de ti se samo nemoj zaduživat i pravit kojekakve gluposti. a i da si kakav vjernik ne bi vjerovo u to al ajd...Dubravko je napisao/la:Vjerujem u jednog Boga,Oca svedržitelja tvorca Neba i Zemlje i svega vidljivog i nevidljivog i u Isusa Hrista sina Božijeg jedinorodnog....bagrcavi je napisao/la:Dubravko vjeruješ li u Boga ?
Nisam ateista
Sad vi još rekoste da sam glup. Vrijeđate mi ego jbga.
Ja samo razmišljam o tim stvarima, nekom je smješno neko je optimista kako ništa neće biti drugačije,a neko vjerovatno barem dijelom razmišlja kako će ovih 5 dana biti i gdje će biti i šta raditi.
Nisam ja čovjek koji večeras sve ovo pita i govori zato što 100% znam da ću nastradati ko i svi mi,ali ja želim čuti da li zaista su ljudi kod nas svjesni šta dolazi!!! Bojim se da će biti kasno gore negdje kad odemo svi zajedno za sve,a previše smo na forumu,umjesto ova 4 dana da se prosto izrazimo da prčimo i što većom kašikom krkamo....
Dilane šaljivdžijo,možda upoznaš Đeku bisera gore neđe.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Vođa zna.
@dubravko Pa onda pročitaj malo bibliju sigurno ima opisano kako i kada će nastupiti sudnji dan.Mene je sva ta priča zainteresovala pa sam malo čitao o tome, baš šta moja religija kaže o tome.
Ti prijatelju ako baš misliš da će se to dogoditi, poslaću ti ja moj broj računa pa sve pare što imaš prebaci meni
Ti prijatelju ako baš misliš da će se to dogoditi, poslaću ti ja moj broj računa pa sve pare što imaš prebaci meni

DRUG NEBI TI PUNCA
odigrat cu par tiketa ovih dana i ako na jednom prodjem, javnem vam da znate da cemo izginut 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Najbolje je biti agnostik ko ja 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Meni neka posalje rakije sto je ostavio za zime.bagrcavi je napisao/la:@dubravko Pa onda pročitaj malo bibliju sigurno ima opisano kako i kada će nastupiti sudnji dan.Mene je sva ta priča zainteresovala pa sam malo čitao o tome, baš šta moja religija kaže o tome.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Bice meni smak svijeta posli druge boce vina
ionako necu znat sta se desava, tako sta se mene tice moze grunit kakav meteor i odnit sve u pm.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to su oni sto ne znaju da li su posli, ili su dosli?Sarajlijc@ je napisao/la:Najbolje je biti agnostik ko ja

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dubravko gdje ces docekati smak svijeta , i hoce li biti neke visinske pripreme i tako to ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Dabogda ja bio totalno u krivu i dabogda mi pisali po forumu još dva milenijuma,ali.
Inače danas sam baš gledao geo kartu BiH i došao do par zanimljivih zaključaka o tim nekim slojnim kockama ove države,u slučaju katastrofe,prirodne ili neprirodne najgore bi prošli mi oko Sarajeva i same Sarajlije pa onda onaj dio sjeveroistoka zemlje Modriča,Tuzla,Brčko... Tu su te kocke baš podudarne i tu su ne dao bog žarišta.... Naravno ukoliko bi se tlo počelo kretati,dok su ovi prema Bihaću najsigurniji.... Al dobro,et ako se ništa ne desi javiće se Dubravko opet i svima javno izvinuti za eventualno prenapadno pesimiziranje....
Inače danas sam baš gledao geo kartu BiH i došao do par zanimljivih zaključaka o tim nekim slojnim kockama ove države,u slučaju katastrofe,prirodne ili neprirodne najgore bi prošli mi oko Sarajeva i same Sarajlije pa onda onaj dio sjeveroistoka zemlje Modriča,Tuzla,Brčko... Tu su te kocke baš podudarne i tu su ne dao bog žarišta.... Naravno ukoliko bi se tlo počelo kretati,dok su ovi prema Bihaću najsigurniji.... Al dobro,et ako se ništa ne desi javiće se Dubravko opet i svima javno izvinuti za eventualno prenapadno pesimiziranje....
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
bagrcavi je napisao/la:
A one vikendice sto si letos gradio po Rtnju ne pominjes

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sve crno na bijelo pa tek onda da pricamoBosniacum Lilium je napisao/la:to su oni sto ne znaju da li su posli, ili su dosli?Sarajlijc@ je napisao/la:Najbolje je biti agnostik ko ja

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Šuti nemoj ofirati, jesam te lijepo nagradio za taj posaoTribalian je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:
A one vikendice sto si letos gradio po Rtnju ne pominjesLako ti da handris uplasenog coveka
Malo ti je para sto si Amerikancima pokupio za smestaj jos i Dubravko da ti pokloni nesto

Amerikanci su glup narod, njima je sevap (dobro djelo) uzeti pare

Ja se nadam da će Dubravko, prebaciti ta svoja sredstva na moj račun, ako može i kuću da mi prepiše bio bih mu vrlo zahvalan

DRUG NEBI TI PUNCA
Ma znam ja da se on šegači a ti doljevaš ulje na vatru,ako ako.Tribalian je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:
A one vikendice sto si letos gradio po Rtnju ne pominjesLako ti da handris uplasenog coveka
Malo ti je para sto si Amerikancima pokupio za smestaj jos i Dubravko da ti pokloni nesto
Sam se nadam da nećete negdje gore ili tamo dole otkud znam gdje nam je suđeno me spominjati kao forumaša i vikat "nije Dubravko kriv,mi smo go.na".
A što se mene lično tiče, 20.og izlazim iz stana i dobro utopljen stajem na najjužniju tačku Pala to će vjerovatno biti onaj dio prema Jahorini. Tu ću dočekati,ako ništa neće mi plafon pasti na glavu niti ću morat tražit onaj dio praga iznad vrata....
zar nisu agnostici ono vjeruju u nešto al nemaju vjere da vjeruju u Allaha npr.Sarajlijc@ je napisao/la:Sve crno na bijelo pa tek onda da pricamoBosniacum Lilium je napisao/la:to su oni sto ne znaju da li su posli, ili su dosli?Sarajlijc@ je napisao/la:Najbolje je biti agnostik ko ja![]()
to crno na bijelo je više ateističko

dubravko ako se bude šta kretalo kretaće se tektosnek ploče, a evropska i afrička se ne spajaju ispod bosne kolko ja znam

Vođa zna.
- Prescritto
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Prescritto, dana/u 16 dec 2012, 23:18, ukupno mijenjano 3 puta.
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Samo malo osmotrite ovo Kremansko proročanstvo....

„Svijet
će biti razdvojen na dva dijela ko ova po srijedi presječena jabuka...
Ta voćka više nikada ne more da budne cijela.. .
Javiće se neki treći da svojijem srcem zacijele ovu jabuku, aliod njiove želje i ljubavi vajde nikakve biti neće."
Ne treba zanemariti činjenicu da u ovoj viziji postoje i „treći"u nameri da spreće da ne dođe do potpunog rascepa ove „voćke",odnosno sveta.
Ko bi taj „treći" mogao biti, stvar je nepredvidljivog političkog trenutka. — Nesvrstani?
Ali, više, mnogo više prepoznavanja budućih događaja ili tačnosti ima u sledećem viđenju budućnosti:
„Prije ovoga rata na prijestolje velikačkog carstva naroda preko beskrajne vode ustoličiće se jedan čoek koji budne i
seljak i čauš."
On više neće davati crvenom caru da se širi i da se bogati,negoće se š njime šiljbočiti i prepucavati. . .
Ondakar će nastupiti veliki preokret i više neće biti nako košto je bivalo pod drugijem carevima koji su bili na prijestolju ovecarevine prije njegovog dolaska.
Taj novi car uzeće pušku, ali neće puknuti na crveno carstvo,negoće samo šenlučiti...
Senlučiće i onaj drugi, štoće kasti, crveni car.
Oni knjaževi koje taj car naroda preko beskrajne vode budne izrodijo sa svojom caricom, biće ljutog ubojitog lica, žeravičijih očiju, teće oni puške opaliti."
Kremansko prorocanstvo
Dubravko ja mislim da ti je bolje da ides prema Podgrabu tamo
I onda kada više ne bude me ovdje
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ama druze to ti je samo kraj njihovog ciklusa kao u nas 31. decembar-1.januar,pa idemo sve pik ponove.
Samo ne znam kako se u njih zove januar,mozda je sijecanj.
Samo ne znam kako se u njih zove januar,mozda je sijecanj.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Obavezno kupiti i pročitati knjigu Kraj svijeta od Muahemmeda ibn Abdurrahmana el-Arifa.
Koristiće vam.
Koristiće vam.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.