Sretno pašice !likma23 je napisao/la:Pozeli te mi srecu. Sad idem zubaru. Halalite mi sve.![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sretno pašice !likma23 je napisao/la:Pozeli te mi srecu. Sad idem zubaru. Halalite mi sve.![]()
![]()
Normalno da nema,jer da ima Visoko nebi bilo razvijeno ko Sarajevo prije 324 godine,već bi bilo bh Dubai....bazeni je napisao/la:Na National Geographicu emisija o piramidama u Visokom.Baš me zanima šta će ovi njihovi geolozi zaključiti.
Vjerujete li vi da ima piramida tamo?
Kakve crne piramide samo nas onaj levat izofira,ali da smo u pocetku zaradili na turistima,jesmobazeni je napisao/la:Na National Geographicu emisija o piramidama u Visokom.Baš me zanima šta će ovi njihovi geolozi zaključiti.
Vjerujete li vi da ima piramida tamo?
Kad sam ovo pogledao, necu sigurno vise nikad sanjati bananemaler1312 je napisao/la:
Zene su cudo
Famfulje životom.vedofeelgood je napisao/la:Kad sam ovo pogledao, necu sigurno vise nikad sanjati bananemaler1312 je napisao/la:
Zene su cudo
Sarajlijc@ je napisao/la:Zna li neko kada ce biti rezultati za stipendije od IKRE?
Puma je napisao/la:Ugasila se i rapidserbia, a finog materijala je bilo tamo.
Drago mi je vidjeti da jos neko osim mene ima to instalirano na racunaru.Head je napisao/la:Jel' ko skino ovaj shollym patch?
Kako sa Saraj'vom derem guzove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.