Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: Chat
Ujutro svi na sabah !
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
slažem se stim. Kur'an stvarno ima dosta naučnih činjenica koje su u to vrijeme bile daleko ispred svog vremena i nemoguće za znati
Vođa zna.
- Prescritto
- Kontakt:
frajer fol ateista, prica kako pije, a inace ni jednu dzumu ne propustaMonolog je napisao/la:Uh, moraću se deaktivirati sa fb-a, jer će već od sutra početi raznorazna s*anja glede smaka svijeta.Moraću izlevatiti nekoga da prizna grijehe kako bi mu petak ipak bio podnošljiviji. Ja, s druge strane, ću u petak pit'. Ne znam za ostale, al' ima nekih zabava na koje sam pozvan pa ću se vjerovatno raskovati u toj mjeri da će to biti pravi smak svijeta za moj organizam.
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kako su predvidljivi takvi kao tiAgresivnoDjubre je napisao/la:Ujutro svi na sabah !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dubravko ne valja ti suplja 
a šta ti misliš o svemu ovome, tvoje mišljenje me pravo interesuje ?Prescritto je napisao/la:
frajer fol ateista, prica kako pije, a inace ni jednu dzumu ne propusta
DRUG NEBI TI PUNCA
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Prijatelju ja uzivam.Kako ono ide “Zivi kao da ces umrijeti sutra.." e tako i ja.Ne zamaram se vjerom,politikom.Pratim sport,kladionicu,zene,izlazim jednostavno uzivam.I nista mi ne fali,a sad bi glupo bilo da se Bogu zahvalim.Bosniacum Lilium je napisao/la: kako su predvidljivi takvi kao tiznao sam da ima i na ovom forumu barem 1 ovakav
U sta ti vjerujes? U NISTA ! Za sta ti zivis? ZA NISTA ! Koji je smisao tvog zivota? NISTA !
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
ok većina vas nevjeruje. Razumljivo je meni to,takav je Balkan....
Ni je nikad neću razumjet gejeve,prostitutke hoću.
Ja sam iznio svoj stav. Da mi je bila namjera cirkuzat,a do toga mi nije,cirkuzao bi... Ponavljam smak ne znači smrt 7 milijardi ljudi! Može značiti upotpunosti drugačiju podjelu moći,drugačiji proces stvaranja i nastajanja... kraja.
Ni je nikad neću razumjet gejeve,prostitutke hoću.
Ja sam iznio svoj stav. Da mi je bila namjera cirkuzat,a do toga mi nije,cirkuzao bi... Ponavljam smak ne znači smrt 7 milijardi ljudi! Može značiti upotpunosti drugačiju podjelu moći,drugačiji proces stvaranja i nastajanja... kraja.
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
satro sve ateisti i agnostici, a petkom podne dzamije pune 
@AgresivnoDjubre vjeruj mi da islam ne brani sport
cak sta vise, islam preporucuje da se ljudi bave sportom. Izlasci isto nisu zabranjeni. Da vidis sestara after jacija po ovim orijentalnim kaficima. Zene? O tome bih ti mogao pricati do sutra. Stav islama prema braku i seksualnim odnosima u braku. A pored toga imas i poligamiju. Ko u haremu covjece 
@AgresivnoDjubre vjeruj mi da islam ne brani sport
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 16 dec 2012, 23:48, ukupno mijenjano 2 puta.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
smijesno.Bosniacum Lilium je napisao/la:satro sve ateisti i agnostici, a petkom podne dzamije pune
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
denga ti si pitar prije svega, a to ti je gore nego da si agnostik ili ateist 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
vidi se da je pitar. Hordasa nema ovakvihbagrcavi je napisao/la:denga ti si pitar prije svega, a to ti je gore nego da si agnostik ili ateist
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:vidi se da je pitar. Hordasa nema ovakvihbagrcavi je napisao/la:denga ti si pitar prije svega, a to ti je gore nego da si agnostik ili ateist
Cuj to
- Prescritto
- Kontakt:
Majko nasa Crna Goro !!!!!!!bagrcavi je napisao/la:a šta ti misliš o svemu ovome, tvoje mišljenje me pravo interesuje ?Prescritto je napisao/la:
frajer fol ateista, prica kako pije, a inace ni jednu dzumu ne propusta
mi smo prvaci Evrope i nista nas ne interesuje
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
sinovi smo tvog stijenja i cuvari tvog postenja

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Jesam ja negdje napisao da islam brani sport ? Jednostavno se ne zamaram tim,nisam neki vjernik,ustvari moze se reci nikakav.Postujem sve i Bozic i Bajram i Uskrs i Vaskrs,ma sve.Ne zamaram se smakom svijeta,tako da mi je svejedno.Pojedem ponekad koji komad prsuta,cvaraka pa sta.Popijem koje pivo pa sta.Sad ce napadi krenuti,nismo svi isti.Vecina danasnjih muslimana popije za vikend,psuje sve redom,kladi se... al on je musliman (usput necu ja krmetine meni je to zabranjeno,a radi sve navedeno).On to postuje,ide samo na dzumu ili klanja samo Bajram.Ma daj ljudi,opustite se.Svako ima svoje,mene nikad to nije zanimalo,pogotovo kad me neko pocne tusiti i filovat me ladno ga otjeram u ........Bosniacum Lilium je napisao/la:
@AgresivnoDjubre vjeruj mi da islam ne brani sportcak sta vise, islam preporucuje da se ljudi bave sportom. Izlasci isto nisu zabranjeni. Da vidis sestara after jacija po ovim orijentalnim kaficima. Zene? O tome bih ti mogao pricati do sutra. Stav islama prema braku i seksualnim odnosima u braku. A pored toga imas i poligamiju. Ko u haremu covjece
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobra je slanina a ? 
Drugovi samo časak pročitajte ovo istraživanje uglednog Ditera Broersa
Kod: Označi sve
U leto 1996. nešto kao unutrašnji glas, gonilo me je da noći provodim pred kompjuterom. Naišao sam na stranicu Nase koja je svakih pola sata objavljivala slike sa satelita Soho, pokazivali su Sunce iz raznih perspektiva, bez komentara. Zapazio sam da se pojavljuju objekti veći od planeta koji usmeravaju zrake slične laseru na druge objekte. Tek što sam razvio automatski softver koji memoriše te slike, snimci su sklonjeni iz mreže a malo posle i izbrisani iz arhiva Nase, naknadno čak manipulisani. Bilo mi je jasno: u univerzumu se nešto dešava! I Sunce igra centralnu ulogu. Sa pojedinim kolegama naučnicima istraživao sam dalje. Kada mi je neposredno pre objavljivanja knjige „Transformacija Zemlje“ , ciljano ukraden laptop sa kolekcijom slika, znao sam: pojavljuju se stvari koje javnost ne treba i ne sme da sazna. A nisam bio sledbenik konspirativnih modela.Sunce je već nekoliko godina u neuobičajenom stanju.Treba znati da prolazi kroz uobičajeni ciklus od 11,3 god. u kome prolazi fazu od slabe do visoke aktivnosti. Tadašnji zastoj aktivnosti bio je uznemiravajući, nakupljena energija će biti ispražnjena najkasnije do 2012. i to silovitim probojem.Od značaja su sunčeve baklje (Flares) kao posledica fleka. Radi se o visokoenergetskim nosačima punjenja koji putuju ogromnom brzinom. Pogode li Zemlju uticaće na njeno magnetno polje. Upadljiv je porast visokoenergetskih gama-zraka koji delom direktno pogađaju zemlju, samo oni su se zadnje tri godine utrostručili a potiču iz dubina naše i drugih galaksija." & $ ? на $ него Црвена $ у "!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Djubre,ne Emir.bagrcavi je napisao/la:Probo je Emir sve
@ sarajlijica
Nije losa
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 10 gostiju.