Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Dubravko
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Dubravko » 16 dec 2012, 23:39

ok većina vas nevjeruje. Razumljivo je meni to,takav je Balkan....
Ni je nikad neću razumjet gejeve,prostitutke hoću.

Ja sam iznio svoj stav. Da mi je bila namjera cirkuzat,a do toga mi nije,cirkuzao bi... Ponavljam smak ne znači smrt 7 milijardi ljudi! Može značiti upotpunosti drugačiju podjelu moći,drugačiji proces stvaranja i nastajanja... kraja.
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 dec 2012, 23:41

satro sve ateisti i agnostici, a petkom podne dzamije pune :D

@AgresivnoDjubre vjeruj mi da islam ne brani sport :lol: cak sta vise, islam preporucuje da se ljudi bave sportom. Izlasci isto nisu zabranjeni. Da vidis sestara after jacija po ovim orijentalnim kaficima. Zene? O tome bih ti mogao pricati do sutra. Stav islama prema braku i seksualnim odnosima u braku. A pored toga imas i poligamiju. Ko u haremu covjece :mrgreen:
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 16 dec 2012, 23:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 dec 2012, 23:44

Bosniacum Lilium je napisao/la:satro sve ateisti i agnostici, a petkom podne dzamije pune :D
smijesno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 dec 2012, 23:45

denga ti si pitar prije svega, a to ti je gore nego da si agnostik ili ateist :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 dec 2012, 23:48

bagrcavi je napisao/la:denga ti si pitar prije svega, a to ti je gore nego da si agnostik ili ateist :mrgreen:
vidi se da je pitar. Hordasa nema ovakvih :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 dec 2012, 23:50

Bosniacum Lilium je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:denga ti si pitar prije svega, a to ti je gore nego da si agnostik ili ateist :mrgreen:
vidi se da je pitar. Hordasa nema ovakvih :mrgreen:

Cuj to :lol: :lol: :lol:

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 16 dec 2012, 23:51

bagrcavi je napisao/la:
Prescritto je napisao/la:
frajer fol ateista, prica kako pije, a inace ni jednu dzumu ne propusta :mrgreen:
a šta ti misliš o svemu ovome, tvoje mišljenje me pravo interesuje ? :mrgreen:
Majko nasa Crna Goro !!!!!!!

mi smo prvaci Evrope i nista nas ne interesuje ;)
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 dec 2012, 23:52

sinovi smo tvog stijenja i cuvari tvog postenja :mrgreen: :mrgreen:

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 16 dec 2012, 23:54

Bosniacum Lilium je napisao/la:
@AgresivnoDjubre vjeruj mi da islam ne brani sport :lol: cak sta vise, islam preporucuje da se ljudi bave sportom. Izlasci isto nisu zabranjeni. Da vidis sestara after jacija po ovim orijentalnim kaficima. Zene? O tome bih ti mogao pricati do sutra. Stav islama prema braku i seksualnim odnosima u braku. A pored toga imas i poligamiju. Ko u haremu covjece :mrgreen:
Jesam ja negdje napisao da islam brani sport ? Jednostavno se ne zamaram tim,nisam neki vjernik,ustvari moze se reci nikakav.Postujem sve i Bozic i Bajram i Uskrs i Vaskrs,ma sve.Ne zamaram se smakom svijeta,tako da mi je svejedno.Pojedem ponekad koji komad prsuta,cvaraka pa sta.Popijem koje pivo pa sta.Sad ce napadi krenuti,nismo svi isti.Vecina danasnjih muslimana popije za vikend,psuje sve redom,kladi se... al on je musliman (usput necu ja krmetine meni je to zabranjeno,a radi sve navedeno).On to postuje,ide samo na dzumu ili klanja samo Bajram.Ma daj ljudi,opustite se.Svako ima svoje,mene nikad to nije zanimalo,pogotovo kad me neko pocne tusiti i filovat me ladno ga otjeram u ........
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 dec 2012, 23:55

Dobra je slanina a ? :mrgreen:

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 16 dec 2012, 23:56

Drugovi samo časak pročitajte ovo istraživanje uglednog Ditera Broersa

Kod: Označi sve

U leto 1996. nešto kao unutrašnji glas, gonilo me je da noći provodim pred kompjuterom. Naišao sam na stranicu Nase koja je svakih pola sata objavljivala slike sa satelita Soho, pokazivali su Sunce iz raznih perspektiva,  bez komentara. Zapazio sam da se pojavljuju objekti veći od planeta koji usmeravaju zrake slične laseru na druge objekte. Tek što sam razvio automatski softver koji memoriše  te slike, snimci su sklonjeni iz mreže a malo posle i izbrisani iz arhiva Nase, naknadno čak manipulisani. Bilo mi je jasno: u univerzumu se nešto dešava! I Sunce igra centralnu ulogu.  Sa pojedinim kolegama naučnicima istraživao sam dalje. Kada mi je neposredno pre objavljivanja knjige „Transformacija Zemlje“ , ciljano ukraden laptop sa kolekcijom slika, znao sam: pojavljuju se stvari koje javnost ne treba i ne sme  da sazna. A nisam bio sledbenik konspirativnih modela.Sunce je već nekoliko godina u neuobičajenom stanju.Treba znati da prolazi  kroz uobičajeni ciklus od 11,3 god.  u kome prolazi fazu od slabe do visoke aktivnosti. Tadašnji zastoj aktivnosti bio je uznemiravajući, nakupljena energija će biti ispražnjena najkasnije do 2012. i to  silovitim probojem.Od značaja su sunčeve baklje (Flares) kao posledica fleka. Radi se o visokoenergetskim nosačima punjenja  koji putuju ogromnom brzinom. Pogode li Zemlju uticaće na njeno magnetno polje. Upadljiv je porast visokoenergetskih gama-zraka koji delom direktno pogađaju zemlju, samo oni su se zadnje tri godine utrostručili a potiču iz dubina naše i drugih galaksija.
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 dec 2012, 23:58

Probo je Emir sve :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 17 dec 2012, 00:00

bagrcavi je napisao/la:Probo je Emir sve :mrgreen:
Djubre,ne Emir.

@ sarajlijica

Nije losa 8-)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 dec 2012, 00:01

AgresivnoDjubre je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Probo je Emir sve :mrgreen:
Djubre,ne Emir.

@ sarajlijica

Nije losa 8-)
Znam buraz, kad je zicagu u pitanju sve je dobro :mrgreen: :)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 dec 2012, 00:17

Zašto se bojite smaka svijeta,to je dar za današnje ljude :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 17 dec 2012, 05:30

onaj osjećaj kad te u pet sati probudi zubobolja :|

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 dec 2012, 11:09

I Amerika plače

Čitav je svijet na ekranu vidio Obamine suze. Tresao se, jecao, pozivao na Boga i Njegovu milost, slao svu svoju ljubav pobijenoj dječici i učiteljicama. Toplo saučešće uputio je očajnim roditeljima i tješio cijelu naciju. Ovo se više ne smije ponoviti. Što se ne smije ponoviti? Više nikad neće u Americi luđak sličan Adamu Lamzi uzeti automatsku pušku u ruke i pobiti dvadesetoro djece i njihove učiteljice? Zašto neće? Tko će ubojicu spriječiti? Zakon po kome će američki učitelji imati pravo nositi oružje za vrijeme nastave? Ameri i njihovi trgovci oružjem zaista su maštoviti. Kako automatskim puškama, bombama i snajperima misle spriječiti ubijanje djece to samo oni znaju.

Mane uznemiruje nešto drugo. Zašto je vijest o ubijenoj američkoj djeci Vijest? Znamo kako su se zvala, koje su bile posljednje riječi jedne od učiteljica, što su rekli tužni roditelji, koliku je alimentaciju bolesnom ubojici plaćao otac. Majka mu je bila luđakinja zaljubljena u oružje. Kod kuće je imala čitav arsenal a sinove je vodila u streljanu da ne pogriješe kad odluče koknuti nekoga. Nije računala da će jedan od sinova koknuti nju a onda bez greške onoliku djecu.

Obama će odletjeti u gradić Newtown i tamo se roditeljima ubijene djece i građanima pridružiti u bdijenju. Strašna Vijest pokosila je i papu. I on će moliti i bdjeti i tugovati i plakati. Mrtva djeca čak i papu gađaju u srce.

Priznajem, sve me manje diraju američke priče o njihovoj pobijenoj dječici. Kad sam vidjela Obamu kako na mom ekranu briše suze ništa mi nije bilo jasno. Zašto plače najmoćniji čovjek na svijetu, vođa Sjedinjenih Američkih Država? Još se nije naviknuo na smrt dječice? Ne vjerujem mu. Koliko je stotina djece pobijeno u Afganistanu, uvijek američkom “greškom”. Jesmo li ikad saznali imena te djece? Motive ubojica? Koliku su im očevi plaćali alimentaciju, što im je radila mama, da li su bili autistični ili su samo branili demokraciju? Iračka djeca? Egipatska djeca? Sirijska djeca? Libijska djeca? A siročići iz Gaze? Kako su se zvala sva ta pobijena dječurlija?

Naravno da je neukusno uspoređivati pobijene male Amere i musave, tamnopute bebe, buduće talibane i teroriste. Nemaju oni jedni s drugima nikakve veze. Dječica iz Newtowna su žrtve luđaka, sva ostala djeca su samo kolateralne žrtve koje su se našle u krivo vrijeme na krivom mjestu. Tko ih ****.

Da mi se baš ne zamjeri da se zalažem za ljudska prava muslimana koji su teroristi već u očevim jajima što je sa našom djecom? Koliko će naših malih jadničaka crknuti od američkih bombi obogaćenih osiromašenim uranom i bačenih u Jadransko more? Zašto umiru mali Srbi? Kako se zovu? Mali Kosovari imali bi ćelave glave kad bi tamo bilo love za kemoterapiju. Ima li tamo djece koja imaju ime a nemaju rak?

Obama ne zna da oni postoje. Čuo je samo za onih dvadeset pa suze roni i vješa crnu zastavu na sve državne američke institucije. Proglasio je i četverodnevnu žalost. Amerika će zbog 27 mrtvih biti četiri dana zavijena u crno. To što ogroman komad svijeta zbog Obame i njegovih prethodnika već desetljećima nosi crninu nikoga nije briga. Ja suosjećam s tim žrtvama. Neka počivaju u miru. Možda će jednom ipak svanuti dan kad ćemo saznati njihova imena i presuditi njihovim ubojicama?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 dec 2012, 11:19

Jeftin pokušaj prožet patetikom kako bi se stvorila/povećala mržnja prema Americi,i Mladen Marić bi pozavidio autoru teksta.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 dec 2012, 11:25

Dylan Dog je napisao/la:Jeftin pokušaj prožet patetikom kako bi se stvorila/povećala mržnja prema Americi,i Mladen Marić bi pozavidio autoru teksta.
Znam da bi molitveni ručak za djecu ubijenu u Afranistanu, Libiji, Gazi, Vijetnamu ... trajao duže od jednog dana kada bi se čitala samo njihova imena. Možda, baš zbog toga, taj molitveni ručak nikad nije organizovan? Ko će sjediti 24 sata i slušati svoju savjest kako priča na mikrofon? Valja ipak, navečer leći u krevet i pokušati zaspati. A možda i Obama nema toliko suza u očima?

Za sve ostalo pitaj Vedranu Rudan.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 dec 2012, 11:32

Jest jest,čovjek bi pomislio tamo teklo med i mlijeko i onda došli zločasti Ameri i sve uništili.
Nek napiše tekst o položaju djece za vrijeme vladavine talibana.
I da,žao mi je svih nevinih žrtava,znamo mi svi šta se događa recimo u Palestini i da to nije vidjelo pravde,ali ovakvim tekstovima nije cilj da upozori na te žrtve,nego se samo koristi njima kako bi okrenuli BiH javnost protiv Amerike,a to može biti samo u interesu neprijateljima ove države.
Jer,Amerika se pokazala kao prijatelj i bitan faktor nastanka i opstanka moderne Bosansko Hercegovačke države,ne zaboravite to.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.