planete,ali isto biti neće... Moglo bi se desiti da ne bude električne energije mjesecima,nestašica svega i svačega... nije smak samo totalan propast i smrt.
Dubravko je napisao/la:tačno je to za NG. A kod nas se pričaju vicevi o smaku svijeta.![]()
Meni stvarno nije namjera da ikog na forumu ubjeđujem niti nešta tu patetišem,ali zaista sam ubjeđen da od 21. decembra neće biti ništa isto. Ili nas neće biti,ili neće biti dobrog dijela planete,ali isto biti neće... Moglo bi se desiti da ne bude električne energije mjesecima,nestašica svega i svačega... nije smak samo totalan propast i smrt.
Dylan Dog je napisao/la:Da neće nestar RS-aDubravko je napisao/la:tačno je to za NG. A kod nas se pričaju vicevi o smaku svijeta.![]()
po svemu sudeći ovaj naš smak svijeta bi mogo' izazvat čitav finansijski kolapsDevil je napisao/la:Znate koliko je ljudi diglo kredit u Beogradu kako bi se provelo u zadnjim danima.![]()
Nisam mogao verovati kada mi je prijateljica pricala.Valja to sve otplacivati kasnije.
E samo ce Zvezda biti prvak a sve ostalo ostaje isto.Dubravko je napisao/la:tačno je to za NG. A kod nas se pričaju vicevi o smaku svijeta.![]()
Vjerujem u jednog Boga,Oca svedržitelja tvorca Neba i Zemlje i svega vidljivog i nevidljivog i u Isusa Hrista sina Božijeg jedinorodnog....bagrcavi je napisao/la:Dubravko vjeruješ li u Boga ?
Javi se na PP ako budes dolazio ovamo kad,da te castim gajbom piva za ovo sto si napisaosamo_lijevo je napisao/la:[
E samo ce Zvezda biti prvak a sve ostalo ostaje isto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.